Mamici de iulie - august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Am facut rezervarea ! Intalnire sambata 15 aprilie ora 13 la City Grill Primaverii ! Daca vremea ne goneste de pe terasa avem locuri la nefumatori.

Miky 28+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Salut, burticute !
Felicitari pentru fetele care reusesc sa tina o dieta ! Eu una nu sunt in stare si imi este si frica
Mai terminati cu presimtirile cu nasterea prematura. Va vad eu pe la 40 sapt. cum va vaicariti ca nu mai nasteti odata
Azi am intrat si eu in sapt. 27, mai am ohooooooo, pana pe 17 iulie ! La voi cum misca BB ? Al meu bate din ce in ce mai tare si stiti ce am observat ? vrea plimbat, cand merg sau vorbesc, nu misca deloc, cand stau pe scaun sau intinsa, ma bate cu insistenta...nu e coincidenta, ca l-am urmarit !
Au inceput sa ma ia durerile de coloana. Noaptea trecuta m-am zvarcolit ca nu mai stiam in ce pozitie sa stau iar dimineata m-a masat sotul cu diclofenac pe spate
Voi stiti ceva exercitii pentru gravidute pt. coloana, ca nu mai pot
Unde e magazinul Barza ?
Va pupa pe toate
Aysha 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mag. barza este pe calea vacaresti nr 242, bl. 72b, nu stiu sa explic exact ca nu stiu zona, este la parterul unui bloc, intre str, abatorului si baladei, chiar la intersectia lor; au si site barza-ro.com, dar mai bine mergeti la fata locului, au in special body-uri, paturele, scutece finet,lenjerii patut, caruturi, patuturi si aduc zilele astea marfa noua;cu preturi bune: o paturica 150.000, body-80.000-90.000 depinde de model si material;de la ei mi-am luat si setul de iesire din maternitate de la expobaby;
anasia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Pumpkin, esti grozava cu listutza si mortala si scumpa in general, cum ne organizezi tu mereu...ca sa nu mai zic de freza ta meseriasha
Ufffff, tare imi doresc sa ajung si eu maine sa va vad, macar putintel, sa vad cum ma organizez...
Sabana, si eu am vrut sa o dau afara pe femeie, am avut 2 discutii in care i-am spus cam tot ce gandesc, ca nu am voie sa ma enervez pt toate nimicurile, ca e femeie si ma astept sa inteleaga si a devenit mielusel dintr-o data, si-a cerut un milion de scuze, numai sa o iert si bla bla...prin urmare am zis ca ii mai dau o sansa, ca sunt eu fata buna, asta si pt ca e foarte meticuloasa si ordonata si face curatenie tare bine...a inteles ca are cartonas galben si ca nu ezit sa o zbor la o adica...vorba sotului, am ajuns sa ne stresam si pt menajera...
Asa ca te rog io daca asa simti tu, inlocuieste-o pt ca sunt oameni care au nevoie de bani si vei gasi alta, numai nu te enarva aiurea
La mine acasa e inca dezastru, nu am mereu curent si prize, se lucreaza si e plin de cabluri si fire, de-asta si intru mai rar pe net ca nu am mereu curent...dar nu imi fac pb, se vor termina si lucrarile...

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

aysha2, cum de ai intrat azi in saptamana 27, daca ai DPN 17 iulie? ca se presupune ca DPN e la fix 40 de saptamani de la UM, deci trebuie sa pice in aceeasi zi a saptamanii. si cum 17 iulie cade intr-o luni, inseamna ca tie ar trebui sa ti se schimbe saptamana tot intr-o luni. stiu cum pica 17 iulie pt ca eu am DPN 16 iulie, si am intrat in saptamana 27 (26+) duminica trecuta, iar duminica viitoare, poimaine, intru in saptamana 28(27+).

pumpkin, esti tare cu rezervarea! adica pentru ca i-ai convins deja sa ne mute inauntru daca e timp urat. dar sper sa nu fie.

sabana, cristina_ioana are dreptate: nu trebuie sa te enervezi pentru o menajera. sunt sigura ca esti cu nervii in pioneze (sau se zice corect "piuneze"?) din cauza debandadei din casa, dar "fii barbata", ca se va termina. si eu zic sa nu o concediezi pe asta inainte sa iti gasesti alta, ca nu stii cat dureaza si sa nu stai cu molozul in casa.

