Mamici de iulie - august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
miti2004 spune:
dragele mele,
eu deocamdata ma gandesc la pregatirile de Pasti, desi si la cumparatul unui patut si carucior, ca sa scap de o grija. Inca nu e graba mare, iar de hainute daca vad ceva dragut si la oferta o sa iau de acum, daca nu peste vreo luna o sa incep mai serios.
Ideea e ca nu stiu cum e mai bine sa fie patutul, ce fel de saltea...etc, sper sa nu luam vreo prostie...
cu concediul prematernal inca dau telefoane si cica o sa primesc un raspuns in vreo 2 sapt...si eu am aplicat de peste 3 sapt deja, dar unbla hartiile aste de colo-colo pe la tot felul de secretare puturoase, plus ca jur ca fiecare a gresit cate ceva, ba numele meu, ba numere de inregistrare sau alte date, pur si simplu in tara asta nu cred ca e cineva in stare sa faca o hartie corect de la un cap la altul
...mi s-a intamplat de atatea ori sa-i sun ca au gresit incat ar trebui sa nu-mi mai pese, dar eu tot ma agit...
va doresc multa sanatate si va
,
miti 23+
Alexia27 spune:
Fetelor, va pup si va spun ca tare mi-a fost dor de voi, dar am avut probleme cu netul asa ca am cam disparut. Mi-a fost imposibil sa citesc din urma,sper ca sunteti toate bine- si voi si bebeii.
Pe scurt, situatia mea este: sambata o sa fac din nou o eco sa masor Ir-urile sa vedem daca au mai scazut si sper sa va dau o veste buna
Am ales numele fetitei, dupa indelungi negocieri: Eileen Nicole
pe toate
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
mikiion spune:
Multumesc pentru urari. Criza s-a starnit la 2 zile dupa ce m-am inscris la voi, si nu prea stiu ce ati mai scris. Oricum de pe forumul asta am aflat lucruri foarte interesante.
Despre cezariana, ma indoiesc.Nu se prea practica pe aici. Si daca ajungi la ea inseamna ca sunt probleme grave. Si prefer sa nasc natural si sa nu fie probleme. Uterul nu a fost atins, taietura s-a cicatrizat complet si refacerea a fost f. rapida. De fapt la 2 zile eram acasa. Iar la 1 sapt m-am dus pana la univ. ca sunt in sesiune si nu puteam sa pierd un examen. Doar ca ma miscam cu incetinitorul, si dupa 200m aveam senzatie de lesin. Dar acum dupa 3sapt jumate merg normal. Aici doctorii abordeaza altfel problema( prietena mea era «geloasa » cand vedea ca eu pot manca orice si pe ea au tinut-o in spital in Romania o sapt numai cu lichide.).
Deci , in concluzie, a fost mare sperietura, dar dupa refacerea a fost rapida.
Dar mai bine nu faceti
Anestezia a fost generala( cu gaz) si a dormit si bebele cu mine. Si operatia clasica, ca acum 50 de ani, nu laparoscopica cum se face acum. Singura problema era sa nu se declanseze contractiile. De aceea au intrat toti in panica si am fost tratata in regim accelerat. ( Ceea ce e rar aici). Si mi s-a spus ca nu sunt prima care pateste asta, cand e insarcinata. Operatia era destul de frecventa inainte de a aprea ecograful. Acum verifica si intervin doar daca e cazul.
Noroc ca eram insarcinata, ca altfel eu nu ma duceam la doctor, chiar daca ma durea foarte tare. Si dadeam in peritonita, pt ca era deja infectat serios.
Am mai avut dureri acum vreo 10 ani. Dar la Municipal mi s-a spus ca nu e o urgenta si eu am preferat sa nu ma operez. Acum ma gandesc
ce idioata am fost.
Mihaela 29
Muuh spune:
pumpkin eu din pacate nu mai vin la intalnire. Plecam maine la mare
. Va doresc pofta buna si petrecer frumoasa si va pup de pe acum.
Mitza
24+
Amabella spune:
pumpkin si celelalte fete, ma gandeam eu asha, vazand ca tot mai multe dezerteaza de la intalneala, nu credeti ca ar fi bine sa o amanam pentru dupa pasti? poate atunci ne strangem mai multe. ca acum vad ca, desi nu ne-am inscris prea multe, unele din cele care s-au inscris anunta ca nu mai pot sa vina. ce ziceti? e doar o idee...
luiza
26+ si
mic si iubit
alina2006 spune:
sunt si eu pe aici...ar trebui sa nasc in jur de 25 iulie la giulesti? informatii, ceva? pupici multi la toate mamicile
map spune:
salutic fetele, va urez un weekend fain. De maine o sa avem musafiri pe cumnatul cu cumnata si nu cred ca mai ajung la net pana luni.
Va pupic pe toate si sa ne "reauzim cu bine". Si daca pana la urma se face intalnirea va urez o zi cu soare sa puteti sta la terasa.
pe toate de multe ori
PS: iar pentru duminica o zi insorita de Florii si ganduri bune celor cu nume de floricele ![]()
Monica si
21+
mamanati spune:
Buna fetelor,
Iarasi postati mesaje cu viteza luminii. Mai am citeva pagini din capitolul trecut, pe asta nou nici n-am apucat sa-l citesc.
Amabella, merci ca te-ai gindit si la noi. E totul bine, bebe era zilele trecute mai somnoroasa nu prea o auzeam, cred ca era din cauza vremii ploioase. Azi seara era mai activa, si m-am bucurat f mult, ca incepeam sa ma ingrijorez deja.
July25, esti binevenita in clubul nostru. Sarcina usoara si bebe sanatos.
Fetelor, cred ca vin la Bucuresti pe 18 mai.
Poate mai stabiliti pe atunci o intilnire, ca as vrea mult sa va cunosc.
In citeva zile va dau un raspuns definitiv cind vin si cit stau.
In rest f f multa munca pina la sfirsitul lunii! Lucrez si in weekend.
Dar nu conteaza atita timp cit bebe e bine.
Pupicei la burticute,
Nati
25miky spune:
Buna fetelor ,am lipsit cam multisor. Am fost la doctor azi ,nu mi se spune prea multe ,doar ca sunt bine ,si sarcina decurge normal ,ma cantareste ,analiza la urina si tensiunea ,dar mie nu mi se spune mai nimic.Trebuie sa merg la spital sa vad un filmulet de 10 minute depsre epidural -injectie ,si consecinte ,o sa il vad si o sa va spun si voua ,va pup pa.
=28
miky
25miky spune:
buna ,spuneai de fotoliul pentru masina ,pentru copii...sunt pe diferite marimi si varste,am primit unul cadou ,prima marime e pentru infanti pana la 4-6 luni ,apoi trebuie sa il schimbi caci bebe creste ,costa in jur de 50$ ,apoi trebuie sa cumperi unul mai mare.
quote:
Originally posted by cristina_ana
Madyn, fotoliul auto este iarasi o problema. Ca nu stiu de loc de care sa cumpar. Cel mai probabil o sa il iau separat, dar nu stiu ce marca sa fie.Ca sunt atitea......
Fetele care mai au copii, de care fotoliu auto ma sfatuiti sa cumpar?
Please.....
Cristina, 28+
miky