Mamici de iulie - august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Amabella, noi ne dorim 2 sau 3 copii, dar va fi cum va vrea Dzeu.
Si noi vrem si o fetita, pe langa putza din burtica de acum...
Cristina_Ana...ai dreptate, scapam de un stres si vine altul...dar si eu abia astept si traiesc fiecare etapa cu o mare intensitate

Fetelor, ma bag putintel la patut ca nu ma simt tocmai ok, sunt cam ametita, ma inteapa si burtica putin....revin si va citesc mai incolo

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina_Ioana, stai linistita scumpa, ca nu patzeste nimic bebe de la cremvursti. Eu in primele luni de sarcina, in perioada gretzurilor, singura carne pe care o suportam era parizerul, care stiu ca in principiu nu e prea bun. Si am mancat la greu, si nu a patzit bebe nimic.
Amabela, eu mai vreau sa fac inca un copil, dupa cel din burtica. In primul rand ca nu imi pot imagina viata fara cel putin doi copii, dar si pentru ca imi doresc foarte mult o fetitza, iar bebe-le de acum e baietzel.(nu ca nu l-as iubi si pe el f.f.mult). Sper sa reusesc sa-mi indeplinesc dorinta. Eu chiar m-am gandit ca daca nu o sa mai pot face alti copii, din cine stie ce motive, sa adopt o fetitza. Mie imi plac la nebunie copiii, si mi-as dori f. tare sa fiu educatoare la o gradinita, dar se pare ca mi-am gresit meseria.
Cristina, 28+

Mergi la inceput

Anasia, iubita, hai sa iti spun paranoia mea: eu am un fix si o mare teama de cate ori merg la , sa nu mi se rupa membranele...e o teama justificata oarecum, as zice, pentru ca asa am patit anul trecut, dar sunt constienta ca exagerez si ma chinui sa nu ma mai gandesc la asta...
Cred ca pe undeva e normal sa avem temeri la cat de mult ne dorim acesti copii...

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Buna fetelor !
Multumesc celor care mi-au urat bun-venit!.
alina bine ai venit si tie, sarcina usoara, bebe sanatos si mancacios !
Eu stau cam prost cu nervii astazi pt. ca al meu husband cu satisfactie m-a anuntat ca maine suntem invitati la soacra-mea deoarece azi este ziua noului ei sot (socrul meu a decedat in 2001- un om extraordinar, ea s-a recasatorit anul trecut in august si cum nu prea mai avem tangente de atunci habar nu aveam de data nasterii respectivului domn) si si-o serbeaza maine. Si asta dupa ce abia il convinsesem pe al meu drag si iubit sot ca trebuie sa ies si eu in oras de una singura, sa nu ma sufoc de atata grija din partea lui si sa ma astenizez, mai ales ca a venit primavara. Pt. ca atunci cand aude ca ar putea fi ceva ce nu ii place lui fii-sa, se conformeaza imediat. Cred ca soacra-mea face asta intentionat mai ales ca ea si cu sotul actual tin post asa incat nu a pregatit ( sau asa i-a spus sotului meu ) decat preparate vegetariene. Eu am insinuat ca mai bine o lasam pe duminica pt.ca oricum sunt Floriile si macar este dezlegare la peste ( mancam si noi o icra, o coada de crap-ceva ). Sper sa ii conving pe toti, nu de alta dar prefer sa mananc o fripturica cu voi la aer curat decat sa mananc snitelele de soia ale soacra-mii in garsoniera ei. Deci deocamdata eu trebuie sa ma trec cu semnul intrebarii pe lista intalnirii de maine. Curat ghinion coane Fanica!
Va multumesc pt.intelegere dar sper ca totusi sa se intample o minune ( suntem totusi in postul Pastelui, pot spera, nu? ) si sa ne vedem sambata !

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Cristina_Ana si noi am zis la fel, ca daca nu om mai putea sa facem copii, vom infia...sa avem si o fetita...si noi suntem topiti dupa copii si cred ca toate realizarile materiale nu au nici un sens daca nu ai casa plina de copii si voiosie...
Sper sa nu am pb de la cremvursti, ca am obs ca daca pap cremvursti si branza cu salata nu ma mai balonez asa...mda, nici parizerul nu e ok, mezelurile in general...eu mai mancam muschi file, am inteles ca are mai putini nitrati si nitriti, dar pana la urma tot mezel este, deci....

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

amabella, ai descris exact cum simt si eu, este teribil stresul legat de bb sa nu i se intample ceva, sa fie sanatos;
cristina ioana, te inteleg, nu cred ce esti paranoia, mai ales ca ai trecut prin asa o tragedie;
cristina ana eu am fost invatatoare si imi pare foarte rau ca am renuntat la profesie, in favoarea biroului, chiar daca iau bani putin mai multi;am plans vreo doi ani pana mi-am revenit cat de cat;copiii sunt extraordinari, am elevi deja in clasa aX-a la liceu;
anasia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cristina_Ana, pana fac piticii 2-3 ani poate iti deschizi gradinitza si ti-o aduc si pe fica-mea. Tare bine ti-ar sta educatoare inconjurata de pici care sa te adore si sa se agatze de pantalonii tai. Of, si mie mi-ar placea....
July, noi speram sa reusesti sa vii maine.
Cristina_Ioana, m-am uitat la bidonul de detergent si uite ce scrie pe el : "Laboratoires Vendome. Prim'age. Lessive bebe a l'huile de fleur de cotton"

