Mamici de iulie - august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
emiliapop spune:
Fetelor sa va dau o veste buna am vorbit la telefon cu Huacin (Valentina) si se simte mai bine 

, sarcina s-a ridicat e la locul ei unde trebuie si se reface acum dupa o viroza. A promis ca atunci cand va putea, ca acum cam are probleme cu internetul sa intre sa va salute din nou.
Mai ramane sa vedem ce face bulinuta, nu are nimeni nici o veste? Sa speram ca e bine si sa ii tinem pumnii!!!
Cicel felicitari pentru
!!!
Motzata felicitari pentru
!!!
emilia 23+ cu 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
acvi spune:
FELICITARI A.CICEL
SI MOTZATA
,pentru puiutii vostri,sa aveti parte numai de bucurii!!
Andreea, consultind lista am vazut ca in jurul datei la care ar tb sa nastem noi s-au anuntat numai fetite
.
Eu una am consultat si tabelul chinezesc pe care l-au pus si fetele la un moment dat dar care este si pe prima pagina a DC si la mine s-a potrivit la ambii copii.
Noapte buna
.
Gabi
mikiion spune:
Buna! am revenit!!!!!!!!!!
Nu am mai intrat de mult pe forum pt ca, numai mie mi se putea intampla, am facut o criza grava si am fost operata de apenticita. La 25 de saptamani. Din fericrie bebe nu a reactionat si a stat cuminte in burtica, a dormit odata cu mine........in operatie( care e intr-o parte si foarte mare-6-7 cm., pt ca trebuiau sa evite uterul).
Acum suntem bine dar nu am avut voie sa ma ridic din pat sau sa merg. Nu ca am ascultat eu prea mult, dar cat de cat am stat cumintica.
Mihaela 28+ aproape 29
pika-pika spune:
O sa radeti de mine dar eu am deja bagajul facut pentru spital.Lucrurile pentru mine.Cele pentru bebe(care sunt foarte putine,doar cu ce il scot din spital nu le am inca)Mie tot imi e teama ca nasc si nu am totul pregatit.Eu merg in fiecare sambata si duminica prin magazine,ne uitam unde sunt mai ieftine,ce ne trebuie...Cumparam in fiecare luna cate ceva pentru ca nu vreau pe ultima suta de metri sa cumpar tot.Sunt atatea,daca uit ceva?![]()
La sfarsitul lui aprilie am sa ma apuc sa ii fac si camera,incet,incet,hainutele am sa le spal prin iunie ca sa fie proaspat spalate...adevarul e ca nici nu mai am rabdare si de aia tot fac cate ceva.
Dupa ce ne-am gandit noi mult vom pune patutul lui bebe in camera separata pentru ca la noi e deja prea multa inghesuila,am sa cumpar interfon(sunt si cu camera acum,inca mai caut)si daca va fi nevoie o sa dorm in camera lui bebe cateva nopti...zic si eu daca raceste...ceva de genul asta...
a.cicel si motzata felicitari!Sa va traiasca minunile!
mikiion bine ai revenit!
emiliapop multumim pentru vesti.
Ma duc sa trag cu ochiul la mamici mai-iunie,sa le felicit pentru prima bebelusa.
28+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by acvi
FELICITARI A.CICELSI MOTZATA
,pentru puiutii vostri,sa aveti parte numai de bucurii!!
Andreea, consultind lista am vazut ca in jurul datei la care ar tb sa nastem noi s-au anuntat numai fetite.
Eu una am consultat si tabelul chinezesc pe care l-au pus si fetele la un moment dat dar care este si pe prima pagina a DC si la mine s-a potrivit la ambii copii.
Noapte buna.
Am observat si eu lucrul asta. Si eu am consultat un tabel chinezesc si tot fetita mi-a iesit si acolo. Eu inca nu mi-am revenit de aseara. Sunt atat de fericita..

