Mamici de iulie - august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mikiion, vai de mine ce ai patit-o, saracutza de tine ...bine ca sunteti ok si tu si bebe
Leti,ce mai faci, cum mai esti?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Amabella, Leti are dreptate ...in plus, daca ne agitam cu toate aranjamentele astea, mai uitam de mancare/pofte/dulciuri, ne focusam pe altele si nu ne mai preocupam atat de cat arata cantarul ...si crede-ma, stii cat e de placut sa te ocupi de achizitionarea de lucruri pt bebelul tau?...e pacat sa treci prin asta pe fuga atunci la final, cand nu stii ce sa iei mai intai...

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cristina_Ioana, am citit la mamici de mai-iunie ca ar fi camasutze dragutze in Cocor, poate verific in weekend inainte de intalneala.

Miky 28+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Pumpkin, pai sa ne faci si noua un rezumat daca dai o raita

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor
a.cicel si anna felicitari pentru
motzata felicitari pentru
mikiion ai grija de tine de acum incolo si nu fa efort Ce a fost mai greu a trecut.
Referitor la culcatul bb in alta camera mie parca imi este frica.Ma gandeam si eu sa il mut in camera lui pe la 4-5 luni.Dormitorul nostru e mare si are loc patutul.Camera lui bb e gata de vreo 4 luni.Mobilierul e albastru si camera e plina cu jucarii de plus.Patutul inca nu l-am cumparat dar am gasit saptamana trecuta intr-un magazin un patut de lemn la numai 2 900 000 .E super.Salteaua se poate pune la 3 nivele iar partea din fata se lasa si in jos de tot.Nu are salteaua inclusa in pret.Voi merge saptamana viitoare sa il iau pt ca sunt sigura ca la pretul asta nu voi mai gasi ceva atat de dragut.
Si desi eram convinsa la inceput sa il culc singur acum m-am razgandit.Am vazut si saptamana asta la tv in bb de 4 luni ce a murit pt ca a dormit pe spate imediat dupa ce a mancat ,a fost lasat singur a vomat si s-a axfisiat.si nu era dintr-o familie dezbinata.
Fetelor ce hainute ati mai luat la bb.?

nicole 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Nicole, sa stii ca referitor la pozitia de somn a lui bb iarasi sunt o multime de discutii. De exemplu in Suedia este obligatoriu sa ii culci pe spate, in timp ce in Romania majoritatea medicilor recomanda pe o parte. Culcatul pe burta inainte sa poata el intoarce capsorul se considera nerecomandat pentru ca bb poate sa se sufoce, pe de alta parte bb-ii culcati pe burta dorm mult mai bine din punct de vedere colici, se ridica in patru labe mai repede, etc. Asa ca aici fiecare mamica trebuie sa decida cum considera ea ca este mai bine. Eu am culcat-o pe Stefi pe o parte cu un prosopel facut sul la spate ca sa nu se rasuceasca pe spate.

Referitor la hainute, eu le-am spalat cu Ariel de la bun inceput, nu am luat detergent antialergic. Nici macar nu le-am spalat la 90 de grade. Dar, le calcam. A mai fost discutia asta acum ceva vreme pe subiect, ideea este ca pentru dezinfectie fie le spalati la temperatura mare, fie le calcati, ambele metode sunt bune.

Letitzia, eu sunt de aceeasi parere cu dieta ca si tine, dar imi tin gura ca ma gandesc ca fiecare face cum vrea .

Mikiion, ce patanie, cu apendicita. Bine ca a trecut cu bine.

A.cicel, ai vazut ca nu te-ai putut abtine sa tii secret sexul? . Felicitari si tie si lui motzata pentru noutati.

Eu am luat aseara aminte la cristina-ana si dieta sanatoasa si am mancat pui la rotisor cu salata verde. A fost excelent .

Intalnire placuta sambata .

Kehleyr 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

pumpkin, asa cum am mai spus, sunt de acord ca mi se poate intampla si mie vreo nenorocire si sa ma trezesc ca nasc inainte de termen, dar daca ar fi sa se intample acum, nenorocirea nasterii atat de premature ar face sa nu mai conteze faptul ca nu am hainute si patut. din nefericire, inca as avea timp destul pentru asta, pentru ba bb ar sta in spital cel putin o luna, ca sa nu mai zic ca sa nasti sub 30 de spatamani e chiar tragic! asa ca eu nu vreau sa imi atrag singura ghinionul (superstitia mea tampita ) si pana nu fac macar 30 de saptamani, nici ca o sa iau ceva. nu im ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine si bb sa stea cuminte acolo macar pana la 8 luni incheiate. si, daca nu cer prea mult, si mamica lui sa se simta ca acum si sa se miste cu vioiciune in continuare cat mai mult timp!

a.cicelsi annaa, felicitari pentru fetite! motzata, flicitari pentru baietel! sa va traiasca!

mikiion, multa sanatate tie si lui bb! si eu ma intrebam ce s-ar intampla daca ar trebui sa fac o operatie in timpul sarcinii. credeam ca nu se poate face anestezie generala.

sabana, bine ai revenit si mult spor cu santierul! nu e greu sa imi imaginez ce e la tine acasa. iar femeia aia cu curatenia e de coma!

