Mamici de iulie - august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
iulenca spune:
July auzi da pe tine maine pe la pranz nu poate sa te apuce un rau asa de nu mai poti iesi din casa? O suni pe soacra-ta sau il pui pe sotz sa o sune si va plangetzi ca ce rau va pare ca nu puteti sa va prezentati la masa. Ea o sa inteleaga ca de nepoatu e mai important decat ziua lu bunicu vitreg. Eventual ca sa o impaci ii spui ca trecetzi mai pe seara daca te simti mai bine. Asa ca potzi sa vii la 13.00 sa ne vezi sa mancam si sa ne veselim iar mai tarziu daca vrei dai o fuga si la soacrata unde mananci asa doar ca sa nu se supere cate un pic. Zici ca ai o indigestie si nu poti manca.
In felul asta ai rezolvat pb. Ideea e ca sotul tau sa coopereze ca daca tine cu maica-sa o sa fie cam greu.
Amabella eu asa sunt mai calma. Am obs ca si daca ma agit nu se rezolva lucrurile mai repede sau mai bine. Prefer sa nu ma stresez inutil. Cateodata fac pe suparata si scot flacari si tip si urlu doar ca sa urgentez un pic lucrurile dar eu in interior sunt super degajata. am o tactica si niste tehnici indelung exersate. :)) Eu personal nu trebuie sa ma stresez. Ii bag pe altii in priza daca e nevoie. Sunt cam smechera dar functioneaza perfect. :))
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
chiara.2005 spune:
Raspund si eu la intrebare...pana acum ma gandeam ca voi avea doar un copil. Avand deja 30 de ani....maine fac 31...deci pot spune inca azi 30 
) ....ma gandeam ca e deja prea tarziu sa ma gandesc la al doilea....dar, avand un apartament cu trei camere in care acum amenajam una dintre camere pentru baietelul ce va veni, si gandindu-ma la mobilier pe care vroiam sa il fac ceva cu albastru oricum, m-am surprins gandindu-ma....dar cum se va potrivi acest mobilier la urmatorul copilas daca va fi fetita?....deci cine stie?
Distractie placuta fetelor la intalnire !!!
Chiara
23 + 
Amabella spune:
iulenca, pregateste-te, ca maine-i musai sa ma inveti si pe mine tactica asta a ta! tre sa imi faci un curs intensiv, ca sa plec toba de acolo.
luiza
26+ si
mic si iubit
pumpkin spune:
Chiara, chiar maine e ziua ta ?

La multi ani !!! 

Scumpele mele, va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73651" target="_blank">Capitolul 41
Miky
28+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW