Mamici de iulie - august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

ama_kaly e teribil ceea ce i s-a intimplat Laurei !
Tie, nastere usoara!

Fetele din Bucuresti cam ce magazine specializate in produse pt bebei sau care au si astfel de produse, mai stiti? In afara de Carefour, Cora, Bucur Obor.

23+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Ce drag mi-e de voi cu cumparaturile pentru bb . Imi aduc aminte cum a fost si la noi. Sotzul meu, incapatanat rau, a tinut tare la superstitia sa nu luam nimic, asa ca i-am facut pe plac. Dar am mers inainte in magazine si i-am aratat ce vreau: patul asta, caruciorul asta etc. Si cat am stat eu in spital 3 zile, a alergat sa le ia si sa le monteze pe toate. Pentru el a fost mult mai obositor decat pentru mine dar daca asa a vrut, asa a avut parte . Au venit prietenele pe la noi si i-au calcat hainutele pentru fata (eu nici nu m-am internat cu hainutele de bb, tot din superstitita lui ), patul l-a adus acasa si avea o roata rupta asa ca a trebuit sa il schimbe, ce mai, numai peripetii. Mie imi povestea mama ca el zicea ca se descurca . Dar cand am ajuns eu acasa, era totul in ordine . Acum imi pare rau ca nu am facut niste poze...

Asta a patit si sotul meu...numai ca a avut "norocul" ca noi am stat in maternitate aproape 3 saptamani ca s-a capatuit mara cu niste germeni...iar de lucrushuroare s-a ocupat mama, in care am avut mare incredere....tin minte ca in schimb, in prima zi cand am venit acasa i-am dat lui tata o lista cu ce sa cumpere de la farmacie...si am scris "termometru pentru copii"...si cand a venit tata mi-a zis "mai, sa stii si tu ca nu exista termometru pt copii"......m-a distrat faza....si sa nu credeti ca pe atunci nu eram informata...chiar si pe DC citeam plus carti

Eliza 22+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

aoleu, eu in ce priveste pastele, sunt campioana la lene! curatenia o sa mi-o faca femeia, atent supravegheata de mine , iar de pasti ma duc la parinti, la pitesti, unde fac mama si bunica tot ce trebuie. bine inteles ca eu o sa intreb ce vor sa fac si eu, cu ce sa le ajut, dar cum in ficare an imi spun ca nu trebuie sa fac nimic, nu cred ca vor vrea tocmai acum ceva. probabil ca eu o sa ma duc cu ceva carne de pui si peste, ca acolo se face totul pe baza de miel, iar mie imi face rau, adica imi pica greu la stomac (nu din cauza sarcinii, asa a fost mereu )

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

ce reteta ai pt pasca Kehleyr?si eu vreau sa fac tot pt prima data si nu stiu cum?O faci cu branza sau cu smantana?eu tind sprea cea cu branza dar nu stiu reteta.

nicole 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn, eu am fost la magazinul barza, unde am luat un carut pt finuta mea, dar si paturele si hainute au, patuturi, tarcuri;
anasia 23+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MADYN

Fetele din Bucuresti cam ce magazine specializate in produse pt bebei sau care au si astfel de produse, mai stiti? In afara de Carefour, Cora, Bucur Obor.

23+
Bebelica

madyn, eu as mai putea sa adaug la lista ta si mothercare si un magazin de langa el (langa cel din plaza), miniblu, mai e un magazin in cadrul complexului orhideea, dar nu in carrefour, nu stiu cum ii zice, dar il vezi imediat, au numai produse de bebei. daca imi mai amintesc ceva, postez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

Andreea si felicitari pt fetita

eu cand vorbesc de pregatiri de Paste ma refer aproape exclusiv la mancare. Pt ca familia sotului nu e ortodoxa, asa ca ei sarbatoresc weekendul asta. Iar menul cu papa traditionala romaneasca normal va cade in sarcina mea. ne vom invita si niste prieteni la masa. De socri inca ma mai gandesc.

La curatenie nu vom face mai mult decat ceea ce facem saptamanal. Eventual spalat geamuri daca ma simt in stare - pt ca ploua mai mereu aici. Si oricum intram in santier cu noul apartament si noi in curand. Asa ca nu prea ma trage inima oricum aici. Deja nu mai este "casa mea".

Vorbiti de cameral pt bebe. Noi o avem alocata in planula partamentului. Si va fi pregatita - podea, varuit/ tapetat.
In rest, patutul lui bebe va fi in dormitorul nostru cle putin vreo 3-4 lunid e zile. Din motive de lene si din motive de obsesie materna. Insa eu fac pe viteaza ca la maxim jumatate de an sa il separam pe bebe.

Dar sotule mai closca decat mine si zilele trecute comenta ca vom tine bebele MACAR 1 an la noi in dormitor.

intre timp, in camera copilului va fi punctul de lucru - adica vom instala computerul, biroul si stepperul/ bicicleta si ce alte chestii fitness imi voi permite. Va fi interesant sa lucrez in camera lui bebe. ma refer la computer. pt ca voi aduce mereu chestiile de fitness in mijlocul casei sa vad si TV si bebe si tot restul casei.

si eu tot la capitolul holbat ochii prin magazine ma inscriu pana acum in mare nu am cumparat absolut nimic pt bebe pana acum. si patutul va ajunge la noi abia peste vreo 2 luni cel mai devreme

dar sa va spun ce a pus la cale iubi mare smecheroi, sotiorul asta al meu i se facuse lui pofta de ucmparat DVD player. si cum eu ma tot codeam ca sa maia steptam, ca nu e graba mare, s-a pus de mi-a facut rost de 23 episoade din "Neveste Disperate". si a aparut acasa cu geanta de DVDuri si cu DVD playerul la subbrat. Ca cica s-a gandit la mine, ca atunci cand voi sta acasa si el va fi in apartamentul celalt cu aranjatul, sa am ocupatie

l-am pus cu juramant sa imi promita ca in max 5 ani inytra in politica ma fac nevasta de deputat daca o tine in ritmul asta

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by nicole25

ce reteta ai pt pasca Kehleyr?si eu vreau sa fac tot pt prima data si nu stiu cum?O faci cu branza sau cu smantana?eu tind sprea cea cu branza dar nu stiu reteta.

Nicole, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72806" target="_blank">aici un subiect numai cu retete de pasca. Eu o sa incerc reteta cu branza postata de roxanaz pentru ca a zis ca nu da gres.

Madyn, nu stiu in ce zona stai tu, dar mai sunt asa:
- reteaua de magazine Piciul - pe Titulescu, pe Mihai Bravu, si cred ca si prin alte parti;
- Lumea Copiilor pe 1 mai (la "ciuperca")
Astea sunt ambele convenabile ca si pret si destulde bune calitativ dar mai mult pentru hainute.
- tot de hainute, f bune calitativ dar un pic mai scumpe sunt Z
- magazinele Happy Baby unde gasesti carucioare, patuturi pliante, scaune auto, scaune de masa, haine mai putin; este unul la piata Galati dar au si site, cred ca te poti uita si dupa altele
- tot pentru caruturi/scaune etc mai este unul pe Decebal, nu stiu cum se numeste, la jumatatea drumului dintre p-ta Muncii si p-ta Alba Iulia, pe dreapta

La carucioare si scaune auto sunt mult mai variate decat ce gasesti prin hypermarketuri dar si mai scumpe.

kehleyr 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Amabella

quote:
Originally posted by MADYN

23+
Bebelica

madyn, eu as mai putea sa adaug la lista ta si mothercare si un magazin de langa el (langa cel din plaza), miniblu, mai e un magazin in cadrul complexului orhideea, dar nu in carrefour, nu stiu cum ii zice, dar il vezi imediat, au numai produse de bebei. daca imi mai amintesc ceva, postez.

Se numeste Orchestra. Este frumos, dar foarte scump, la fel ca si Mothercare. Parerea mea este ca pentru primele hainute pe care nu le poarta multa vreme, nu merita atatia bani. Dar, desigur, fiecare dupa buget .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kehleyr
Se numeste Orchestra. Este frumos, dar foarte scump, la fel ca si Mothercare. Parerea mea este ca pentru primele hainute pe care nu le poarta multa vreme, nu merita atatia bani. Dar, desigur, fiecare dupa buget .

asa e, orchestra. nu m-am uitat la preturi, nu am intrat decat de vreo 2 ori ca sa imi clatesc si eu ochii, dar nu am vrut sa ma indispun cu preturile.

Mergi la inceput