adelapop, daca afli cumva unde se gasec rochii de ocazie pentru gravide, te rog sa ma anunti si pe mine, ca si eu am niste botezuri si nunti in perioada asta! dar ma indoiesc foarte serios ca exista asa ceva. sau daca exista, cred ca sunt hidoase, ca majoritatea hainelor de gravida din magazinele noastre.

map, stiu ca invidia nu e un sentiment prea nobil, dar sa stii ca te invidiez tare pentru vacanta in sicilia!

in privinta bagajului de spital, eu vreau sa va zic ca pana la urma m-am hotarat si voi naste la euroclinic, asa ca am sa ii intreb pe ei ce imi dau si cu ce trebuie sa ma duc eu, pentru ca am vb cu celalalt dr al meu (adica nu herghelegiu), despre care am aflat ca activeaza si el la euroclinic, si mi-a zis ca in principiu nu trebuie sa iti iei mare lucru, ca iti dau ei de toate acolo. bine inteles, ma voi duce cu cele necesare pentru mine(haine, periuta de dinti si ce o mai fi nevoie), dar ii intreb sa vad de ce am nevoie, ca sa nu iau niste lucruri pe care mi le dau si ei de acolo.

cristina_ioana, letitzia si alte fete, eu nu inteleg totusi de ce vorbiti despre "fuga"?! cred ca eu am o problema, pentru ca mi se pare ca sunt singura de aici care considera ca 3 luni inseamna mult timp. si chiar daca nu le las pe toate pe ultima luna, ca sunt de acord ca asta ar fi cam neplacut, sa alergi prin oras cu o burta uriasa in fata, totusi mai raman inca 2! chiar daca ma apuc la 7 luni si jumatate, tot mai am o luna jumate. din aceasta cauza, adica faptul ca mie mi se pare ca mai e destul timp, nu ma simt deloc in panica si nu mi s-ar parea o mare usurare daca mi-as achizitiona patutz sau carutz. totusi bucurestiul nu e asa de mare si nu are atat de multe magazine de profil, incat sa nu le termin in 3 saptamani pe toate, de vreo 2 ori chiar. si apoi, eu sunt destul de orientata la ce vreau si pe unde se gasesc acele lucruri, asa ca nu cred ca imi va lua prea mult timp sa ma duc si sa le iau, pur si simplu. repet, nu sustin ideea sa le fac pe toate in luna a 9-a, dar eu nu am intrat nici in a 7-a. oricum, asa cum zicea si kehleir, fiecare face cum vrea. se pare ca eu sunt singura mamica de iulie-august care considera ca mai e timp pentru aceste cumparaturi.

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana asa este ai dreptate. Dar ma mai supar si eu. Acum mi-a trecut.
Mikion nasoala faza cu apendicita. Bine ca ai trecut peste. Ai grija la efort.
Am vazut si eu aseara cu bebe si m-am ingrozit. Nu m-am gandit niciodata la varianta asta. Acum m-am cam speriat, mi-am dat seama ca nu am pic de experienta si m-a apucat panica ca bebe sa nu pateasca ceva din cauza mea.
Eu ieri i-am cumparat bebelinei doua costumase, un sac de dormit ce contine caciulita si botosei si un prosopel de baie. Zilele astea cred ca mai ajung si eu prin Carrefour.
Camasi de noapte ai de Doamne ajuta au in Selgros la 350.000 bucata. Sunt cu nasturi in fata, din bumbac, si pe culori cat de cat acceptabile. Am citit si eu la mamicile de mai-iunie cu fetita anscuta prematur. Voi va dati seama fetelor, ca de la 30 de saptamani incolo se poate intampla oricand? Deja incet incet ne apropiem de marele final, de intalnirea cu bebeii nostri dragi. MAi devreme un pic bebelina mea facea tumbe si tati vb cu ea, iar ea ii raspundea prin miscari. A fost foarte emotionant, mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

A.cicel, ai vazut ca nu te-ai putut abtine sa tii secret sexul? .

Nu e vorba doar de mine. Iubi a fost ed acord sa spunem. Ca daca el nu era de acord...iti dai seama ca nu spuneam nici eu.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Buna fetelor, ma scuzati ca intervin aici la voi.M-am uitat pe lista voastra si am remarcat ca sunt cateva pacientele dr Onofriescu/Iasi.
Voi n-ati citit ce a patit Laura_Ioana de la mamici de martie-aprilie din cauza acestui "minunat" dr? Uitati, cititi postarile ei aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411&whichpage=41si aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61703&whichpage=6Fetita noastra nascuta prematur la 32sapt e bine, la fel si mamica ei.Nu va mai faceti griji ca o sa nasteti prematur, si eu mi-am facut la momentul respectiv si acum iata-ma ajunsa la termen! Papadioara noastra a mai avut antecedente cu nasterea prematura (si prima fetita tot prematur a nascut-o) din cauza problemelor cu colul.Voi nu va faceti griji, totul o sa fie bine.Iar in privinta bagajului de spital, eu abia acum il finalizez! Aveti tot timpul sa luati ce va trebuie!
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput