Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 6
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Iaca ajung si eu acasa... sunt franta, voi vorbiti de curatenie????? Eu inca nu m-am apucat, poate maine dau gata una alta... daca nu, dupa Paste!
Bebi, welcome! Sper sa te simti ok printre noi! Eu "stau" aici de 1 an jumate si inca nu am fugit!
Fetel frumoasele va doresc weekend fain, eu pic pe mine de somn... de oboseala, nu mai pot!
Sa ne "vedem" cu bine!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
GabyHila spune:
Fetele am lipsit.Stiu. Certati-ma. Dar oare v-am spus ca plec?
Maine sunt la magazin o zi intreaga si promit sa va scriu. Nu de alta dar am net de azi.:)
Pusi
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
monica-elizabet spune:
acum am picat si eu de la cei mici,i-am lasat pe amandoi la mama fiindca maine de dimineatza am meditatii si sa nu deranjeze ora.
nina, ma bucur mult ca sunteti bine, aveti grija de voi acum de paste cu glicemia.cristinucai
dolcesi we placut si tie
adrianamoama ce program ai avut...inseamna ca ai copilash cumintelrazvanelul
elenaodihneste-te...
va pup pe toate, noapte buna
monica
georgi75 spune:
Fetele, am furat ideea de la gemene, care scriu zilnic horoscopul.Ce ziceti?Io zic ca nu strica.Am cautat repede si uite ce zice pentru maine sambata 15 aprilie
Dispui de energie fizica si mintala cat sa animezi spiritele celor din jur cam 2 saptamani de acum incolo.Lucrurile par sa mearga bine din toate punctele de vedere,mai putin sentimental (nu le poti avea pe toate o data, dar lucram la asta), unde discutiile purtate cu persoana iubita risca sa se transforme in contradictii serioase daca niciunul dintre voi nu va incerca o aplanare a conflictului cat mai repede posibil.
Cam asta ar fi.Nu prea suna bine pe partea sentimentala...Asadar... avetzi grija
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
azi e o zi frumoasa sper ca sunteti bine toate si va pregatiti sa sarbatoriti Floriilesi numai bine
monica
nastasie spune:
neata si de la mare. e o zi superba la noi.mai mai ca imi vine sa fac plaja.
gaby, te astept urgent pe mess.
va doresc un we minunat si sa petreceti frumos maine de Florii.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
georgi75 spune:
Neatza!
Sa avetzi un we supeeeeer!
Avem si POZE
GabyHila spune:
Am muncit si azi de in curand imi acord un premiu pentru cea mai tare in vandut pantofi. Si mi-e somnnn.. oleo.
Fetelor ce sarbatoresc azi Pastele: sa va bucurati de mini vacanta, de familie si de putina liniste!
Celor cu nume de flori sau pt cele care detin familie cu nume de Flori, sa ii cinstiti cum trebe.
Bebi bine ai venit. As fi sarit eu sapt trecuta sa iti zic, dar busy rau.
Nina ne mai scrii daca vorbesti cu Flori? Cred ca o sun maine sa ii zic La multi Ani si bine ai venit. Sa ii uram sa se faca si frumoasa.
Sunt Flower power de obo. Pupici din Hermannstadt,
P.S. V-am zis ca plec? Happyyyyyyyyyyyyyy me
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
monica-elizabet spune:
la multi ani! si multa sanatate celor care purtati nume de Floaretuturor si distractie placuta
monica
georgi75 spune:
LA MULTI ANI florilor si PASTE FERICIT CELOR CE SARBATORITI AZI.
Avem si POZE