Mamici de iulie - august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
25miky spune:
despre salteluta ...e foarte important sa o folosesti !!! patul pliant include si o alta parte numita Bassinette- care se monteaza deasupra ,apoi se pune salteluta cu pricina ,chiar daca ti se pare subtire sau nu foarte moale ,e folosita pentru infanti ,nu ai nevoie de saltea moale ,caci se pot sufoca ,asa ca foloseste-o cu incredere ! si eu am ,deja e montata deja de 2 luni ,arata bine .
quote:
Originally posted by cristina_ana
Madyn, salteluta inclusa in patutul pliant e mai mult de forma. Adica e foarte subtire. In mod cert iti mai trebuie o alta, mai groasa.
Sunt o gramada de tipuri de saltelute si parerile sunt impartite. Dar pe site-ul respectiv e doar asta de la Mondocarp, cu doua fete.Una mai tare pentru pana la 6 luni si cealalte mai moale pentru peste 6 luni. Eu o sa o cumpar pe asta.
Cristina, 28+
miky
pumpkin spune:
Amabella, nu amanam intalnirea, daca vreti mai facem inca una dupa pasti, ca doua intalniri nu strica !
Azi sun sa fac rezervarea. Intrebarea este : pe terasa sau indoor ??? Ce stiti despre vremea prognozata pentru maine ?
Miky
28+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
iulenca spune:
Pumpkin eu vreau pe terasa, am vazut ca maine o sa fie cald si soare in jur de 20 de grade asa ca eu m-as risca pt terasa. Dar majoritatea decide oricum. Si daca o sa fie urat nu vreau sa ma injuratzi. :))
Eu sunt de acord cu o intalnire dupa paste si cu inca un ape 18 cand vine Mamanati.
O zi buna. Pupici
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
MADYN spune:
Mi s-au dat planurile peste cap asa ca .... s-ar putea sa ajung la intilneala. Ramine la ora 13, la City Grill - televiziune?
Pina atunci
fetele!
23+
meu drag
Bebelica
Amabella spune:
si eu as vrea o intalnire pe terasa, ca s-a anuntat vreme buna. sa speram ca nu s-au inselat cei de la meteo. si sunt de acord cu inca o intalnire dupa pasti, si una cand vine mamanati, numai ca imi pare rau ca pana la urma vin asa putine mamici. eu nu am fost data trecuta si speram sa cunosc acum pe cat mai multe dintre voi.
luiza
26+ si
mic si iubit
pumpkin spune:
Iulenca, mercic pentru sustinere.
Si eu as prefera la terasa. Incercam sa stam la terasa si daca e frig ii obligam sa ne mute inauntru. ![]()
Madyn, 
te asteptam. Eu fac azi rezervarea, trimite-mi nr. tau de telefon sa te sun daca intervine vre-o schimbare si nu pot sa dau de tine pe forum/pm/mail. 
Miky
28+ 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
iulenca spune:
Pumpkin doar nu crezi ca o sa lase aia de acolo o ceata de gravidutze sa stea afara in vant frig si ploaie. O sa avem prioritate la o masa in interior daca se face frigutz.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
adelapop spune:
pumpkin ce anume ai apucat sa cumperi????
te-ai ghidat dupa listele puse de fetele cu sarcini mai mari de pe prima pagina a forumului???
si noi trebuie sa incepem sa cumparam dar totusi toate acele produse ne trebuiesc???????
mi se par foarte multe, dar ma gandesc ca daca nu ne trebuiesc la spital le vom folosi acasa...
25+
quote:
Originally posted by pumpkin
Annaa si Andreea felicitari pentru fetitze!
Motzata felicitari pentru baietel!
Cristina_Ioana, daca ajungi in Carrefour mergi la raionul pentru pitici si langa tampoane pentru sani si ulei de bebelusi gasesti si detergentul lichid, nu mai stiu cum se numeste, ma uit si-ti spun sambata
Mikiion, sanatate si recuperare grabnica.Chiar ma intrebam ce se intampla daca facem apendicita ??? Si acum te mai lasa sa nasti natural sau obligatoriu iti fac cezariana ?
Amabella, cred ca daca ne uitam la toate subiectele cu gravidutze devenite mamici o sa gasim cel putin un bebe prematur. Bineinteles ca noi vrem ca toti bebei sa se nasca la termen, grasutzi si sanatosi, dar se poate intampla...Daca o sa nasc eu prematur si nasterea ma prinde fara bagajel pregatit ??? Uite Pika_Pika ce vrednica a fost, are deja gentutza.Eu m-am apucat deja de strans, mai trebuie sa-mi cumpar pijamalutze cu acces la laptic, papuci si pampersi pentru bebe.
Stie cineva unde se gasesc pijamale de alaptat frumoase si ieftine ?
Miky28+
NEWAlbum intalnire 18 martie NEW
Babee spune:
Felicitari Andreeea si Ana pt fetite
, si Motzatei pentru baietel
Vad ca va pregatiti intens cu gentute, hainute, patut etc.Si eu la 7 luni dupa cum va spuneam aveam pat, carut, hainute si inca una alta pregatite sa fie in caz de..
.Cu geanta nu ma agit pentru ca nu am voie decat cu un halat si papuci, restul tot primesc de la spital, pana si hainute si tot pentru bebe.Doar cand mergem acasa obligatoriu scaun scoica pt bebe si hainute pentru amandoi.
Nu mai stiu cine se interesa de scaun de masina.Noi am avut gen scoica dar ne-a fost bun cateva luni, Phillip a crescut foarte repede si mult iar de la 5 luni a stat in altul grupa 1.I-a fost bun pana la 9 luni(a avut un ritm de crestere de ne-am speriat), asa ca am luat altul mult mai bun si mai sigur(pentru mine conteaza foarte mult nu marca si cat e de confortabil).Avem avantajul ca acesta(Concord Ultimax x-line) are si optiune gen scoica si pt mai tarziu(se intoarce in 2 pozitii) si cum al nostru copil iarasi a crescut din toamna vom lua alt scaun(ultima marime
) iar actualul ii va reveni lui bebe.Caut pozici sa va fac exemplificari.
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)
Babee spune:
Primul
Al doilea
Ultimul
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)