Andreea
22+ 
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Buna! am revenit!!!!!!!!!!
Nu am mai intrat de mult pe forum pt ca, numai mie mi se putea intampla, am facut o criza grava si am fost operata de apenticita. La 25 de saptamani. Din fericrie bebe nu a reactionat si a stat cuminte in burtica, a dormit odata cu mine........in operatie( care e intr-o parte si foarte mare-6-7 cm., pt ca trebuiau sa evite uterul).
Acum suntem bine dar nu am avut voie sa ma ridic din pat sau sa merg. Nu ca am ascultat eu prea mult, dar cat de cat am stat cumintica.
Imi pare tare rau pt ceea ce ai patit. Ai grija de tine si incearca sa asculti recomandarile medicului. Stai cat mai mult in pat sa nu pateasca bb ceva si nici tu.
si sa intri mai des.Andreea
22+ 
POZE
iulenca spune:
Felicitari pentru cele care au aflat sexul.
Multumesc mult pentru urari fetelor, va dati seama ca am intrat in priza cateva zile nu prea o sa mai am timp de intrat pe forum doar asa sa citesc pentru ca sdeja visez numai casa, mobila, banca, acte, notari, bani. :)). da o sa treaca si perioada asta si o sa fie bine.
Nu stiu cine zicea ca se simte foarte bine nici nu se cunosc kg acumulate. Asa sunt si eu cu mu,ltele mele kg ma simt tare sprintena, nu obosesc, nu ma simt greoaie am deocamdatra gesturi si miscari normale. Seara cand ma asez in pat mai simt mici dureri de la fund si spate dar asa lejere care imi trec imediat. Am avut si eu carcei ca tot se vorbrea de ei.
Apropo de spalatul hainelor, intr-adevar Dermalin cica e pt bebe. Ideea e ca hainele sa fie spalate cu derergenti cat mai putin parfumatzi, de preferat lichizi pentru ca se limpezesc mai bine. Eu si taicamiu avem alergii la diverse componente din detergenti si cosmetice. Pe mine ma mananca pielea iar pe el il deranjeaza in gat si la nas. Am observat ca si detergentii recomandati pr copii - chiar si Dermalin nu sunt intotdeauna o solutie. Eu nici nu vreau sa il obisnuiesc pe bebe foarte sensibil dar nici nu vreau sa ii produc vreo alergie asa de mic pentru ca oricum mai tarziu va avea "sansa " in lumea asta poluata si plina de chimicale sa dezvolte una. Cel mai important deci mise pare sa spalam hainutzele cu detergenti usori, la temperatura mai mare cele deschise si care intra in contact direct cu pielea (body-uri) si la tem mai mici celelate dar sa le limpezim de 2 ori. Eu folosesc pe langa programul de limpezire normal inca odata la sfarsit programul de limpezire intensiva care e un pic mai lung. In felul asta sunt sigura ca nu raman urme de detergent.
Miikion ma bucur ca esti bineacum. Si eu intr-o noapte am simtit o durere mica in dreptul apendicelui si chiar ma gandeam cum ar fi sa ma apuce o criza acum. Slava domnului ca nu a fost de la apendice dar e bine de stiut ca nu afecteaza bebele foarte tare. Acum cred ca o sa faci cezariana nu?
va pup si o zi buna.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor!
a.cicel, felicitari pt FETITA!Sa creasca mare la mami in burtica!
motzata, felicitari pt BAIETEL!
Ma bucur sa aud ca valentina e mai bine.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 9 luni) si
25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
pumpkin spune:
Annaa si Andreea felicitari pentru fetitze
! 

Motzata felicitari pentru baietel
! 
Cristina_Ioana, daca ajungi in Carrefour mergi la raionul pentru pitici si langa tampoane pentru sani si ulei de bebelusi gasesti si detergentul lichid, nu mai stiu cum se numeste, ma uit si-ti spun sambata ![]()
Mikiion, sanatate si recuperare grabnica.
Chiar ma intrebam ce se intampla daca facem apendicita ??? Si acum te mai lasa sa nasti natural sau obligatoriu iti fac cezariana ?
Amabella, cred ca daca ne uitam la toate subiectele cu gravidutze devenite mamici o sa gasim cel putin un bebe prematur. Bineinteles ca noi vrem ca toti bebei sa se nasca la termen, grasutzi si sanatosi, dar se poate intampla...Daca o sa nasc eu prematur si nasterea ma prinde fara bagajel pregatit ??? Uite Pika_Pika ce vrednica a fost, are deja gentutza.
Eu m-am apucat deja de strans, mai trebuie sa-mi cumpar pijamalutze cu acces la laptic, papuci si pampersi pentru bebe. ![]()
Stie cineva unde se gasesc pijamale de alaptat frumoase si ieftine ?
Miky
28+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW