Minunatele scorpiutze (33)
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
Salut fete...
Lume noua,se ingroasa randurile...Bebi bun venit in club si sedere placuta!
Dragelor....nu stau mult,doar va doresc weekend cat mai placut si plin de intamplari minunate si mai vorbim...Va pup in gashca!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
georgi75 spune:
Sal'tare scorpioanceeee!!!
Azi am o dispozitie super, si drept urmare, ma apuc de curatenieeeee si toate cele.
Dandush aseara am uitat sa-ti urez bun venit printre noi.O fac acum.Sper sa te simti bine printre noi.
Bine ai venit si tu Bebe..I-auzi cine se vaieta ca a trecut timpul...Pai io ce sa mai zic la 30 ai mei?
Laura nu ai auzit-o pe fi-mea ce claxon are cand vreau sa o urc io....A trecut vremea cand o prosteam cum doream....Nu vrea in brate si pace!Asta e.Face piciorul frumos.
Si pt ca nu am timp sa va zic la fiecare cate ceva, zic asa:Elena,Monica, Ana, Anina,Adriana,Mina,Mira,Gaby si restul scorpiutzelor, va pup dulce dulce dulce
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
voicu_bebi spune:
fetele ma bucur ca ma primiti asa de bine aici la voi,chiar ma simt excelent alaturi de atatea scorpioance. am si eu o problema cum imi modific la profil,ca nu merge sa imi pun adresa de mail.offf...
ziua nuntii
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Am incercat sa vorbesc cu Lory, dar nu era acasa, insa , tatal ei(cred) mi-a zis ca e bine, si-a revenit cu schimbarea de fus orar. Alinutul dormea... I-am transmis salutarile, imbratisarile si pupicii fetelor scorpiutze de aici.
Gaby, multumesc pt. numerele de tel. !
Monica, ma bucur sa aflu ca Ruxi este mai bine ! La fel sa fie si la control !
Lui Alex ii lipseste gradinita ? Vad ca si-a gasit o ocupatie frumoasa pt. zille reci si ploioase.
Si Cristinuca(Kiki, de ceva timp) s-a apucat de scris si copiat cuvinte. Pe desenele de la gradi, in loc sa scrie Nina(macar!) ea scrie TATI, caci asta este primul cuvant scris de mai bine de 1 an de zile.
Are o perioada buna, acum, dupa ce timp de 2 sapt. ne-am chinuit cu glicemii mai ridicate.
Sunt atat de bucuroasa ca, in sfarsit, i-a iesit si testul de glucoza in urina, negativ !
De azi e in vacanta, insa atta d emult ii place la gradi ca am lasat-o de dimineata lucrand la fise de colorat, lipit, sau pictat, cu iepurasi si oua. Iar mai tarziu m-a sunat sa-i chem o prietena si colega de gradi acasa, ca-i este tare dor de ea.
Marti vom merge la control la spital, sa vedem daca-i schimba doctorita ceva in schema de tratament cu insulina sau la regimul alimentar.
Apropos, fetelor, luni nu voi fi aici, avem liber !!!
Populatia majoritara fiind de religie catolica, e liber in tot orasul.
Asa e Dandush, fetele de aici sunt Minunate !
Si eu am ochii verzi albastri(depinde cu ce ma imbrac ) si la fel le-as fi raspuns japonezilor...ce, ei vad negru ?
Voi va pregatiti de petrecere pt. junior ?
Laura, la noi, fetita cu stea in frunte a iesit exact asa cum am vrut, mai putin ochii mei verzi nu i-a luat si nici parul meu ondulat nu-l are inca, dar da semne ca se va ondula.
Asadar, gandeste-te ca-ti va semana si asa va fi !
Un weekend cat mai placut cu mult soare, la tzara !
Georgi, am vrut sa am toate scorpiutzele pe lista mea de prieteni pe YM, sa pot tine legatura cu voi, in permanenta.
Bravo pt. tunsoare ! Eu trebuie sa-mi vopsesc parul caci am prea multe fire albe care au inceput sa se vada tot mai tare. Pana plec la Buzias trebuie sa o fac si pe asta !
Rezista mandra ta pana la et. 9, pe scari ?
Eu nu ma mir de cerinta ei, caci si Kiki a mea face la fel, cateodata. Doar ca noi locuim cu 3 etaje mai jos decat voi. Dar pt. ea este buna miscarea. La coborare, numai asa coboram, pe scari.
Elena, un weekend d'asta prelungit ca al meu ti-ar trebui tie. Si care va fi si dublu, caci vine si pastele ortodocsilor.
Eu stau la poalele muntilor Harghita, la vest, iar la nord sunt Hasmasu Mare si Mic, iar la est, m-tii. Ciucului. Chiar ca intre munti, nu ?
Adriana, poate reusesti si tu sa-ti mai vezi de treaba, daca vine weekend-ul si mai sta si sotul tau cu Razvan. Deja se simte absenta mamei tale, nu ? Ce face, ea, cum a ajuns, cum a fost primita ? Cu multa bucurie, imi dau seama !
Bebi, bine ai venit printre noi ! Sederea placuta si cat mai lunga...
Noi pe aici, scorpii bune !
La noi, eu si sotzu' suntem scorpioni, un frate de al sotzului, proaspatul sotz al surioarei mele si finul nostru. Am fi vrut-o si pe mititica noastra din aceeasi zodie, dar a venit cu 2 mai tarziu(capricornitza) si mai incapatanata, parca.
Imediat vei fi si tu pe lista !
Va doresc un weekend cat mai placut, o sarbatoare a Floriilor cat mai frumoasa si un Paste fericit, celor care-l sarbatoresc zilele acestea !
Va imbratisez si va pup pe toate, toate, cu mult drag !
Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflet si in casa, sa fiti mai buni si mai gingasi cu cei din jur ! Paste fericit, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
georgi75 spune:
Ia uitati-va ce frumos scriu...
Anina pai si de coborat coboara tot pe jos...Plus cat alearga pe afara...
Cat despre fire de par alb...cred ca am aproape 50% din par alb.Cred ca seman cu tatal meu, pe care de cand il stiu, il stiu cu parul alb.Dar nu conteaza.Doar de-aia exista vopseaua de par,nu?
Sa-ti petreci frumos week-end-ul asta prelungit!
Sa va zic ce am hotarat cu curatenia...fac noaptea.Pentru ca ma invart in cerc.Imi zic:asta tre sa o fac cand doarme Stefania, ailalta la fel, si uite asa.Deci la noapte smotru sa fac sufrageria.
Pup toata gasca si ne mai auzim pe seara ca iesim afara.
Avem si POZE
Dandush spune:
Georgi, ma simt foarte bine printre scorpiute, si , Slava Domnului, pana acum nu m-a intepat nici una (dar si eu am fost cuminte)
Anina, asa-i, avem petrecere Duminica, asa ca maine am de lucru , .
Weekend placut tuturor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Dandush
Georgi, ma simt foarte bine printre scorpiute, si , Slava Domnului, pana acum nu m-a intepat nici una (dar si eu am fost cuminte)
Anina, asa-i, avem petrecere Duminica, asa ca maine am de lucru , .
Weekend placut tuturor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4
Pai stii si tu vorba aia...Corb la corb nu-si scoate ochii...
Petrecere frumoasa!
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
bebibine ai venit in si sedere cat mai lunga
mai fetelor dar vad ca va apucati de curatenie...noi aproape in fiecare sapt suntem in curatenie generaladin cauza puradeilor...va urez spor la trebushca
monica
dolcebaby spune:
Fetitelor va pe toate si va doresc un sfirsit de saptamina frumos si distractie placuta celor care merg la sarbatoritii cu nume de flori
Dolce
nastasie spune:
buna seara spun si eu.decedez.nu mai pot.sunt bagata toata in acte.am terminat o parte din declaratii si tare as vrea luni sa le si depun ca sa-mi iau de grija lor.asta inseamna sa introduc firma cu firma, si angajat cu angajat cu toate datele lui.am avut noroc ca m-a lasat razvan azi sa lucrez.am si spalat un pic, am si aspirat, am si iesit cu el de 2 ori afara.ce mai, program super incarcat.
nina,iti dai seama ce bucurie pe soramea.era moarta de oboseala dupa 40 de ore.acum i-a venit sufletul la loc.de fapt la amandoua.ii simt lipsa deja, dar o inteleg si pe soramea si nu mai fac tam tam.ea o vede mai putin ca mine si are mai mare nevoie ca mine.
masina e programata marti la asirom(v-am mai spus?) asa ca ne-am luat de o grija.ma bucur de cristina ca e bine.pup-o din partea mea.asteptam poze cu parul sa vedem ce culoare te faci.
georgi, dar ce scris ti-ai tras.bv tie.spor la curatenie.
laura, esti ok?ce face burtica?sa nu faci curatenie.pune sotul la munca.
bebi,ce tanara te mariti.de fapt cam asa m-am maritat si eu.
dar asa sunt fetele in ziua de azi.parca din ce in ce mai repede.
va pup pe toate celelalte si va doresc un we minunat.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004