Clubul nurorilor (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

urez si eu de pe acum La multi ani!!!! tuturor celor cu nume de flori si multa sanatate si tot ce-si doresc sa se implineasca!!!
noi trebuie s-o sarbatorim duminica pe socrela, ce placere divina... abia astept momentul...
deci va dati seama ce placut va fi week-end-ul meu si plin de distractii... mi-e groaza de pe acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

nu mai e nimeni pe aici?
unde ati plecat, norici?
ca doar nu in vizita la soacre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, cam liniste pe la nurori. Pe unde umblati pe ploaia asta?
Alynutza, spor la cumparaturi, sa gasesti ce vrei!

Fanna, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si fericit! Si tie, spor la treaba!

Fla, pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Eu sint pe aici sa va salut.
Hey, capitol nou, bravo Fanna!
Ieri am avut o zi f incarcata. De la lucru am fost la cal, apoi am fost la cumparaturi. Pe de o parte dulciuri ptr cuiburile de iepuras (trimitem si la socrii = merita), pe cealalta parte cautam un covor persan, ce sa ne convina la pret, am gasit unul cu 100 € mai ieftin decit inainte de reduceri si e exact ceea ce vroiam. Ajunsi acasa ne-am apucat sa mutam in sufragerie couch-ul si masa de sticla ca sa punem covorul nou jos pe laminat. Arata f bine, dar dupa ce am fost gata am fost si franti. Nici mancare nu ne-am mai trebuit.
Azi a fost mai bine. A mai plouat, dar nu a nins ca ieri. Ma bucur ca e miercuri, mai maine si vine Weekend-ul. Vineri ma pun la vopsit oua si sambata fac una din bunatatile de la Natalia. Voi ce pregatiti de Paste? Mai trebuie sa ma apuc de facut curatenia generala, dar jumatatea mea ma ajuta si in doi terminam mai repede. M-a sunat soacra mai inainte ca a avut musafir, eu intreb pe cine, la care ea zice ca pe iepuras, ca a vrut adresa noastra, asa ca maine vine postasul.

Subscriu la cele scrise de Sun referitor cum vreau eu sa fiu ca soacra, dar intai vreau un bb, 2 sau 3, apoi mai vedem cum va fi.

Fanna, zi libere placute si spor la treaba. Petrecere frumoasa si La Multi Ani lui Florin!
Sun, sper ca ai rezolvat bine ceea ce ti-ai propus si sint sigura ca ai reusit.
la toate nurorile (ca asa nu uit pe nici una),

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Ai dreptate,Him,ar fi interesant sa facem un subiect despre ce facem si cum aranjam masa pt. Paste,stiu ca aveti idei interesanta,haideti sa fim noi,nurorile,mai harnicutze si mai inventive decat soacrele...asa,sa ne invidieze...!Ce ziceti?Eiii,si atunci sa-i vedem pe sotii nostrii,pe cine vor iubi mai mult?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

yupiiiiiiiiiiiiiii am mai primit o stelutzaaaaaaaaa!!!!!

Lori imi pare rau ca o sa ai un we nasol. eu te invit la mine ca o sa petrecem super frumos.

Him asa devreme te apuci de vopsit oua??? oricum spor la treaba

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Marina, felicitari pentru steluta!

Cami, o idee excelenta!

Him, tu esti catolica sau faci pregatirile mai devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

mai fetele...noi nu trebuia sa aflam ceva de un bb? sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Clau f daca te referi la Andreea, in seara asta merge la dr asa ca vestea o vom afla tarziu in noapte sau maine.

Cherry

Mai eu nu cred ca o sa ma omor cu gatitul pt Sfintele sarbatori pt ca nu prea o sa fim acasa: ba la ai mei, ba la ai lui....... asa o sa treaca zilele alea.
Vorba sotzului: sa nu faci mancare, vrei sa o mancam cand deja e veche!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by clauf1000

mai fetele...noi nu trebuia sa aflam ceva de un bb? sau?

Asa e... In seara asta merg la eco. Tocmai am vorbit cu doctorita si mi-a spus sa merg pe la 9 Am niste emotii...

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput