Mamici de iulie - august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare burtici
Ce frumos s-a facut in Bucuresti . Arata asa proaspat totul.
Eu am lipsit cam multa vreme de pe forum, nici nu am apucat sa citesc noutatile de vreo 2 sapt. Am fost f ocupata la birou si nu am avut deloc timp sa intru pe DC. Si inca nu s-a terminat vartejul.
Doar vroiam sa va salut si sper sa reusesc sa mai citesc. Sunt in extaz acum, ca il simt pe bebelec de mai multe ori pe zi. E foarte activ si am inceput sa ne jucam impreuna.

Ancutex 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Anna si andreea, felicitari pentru fetite
motzata, felicitari pentru baietel

Despre detergenti? eu i-am spalat lucrurile Marei de la inceput cu ariel si n-am avut nici un fel de probleme...intradevar, am spalat toate lucrusoarele separat...cat despre 50/90 grade...depinde si de lucruri...daca sunt de firma, din bbc...rezista la 90...daca sunt asa-si-asa se cam strica.....la inceput parca n-am folosit balsam, dar la cateva luni am inceput sa folosesc si balsam....acum le spal amestecate cu ale noastre, dar sortate pe culori

Eliza 22+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata fetelor. Multumesc celor care v-ati facut griji pentru mine. Un toc la toate . La mine acasa e ceva de nedescris. Arata ca dupa razboi si deja intru in depresii ca nu mai terminam niciodata in stilul asta. Nu avem o echipa de muncitori, ci unul singur, super bun, ce sa zic, pe ce pune mana se vede, dar mereu trebuie impins de la spate. Colac peste pupaza femeia de la curatenie, a gasit-o vrednicia sa imi comenteze in dimineata asta ca ea s-a saturat de casa asta, ca de la atata mizerie ii piere si buna dispozitie. De parca eu o platesc sa gaseasca casa gata curata. In plus acum vreo 2 saptamani aveam o cioco Milka pe masa si o cau eu disperata, o cauta si sotul si ciocolata ioc. O sun pe asta sa o intreb unde e. Imi raspunde nonsalant ca a mancat-o si tot nonsalant ma intreaba daca este vreo problmea, iar eu fata finuta spun nu, data viitoare sa imi spui si mie. Deci eu ori sunt proasta, ori ma fac. Avea dreptate o prietena de a mea cand zicea ca buna crestere este de fapt proasta crestere in lumea asta. Bine macar ca am reusit sa punem termopanele, si cu astea a fost un circ intreg, a trebuit sa turnam beton. Ce mai. Acum e un moloz de nedescris, iar eu chiar nu pot sa fac nimic. Contractiile mele parca se intensifica de la zi la zi. Dr mea a zis ca daca o tinem tot asa ma baga pe injectabile. Eu pana la varsta asta nu stiu ce e aia injectie in fund. Dar important e sa fie bebe bine. Sunt si fericita ca sotul meu a luat carnetul si ieri am facut primul drum in oras. Dr de familie ma scoate din minti ca vrea sa ma bage in concediu de maternitate si i-am explicat cu cele 42 de zile postnatal si a zis ca nu e asa, ca nu sunt singura lui pacienta si ca deja poate sa imi dea. Sper sa ajung azi la el cu legea in mana. Poate pierd concediul din cauza lui. Ce mai sunt cu nervii la pamant. Eu va iubesc pe toate si felicitari celor care au aflat sexul bebelusilor. Vad ca fetitele prind teren. La un moment dat vb de paturi. Intrati si la babycomfort, au lucruri dragute inclusiv paturi, carucioare, saltele, etc si le livreaza acasa si in provincie. Iar la mobila asigura montajul. Si eu voi lua si pat pliant, de fapt il ia matusica bebelinei si cel de lemn au unul la babycomfort cu tot cu niste rafturi si e din fag, iar dupa ce bebe creste poate fi marit, e in jur de 7 bulioane. Va pupacesc. Ma duc sa vad ce mai are bezmetica asta de comentat. Pana la urma ii zic vreo 2. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
a. cicel felicitari pt !
motzata felicitari pt !
eu inca nu mi-am facut geanta de spital, dar lucrusoare pt bb nu ma pot abtine sa nu cumpar, asa cate putin, sa nu ma prinda ultima suta de metri nepregatita, ca nu-mi place;
mikiion, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, bine ca si bb n-a patit nimic;o sa ai ce sa-i povestesti cand va creste;
iulenca, te felicit pt casa noua, s-o stapaniti sanatosi!
huacin, te asteptam sa te faci bine!
pika_pika, esti fata prevazatoare si e bine, mai bine mai devreme decat atunci, in focuri;
pupici
anasia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Multumim pt urari si felicitari. Acum ma lupt cu iubi sa gasim un nume care sa ne placa la amandoi.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

amabella eu cred totusi ca daca tii restul regimului monti si mai bagi si cate o supa crema de legume..nu-i nimic
eu mi-am revenit , mananc mai putin si mai des desi acum ma gandesc unde bagam cantitatile alea mari ca acum nu mai pot sa mananc mult ca s-a marit burta si nu ma simt bine ....ma umflu rau in burta si ma simt groaznic.
ha ha ha a nu imi vine sa cred ca ama juns sa manac mai putin eu care nu aveam nici o problema cu mancatul.
arsuri inca mai fac din te miri ce dar asta e - eu tot manac fructe si legume proaspete. nu pot fara. desi stiu ca imi afecteaza gastrita.
si eu sunt de acord cu fetele ca trebuie sa incepem sa ne cumparam de unele altele pentru spital ca sa nu alegam ca disperatele cand s-o intampla "minunea"
dar de unde ne luam camasi de noapte si cat de mari sa fie ca noi inca nu ne-am dezvoltat suficient
nici eu nu am luat pentru scumpa noastra decat patut. dar o sa incep de saptamana viitoare sa mai iau cate ceva. vorba fetelor cand o sa ne vedem cate trebuiesc luate o sa ne apuce groaza si de timp si de bani
UNDE GASESC ROCHII FRUMOASE DE OCAZIE PENTRU GRAVIDE?????????????
eu zic ca nicaieri dar poate poate.
cumnatii nostri se casatoresc in iunie si voi avea burtica maaaare si sigur nu o sa mai incap eu in rochitele de la zara sau mango care vad ca au o croiala ce avantajeaza gravidele si m-am gandit sa va intrreb pe voi
pe voi va doare coloana sau nervul sciatic???? ca mie mi se cam pune pe piciorul stang - o fi de la greutate

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

uraa, azi este joi si maine este liber, noroc cu Patele catolic

mikiion insanatosire grabnica si multa sanatate si tie si lui bebe. Si eu ma gandeam cum s-ar putea opera apendicita in caz ca apare in sarcina. Imi pare rau ca ai experimentat tu asa o operatie.

Cristina_Ioana si nepotelul meu a fost nascut la 34 de saptamani parca. Era micutas tare, doar 2050 g a avut la nastere, dar un coil sanatos si plin de viata Cand l-a adus sora mea acasa de la spital a primit bebele ingrijirea corespunzatoare si papa cum trebuie si in doua-trei luni a devenit ca orice copil de aceea varsta. Este de obicei o regula ca bebeii nascuti prematuri sa ia la inceput foarte repede in greautate. Acum are un an si nu-i stau piciorusele si toata ziua ii toaca gurita, mai mult pe limba lui.

Azi merg sa-mi iau haine pentru vacanta, ceva mai subtirele ca pe 22 zburam in Sicilia si acolo este caldut si bine. Sa am timp sa-mi pregatesc bagajelul de vacanta Sambata se anunta vreme faina asa ca nu am de gand sa stau pe la cumparaturi ci vreau sa mergem la plimbare, eventual sa dam o raita la munte.

Eu bagajelul de spital abia pe la sf lui iunie am de gand sa-l pregatesc sau inceputul lui iulie dupa ce intru in prenatal. Termenul meu este pe 18 august asa ca nu cred ca o sa ma grabesc. Cand o sa fiu acasa o sa am timp sa strang totul asa incet, incet. Sunt optimista ca totul va fi bine si voi duce sarcina pana la capat.

O zi cat de faina, a aparut si aici soarele si este placut.

Monica si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele
Map, si eu stiu cateva persoane nascute mult mai devreme si care acum sunt foarte ok, si copii si adulti...cred ca tine si de noroc si de cat de puternic e bebelul...
Felicitari fetelor care au aflat sexul!!
Amabella, cum zicea si Pumpkin, sunt multe cazuri de nastere prematura, ceea ce noi nu ne dorim, dar totusi crede-ma ca e tare greu sa ajungi pe ultima suta de metri si sa umbli dupa toate...ca sunt multe maruntisuri si multe chestii de luat...si daca e sa se intample ceva, asta e soarta, dar nu trebuie sa fii cu drobul de sare acum, tb sa fii pozitiva si optimista, Dzeu ne da si bune si rele, le luam pe toate ca atare...la ce am patit eu, ce sa fac acum, sa il las pe sot sa alerge dupa toate dupa ce nasc io? E absurd...vreau sa-ti spun ca eu am lucruri si de anul trecut cand mi s-a intamplat nenorocirea, sunt noi-noute si bune de folosit...
Pumpkin, saru'mana de pont, o sa caut in Carrefour detergent...sa stii ca e o pb cu camasile/pijamalele cu acces la laptic, eu caut de niste luni, mai am o prietena care tb sa nasca zilele astea si a cautat in disperare, nu prea se gasesc...sau daca sunt, sunt ff urate ...asa ca daca gaseste vreuna dintre voi, pls anuntati-ne si pe noi
Sabana, te inteleg perfect, acelasi dezastru e si la mine acasa, parca nu se mai termina...iar cu femeia, poate ai citit ce am patit...ca m-a lasat balta tocmai acum..astia sunt oamenii, te rog io sa nu te mai enervezi si sa ai grija de bebelina, ea e cea mai importanta, cu casa vom termina noi candva....
Mada_mxm - ar fi misto sa va mutati inainte sa nasti, ca sa nu te mai stresezi dupa si cu asta
a.cicel- felicitari pt Mda, cred ca asa o sa fac, o sa il iau si eu pe bb la noi in dormitor o vreme, desi mi-am luat si interfon, dar cred ca e mai bine pt el si mai comod pt noi la inceput, pana ne dezmeticim
Pika-Pika - foarte bine ca esti cu toate gata...cred ca iti da un sentiment de liniste si siguranta asta, sper sa termin si eu curand cu toate, ca nu imi place sa le fac pe fuga
Cornelia, nu ne-ai zis cum te mai simti
Huacin, ma bucur tare ca stai cumintica in sfarsit si ca esti ok
Emilia, daca mai vb cu ea, pls trimite-i multi pupici
De Buli mai stie careva ceva?
Adelutzo, nici eu nu mananc mult ca ma umflu imediat, ma balonez si ma apuca nervii, dar totusi vad ca la cantar se pune, probabil o creste bb, o fi lichidul ala si ce-o mai fi pe-acolo...ca eu asa nu pot sa zic ca ma simt obeza, adica simt ca am pus, dar inca intru in cele mai multe haine..

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mikiion bine ca nu a fost nimic sa iti faca rau si ca ce a fost mai greu a trecut. si multa sanatate!
A.cicel, Annaa si Motzata felicitari pentru si

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Si eu sunt de acord cu Cristina_Ioana, Pumpkin sau Pika-pika. E mult mai bine si mai normal sa ai totul pregatit (sau atat cat crezi tu) sau sa te preocupe in perioada asta problema pregatirii bagajului, lucrurilor pentru bebe sau spatiului sau. Mai ales pentru mamicile care au prima oara un bebe. Mai cred ca totul este dupa cum vrea Dumnezeu. Si daca Dumnezeu vrea sa fie bine, va fi . Si nu as vrea sa va suparati pe mine si nici sa par rautacioasa, dar in perioada asta mi se pare mult mai normal sa ne agitam pentru probleme legate de bebe si nastere decat de tinut diete. Repet sa nu sariti pe mine si sa nu va suparati. Asa cred eu.
In speranta ca nu o sa ma injurati, multi
28+

Mergi la inceput