Miky 28+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Mai fetelor eu cred ca sunt mai nesimtita asa. Poate si pentru ca pana acum am avut o sracina exemplara, eu nu imi fac griji si ganduri negre absolut deloc. Ma gandesc ca nasterea e undeva departe peste vreo 3.5 luni si pana atunci am timp sa fac de toate. Eu probleme cu bebe oprit in evolutie sau bolnavior sau nastere prematura nu imi pun si cred ca e mai bine pt ca oricum am alte griji ( cu casa in principal) care imi ocupa noaptea visele. daca m-as mai gandi si la nenorociri cu bebele as avea numai cosmaruri. Asa ca in afara de experti si credite si apartament pe care ii visez every fucking night imi mai raman 3-4 ore de somn linistit. :))

Amabella eu mai vreau un bebe dar cam peste 3 ani

Cristina ioana don't worry cu cremvustii ca sigur ai mai mancat si alte E-uri din alimente aparent inofensive. Atata timp cat se cheama aliment si sunt in termenul de garantie nu vom muri si nici bebe nu va pati nimic. Efectele mancarurilor pline de E-uri si alte otravuri se vad mult mai tarziu. Asta e de la ceva tre sa murim. Daca pe vremea strabunicilor se murea in razboi apoi de ciuma tifos si alte cele acu cand bolile astea au fost eradicate tre sa murim de la ceva ca sa pastram echilibrul demografic. E trist dar asta e realitatea. Parerea mea e ca e bine sa evitam excesul de chimicale dar sa nu facem o obsesie din asta pt ca o viatza avem si daca ne-o petrecem studiind ambalajele trec alte lucruri frumoase pe langa noi.
Hai ca iar m-am intins. Sper sa ai timp sa treci pe la meetingul nostru de maine macar asa ca sa facem o poza. :))

See u maine

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

pumpkin asa am luat si eu pentru bagajul meu de spital,in plus niste servetele umede care se gasesc aici pentru a sterge sanul inainte de a alapta,am luat tampoane mari ca cica curge mult dupa nastere,servetele normale de masa...cam asta cred ca e in plus.

Babee scaunul ca scaunul dar mai mult mi-au luat ochii minunea din scaun.Sa-ti traiasca!Ce dulceata de baietel ai!

Sabana bine ai facut ca ai dat-o afara,eu am vrut sa-ti spun de cand ai scris cu ciocolata.Pe mine ma enerveaza tare oamenii astia.DUpa ce ca le dai de munca,altii ar face orice pentru un ban un plus si nu-i angajeaza nimeni....

cristina_ana chiar sunt curioasa cine o sa fie prima(Bine-nteles incepand cu 37 de sapt).Important e sa avem bebei sanatosi si sa fim puternice.
Si eu obosesc repede la cumparaturi,dar sotul meu....parca el ar fi femeia...ar sta prin magazine cat e ziua de lunga.Mai nou tot ce vede pentru bebe vrea sa cumpere,trebuie sa stau dupa fundul lui ,sa-l trag de maneca,sa-i explic ca nu are rost sa cumpere chiar orice ca poate nu avem nevoie etc...

sanziana imi pare rau.Nu am mai auzit,dar trebuie sa ne rugam ca totul se va remedia pana cand nasti

AYSHA2 si mie mi se pare ca atunci cand vorbesc sta cuminte(cred ca asculta) sau cand e galagie,sau cand ma misc...Am crezut ca mi se pare mie dar cred ca o sa fie o plimbareata fata mea...

Amabella eu nu mai stiu pe ce parte sa dorm.Daca ma asez pe stanga imi da chiar in stanga prin burta,ma pun pe dreapta ca de...ma gandesc ca nu-i place,cand ma pun pe dreapta misca pe partea dreapta si tot asa.Pe spate nu pot sa dorm nici sa ma bati,dar ma asez si eu pe spate si... ma gandesc...Si asa imi petrec eu noptile.
Si eu mai vreau un bebe,vreau sa fie apropiati de varsta,dar inca nu stiu cum e sa-l cresti,deocamdata imi place...Mie mi-au placut copii dintotdeauna,cred ca si 3 mi-ar place sa am dar nici nu sunt femeia care sa stea in casa,sa gateasca,imi place si sa muncesc.Mai vedem,deocamdata mai vreau unul peste vreo 2 ani.

Cristina_Ioana ma faci sa rad...Offf,si eu am idei de astea,imi era si rusine sa spun,sau mi-e frica sa ma intind...Nici sa ...nu mai putem...

mamaluidavid pe unde esti?Acum am eu timp de stat pe DC si nu mai intri tu.

Era sa uit sa ma laud cu printesa mea.Am fost azi la doctor,nu prea am vazut-o la fata(era cu capul in jos) dar s-a ingrasat 500 de grame in 2 saptamani.Are 1284g acum.Si eu m-am ingrasat iar 2 kg,dar cel putin acum stiu ca a pus si ea...nu numai eu...

28+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

multumesc fetelor care au raspuns la "sondaj". astept raspunsuri si de la alte mamici.

cristina_ioana, am zambit cand am citit de ultima ta teama, ca tocmai azi, cand am fost la toaleta, a constatat ca sunt putin si m-am gandit la acelasi lucru. chiar vroiam sa va intreb daca stiti ceva despre asta, ca ma gandesc ca mai incolo, cand om avea colul mai scurt, sa nu patim ceva de la o amarata de constipatie.

spuneti-mi si mie, voi ce stiti, pot sa iau un algocalmin daca ma doare maseaua? eu l-am sunat pe doctor si a zis ca nu pateste bb nimic de la o pastila, da' am zis sa mai cer si alte pareri, ca poate ati avut si voi problema asta.

july, esti mortala cu snitelele de soia ale soacra-tii! hai reuseste si tu sa vii la intalnire.

iulenca, te felicit pentru lipsa de ganduri negre in ce priveste bebica! mi-a placut treaba cu echilibrul demografic.

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput