Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor
ce vreme de kko...
ma duc sa-mi mai cumpar ce-mi trebuie pentru cozonaci
sa aveti o zi buna
monica
HelleneC spune:
Buna dragelor!
Chiar asa... mai avem putin pana la cozonac si pasca si oua rosii... yamyam eu abia astept sa imi fac pasca celebra si buuuna, ca asa-i reteta, nu ca ma laud io!
Maine imi sarbatoresc huzband, dar din motive de post si Saptamana mare vom sarbatori de Paste si va fi super ok!
Va pup, va doresc o saptamana usoara ca un fulg, spor la treburi si cadouri multe... eu deja am primit!
Cu mare drag de voi, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
Dandush spune:
[black]Buna dimineata frumoaselor!!! Na , ca mi-au luat-o Monica si Elena inainte, dar bine ca nu-s ultima. Am mai adaugat cateva poze, dar nu foarte recente, sorry. Mi s-a stricat aparatul foto si inca nu am reusit sa cumpar altul.
O zi buna si multi ici maruntei scorpiutelor .[black]
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
GabyHila spune:
Morgen:)
Weekend horific ma ucid durerile de cap dar o sa suferim. Am deschis un topic la intim cu privire la migrene. Intrebam ce m-oi face cand sunt insarcinata si ma ia durerea de dovleac. Ziceau fetele ca pur si simplu nu te mai doare. Exista un Dzeu al bb`ilor. :)
Cozonaci de casa? Pasca?
La noi se cumpara. Si pasca nu a facut mama niciodata. Dar am papat pe la prieteni. Buna.
Ce liniste a fost in weekend la noi la scorpii.. ptiu..
Fetele unde sunteti?
Hellene daca se poate si nu sunt prea bagareata se poate sa imi faci o poza cu pantofii si cu picioarele tale in ele? Asa vad ce format ai. Poate odata mai recomand cate ceva.:)
Va pup pe toate cu draga si dor,
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
georgi75 spune:
Va pup si va doresc o saptamana minunata.
La noi e soare si cald.Sper ca asa sa ramana ...Fetelor voi stiti sa faceti cozonaci?Ca io nu am facut niciodata.Imi face mama in fiecare an.Si mi se par foarte pretentiosi.Io de-aia nu am incercat niciodata.
In schimb fac prajituri.
Va pup ca in dimineata asta iesim afara.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
nastasie spune:
buna dimineata.
georgi, nici eu nu fac.bunica mea ii facea dzeu sa o ierte iar mama nu se pricepe.si mie mi se par la fel de pretentiosi, scoase toate de cu seara la temperatura camerei.heheeeeeeeee, d-aia cumparam ca si gaby de la magazin.noi ieri am fost putin in plimbare.m-am innoit cu o pereche de blugi si pe razvan cu o pereche de adidasi, apoi pe la nasi.
azi am depus o parte din acte si mai am un termen saptamana asta.daca scap sunt boier.
ma duc la cafeluta.revin nitel mai tarziu.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Salut mey gagici,
Vorbeati de cozonaci...io am facut doua Craciunuri si un Paste.Ies buni,gustosi,cresc suficient...probabil e norocul incepatorului si mana lui Marius la mijloc,ca el ii framanta...de fac basicutze...
Fetele...ce sa va zic?La Temesvar e o vreme superba:soare si caldut.Sambata am bantuit dezlegati prin oras...aproape toata ziua.Duminica am facut de haleala si am iesit la o plimbarica cu Luana...
Azi sunt la servici,iar colegii nostrii catolici au liber azi...S-au scos ,ca vor avea liber si de Pastele ortodox...
Pai va doresc o saptamana plina cu realizari si sa aveti parte numai de bine!Aveti grija cu soarele de afara si cu vantul inselator...Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana