Cluj rulz! (46)
Raspunsuri - Pagina 4
country girl spune:
Arunc si eu un oki pe aici. Intalneala placuta astazi!
Saptamana viitoare poate nu ma uitati nici pe mine?
,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
carrie spune:
ceau dragutzele si multumesc de primire
pe fuga mare ca-s la job da promit sa revin cu detalii despre Roma da si despre gradile vizitate ieri.
sper sa ajungem azi, vreau sa-i zic Florinei ca ne-a fost tare dor de ea si ca-i aduc un pupic de la sotiorul ei cu care ne-am vazut in Roma.ne-a dus la aeroport si ne-am ratacit de numa numa
eu sambata nu pot sa vin nici cum, avem petrecere de pici sambata dupa masa.
o intrebare:un coleg de-al meu are o mare problema:fetitzei lui de 3 luni i se inchide prea repede fontanela si medicul lui pediatru l-a stressat rau ca va fi retardata.stiti un medic bun la care ar putea merge cu aceasta problema?ca e disperat saracul!
Stanca, nasoala, zi, stai linistita ca trece:)
pusici
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
Am venit sa semnez condik si fug la treaba ca mi-e casa pe dos. Si profit cat doarme Dani. Mariana, l-am sunat pe Mihai si a spus ca are numai 1 suta mii si trece maine. Ai putea sa-mi dai un nr. de telef. de-al tau daca o sa am nevoie candva? Nu-ti fie frica, nu te sun toata ziua.
Florina si mie mi-a fost tare dor de tine. Ce-ati patit? Pove si mie.
Cristiana, ei, cum a fost zborul ?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
nana_sim spune:
Stanca suntem cu toate gandurile noatre bune la tine ca sa depasesti mai usor faza asta. Condoleante!
Florina bine ai revenit la tastatura!
Ina bine ai revenit si tu, te asteptam cu drag saptamana viitoare
Taaare bine mi-ar prinde o flecareala nevinovata dar nu stiu daca ajung, depinde de programul la serviciu. Da' pentru sambata ma inscriu!
Anneliese spune:
Fetelor, va rog faceti rezumat de la intilneala. Si ma bazez pe Mariana sa nu faca economie la poze. Sorela, sper sa te mobilizezi si tu.
Mariana asigurarile nu au nici o treba cu gradinita. Doar statul are, ca acorda reduceri pentru familiile cu venituri mici (reducerie pot fi substantiale).
Intrebare: cum ati dezvatat copii de baut lapte din biberon? Si ce anume le dati sa manince dimineata? Ca pe mine ma capiaza Ana. Piine nu maninca aproape defel, brinza de vaca nu, cacao cu lapte nu, banana din an in pasti (se apropie, tre' sa fiu pe faza). In afar de ficat de pui pe care il maninca la orice ora din zi si din noapte, nu are nici o mincare preferata. Iar cind ii e foame prefera sa regleze din lapte. Acuma e drept ca am vrut balerina...dar nici chiar asa!
asi spune:
Mariana vreau sa iti spun sa nu fii suparata(pe cat se poate).Eu sunt alaturi de tine si sper sa depasiti momentele astea cu bine si tu si bietul Stefan.
In final intalnirea a ramas pe sambata la Bolero.Din pacate nu zic nimic desi parca vad ca nu pot veni.
Simona multumesc!Sper sa participi si tu la intalnire.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
mariana tache spune:
Buna seara!
Nu prea am chef de scris in seara asta! (o sama stiu de ce) + am de prelucrat ceva poze. Asa ca nu va bazati pe mine in seara asta; daca imi revin va anunt.
Stanca multumesc. Asa ma indispune fiu-meu cu fazele astea de nu-s buna o zi intreaga.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
tuchi spune:
doar 2 vorbe tot pentru mariana:
stiu ca ti-e necaz pe el dar o sa treaca si astea si altele mai grele. eu una iti ofer tot suportul si toata increderea.
va de noapte buna si somn usor
svety spune:
Ce ai patit soro? Oricum din partea noastra ai un umar.... Ce nazbatie a facut ingerasu'?
Eu sunt ko. Mai am de lucru. Am dat 2 saci de nimicuri si inca unul cel putin la gunoi. Mi-au aparut 2-3 molii si acum am golit aproape tot. Saracu Mihai, i-am scos sculele in dulapiorul din balcon, dar in debara nu mai am decat masina de spalat, detergentul si balsamul. Fara chestii dosite dupa usi sau alte cotloane.
Ma uit la Plutonul ca-mi place Oliver Stone. MAI FETELE, ARE CINEVA FILMUL THE DOORS? CU VAL KILMER?
Noapte Buna, ma azvarl in pat ca maine vine mama. Pacat ca sta numai o zi. Poate imi iau ceva toala de Pasti.
...kip in taci
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
machetutza spune:
Mariana si eu vreau sa-ti spun ca ma gandesc la voi! sa stii ca ai procedat corect cu Stefanel, privandu-l de ceva ce lui ii este atat de drag - jocul cu copii. va tin pumnii sa treaca cat mai repede momentul!
Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian