Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 4
SunSmile spune:
LOL! Lasa-l ma..ei asa sunt...au pofte fara sa fie insarcinati! Da' tu-l iubesti si asta e! Ok, eu voi ramane logata. Si astept DOAR atat...sexul nu ma intereseaza acum, pt ca va respect dorinta. Doar sa aud ca-i bine, micul dansator!
quote:
Originally posted by a.cicel
cand am venit de la munca (la 2 jumate mi-a spus sefu' ca pot pleca acasa) am cumparat foietaj. Am facut acuma o tava, si ce credeti? Asa fierbinti cum erau a mancat aproape tot. AM reusit sa mananc si eu 2 bucati.
Andreea 22+
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
Fetelor multam de urari.
Sun....... asa prieteni sa tot ai. Sa-i dea DD sanatate prietenului tau ir pe tine sa te aiba in paza, ca esti om bun.
Andreea la ora asta cred ca esti la dr si va vedeti ghemotocul. Sunt cu gandul alaturi de voi.
Fanna mai poti??? eu aproape am terminat o camera- nu prea m-am omorat.
Fla pe unde esti fato??? iar musafiri?????
Raza, tu??? program de impartit invitatii???
pup toate noricile
marina
pozici
BraveGirl spune:
Mi-am facut si eu aparitia...si ce vad ochii mei:capitol nou????
Aveti mila de mine ca nu-mi ajunge timpul...eu mai trag cu ochiul si pe forumul sotului sa vad ce mai scriu oamenii pe acolo.
==========
Corina
Albumul meu
marinar spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Mi-am facut si eu aparitia...si ce vad ochii mei:capitol nou????
Aveti mila de mine ca nu-mi ajunge timpul...eu mai trag cu ochiul si pe forumul sotului sa vad ce mai scriu oamenii pe acolo.
==========
Corina
Albumul meu
au si ei asa ceva???
mai bine zis, isi aloca timp pt asta???
marina
pozici
SunSmile spune:
Nush de ce am un feeling cum ca Andreutza e in al 9-lea cer acum! Abia astept sa ne spuna cum i-a vazut inimutza si cum ei i s-au inmuiat picioarele! Offf...de-as termina mai repede cu dintii astia!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nush de ce am un feeling cum ca Andreutza e in al 9-lea cer acum! Abia astept sa ne spuna cum i-a vazut inimutza si cum ei i s-au inmuiat picioarele! Offf...de-as termina mai repede cu dintii astia!
Ce feeling ai tu? Ia zi repede
Andreea 22+
POZE
marinar spune:
Andreiasule ai revenit si nu ne spui nimic????????
pai nu ti-e mila de noi??????????
marina
pozici
a.cicel spune:
AM O mare si frumoasa si sanatoasa.
P.S. Iubi m-ia dat voie sa va spun in direct....
Andreea 22+
POZE
marinar spune:
CE VESTE MARE!!!!!!!!!!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa.
DD v-a auzit rugaciunile si e cu fustitza. Ce frumos.
Pup pe burica puiucul mic.........si pe mami.
o noapte frumoasa.
eu am plecat, ma bag in pat .
bye
marina
pozici