cristina_ana, zau asa, ce vorba e asta ca o sa nasti in mai? vorba iuliei, te trimitem la mamici de mai-iunie daca nu esti cuminte. mai are omu' presimtiri, dar chiar daca nasti prima (si sper sa nu se supere pumpkin ), nici sa nu te gandesti ca ar fi inainte de 15 iunie! eu am fost moarta de teama pana prin luna a 5-a ca imi inceteaza puiutzul din evolutie (fiecare cu fixatia lui), dar uite ca nu a fost asa. ia sa vezi cum ajungi si tu in saptamana 38-39, de o sa te misti ca o ratzushca si o sa razi de presimtirile tale de acum.

sa vedeti ce imi face mie puiutzul de cateva zile: da viguros din manutze si din piciorushe daca ma asez pe partea stanga, aia pe care se presupune ca e cel mai bine sa dormim. si cred ca stiu de ce: cand am fost la ultima echo, marti, mi-a zis dr ca sta oarecum cu capul in jos, dar nu in pozitie perpendiculara, ci capsorul e in stanga jos, iar piciorusele in dreapta sus. si cred ca il apas pe capshor daca stau asa. ce ziceti, e posibil sa fie asta?

luiza 26+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, mi se pare o idee buna cum zicea Amabella: sa o mai suporti putin pana gaseti alta, ca sa nu ramai descoperita.

Fetelor, hai sa-mi pun cenusa in cap: eu am cam mancat cremvursti de pui in ultima vreme (cu branzica si salata) ca imi plac tare si mi se par usori...dar stiu ca e nasoala treaba cu nitratii si nitritii aia...in afara ca merit o bataitza serioasa, ar tb sa imi fac alte griji?
Astept cuminte bataia!

Cristina 28+

Mergi la inceput

fetelor, ma gandeam sa fac un sondaj printre noi, sper sa ma ajutati si sa imi raspundeti la la intrebare: sunt curioasa cate dintre voi (care nu au inca nici un copil nascut) vor sa mai faca unul si cate dintre cele care au deja un copil, mai vor inca unul in afara de cel din burtica (daca exista mamici si in aceasta categorie)? e o curiozitate a mea fata de reproducerea la generatia noastra.

am sa raspund eu prima la intrebare: noi mai vrem un bb, pe care speram sa il putem face cam la 2 ani dupa bb actual, ca ne gandeam sa nu fie diferenta prea mare de varsta intre ei. si, bine inteles, daca bb mic din burtic e baietel, vrem ca al doilea sa fie fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Amabella, pai si eu am fost speriata ca o sa se opreasca bebe din evolutie, ce crezi tu, ca am ratat eu stresul asta? La inceput ma duceam la dr. din doua in doua saptamani si il rugam sa imi faca ecografie, cred ca il inebunisem deja pe bietul om. Asta pana cind a inceput bebe sa miste si m-am calmat din pct. asta de vedere. Dar eu am o scuza, pt. ca anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie la 7 sapt., asa ca era explicabila frica mea.
Of, si sa vedeti voi ce urmeaza dupa ce nastem!!!! (dar eu de-abia astept, indiferent cit va fi de greu)
Cristina, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

amabella si eu vreau bb 2 tot cam peste 2-3 ani sa nu fie diferenta mare intre ei, ma mai gandesc, sa vad cum o sa fie si nasterea;si eu si sotul meu suntem cate doi la parinti, frate si sora si imi place ideea;
dati-mi si mie bataita, amabella si cristina ana ca si acum sunt paranoia sa nu se intample ceva cu bb, sa n-o lovesc etc. etc ma apuca niste ganduri negre cateodata de-mi vine sa ma bat singura;
pumpkin, am uitat sa-ti spun ai o listuta la obiect pt spital
anasia 23+

Mergi la inceput

cristina_ana, ma regasesc aproape perfect in ce zici tu, cu singura diferenta ca eu nu am nici o scuza: nu am avut nici o sarcina oprita din evolutie si nici o alta problema, dar auzisem la cate li s-a intamplat. si tot asa, ma duceam la echo la 2 saptamani, pana am inceput sa-l simt ca misca, si de atunci nu m-am mai dus asa des la echo, dar grijile nu au incetat de tot: daca nu il simteam mai multe ore la rand, intram in panica (am si postat niste mesaje in acea perioada pe tema asta). mai auzisem eu ca se poate intampla nenorocirea si prin saptamana 20 sau asa ceva, si imi ziceam: daca mi se intampla si mie? ma si mir ca stresul asta cu nasterea prematura nu il am! ca la cate idei marete mi-au trasnit in timpul acestei sarcini, chiar e de mirare!

Mergi la inceput