Cluj rulz! (46)
Raspunsuri - Pagina 5
svety spune:
Inca nu m-am culcat...am mancat un mar si mi-e greata. Astept sa vad daca o iau catre baie sau catre camera...BAIA
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
carrie spune:
neata fetelor
si io numa doua vorbe ca am azi reauditul de Iso si-s disperata.
Mariana scumpa, sunt nazbatii de copii, trebuie sa fim autoritare(si noi am plecat din alte locuri cand a fost rea dar acuma imi pare tare rau ca noi am fost cauza)dar come on, sunt copii de doi ani, nu-i voie sa punem asa la suflet nazdravaniile lor.sunt etape si etape , toate trec si vin altele
asta am vrut sa-zi zic ca te-am vazut amarata.si inafara de micul incident pe care si fie-mea l-a dramatizat peste poate, noi ne-am simtit f bine mai ales la partea de barfe
va pup, sa aveti o zi frumoasa.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
asi spune:
Buna dimineata!
Eu ma duc azi sa imi aranjez freza!Va zic mai tarziu ce a iesit.la toate
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
svety spune:
Neatza! O astept pe mama, trebuie sa ajunga pe la 10. Dani inca doarme ca noaptea s-a trezit de vreo 3 ori. Cum se intoarce si smiorcaie. Cred ca-l doare gingiuta ca eu ieri cand i-am atins-o a inceput sa urle cu spor.
Am dormit ca bata si nu am reusit sa-i pun mancare lui Mihai. Foarte vag imi aduc aminte ca am auzit dusul, apoi l-a adus pe Dani si ne-a dat pupita.
Stanca bafta la freza. Ai gasit doica?
Cristiana ce repede ti-ai intrat in pita dupa romantica plimbare...Servici usor ca vad ca ai nevoie.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
roxana1974 spune:
Salut fetele!
Mariana, soro, nu tre sa te lasi...ce sa mai zic si eu in plus fata de ce-au spus celelalte doamne incercate e drept ca eu daca ma gandesc in spate, la rabdarea care ma incearca, i-as fi rupt o palma, dar tu esti mai cerebrala si bine faci...nute mai supara asa, stii ca la varsta asta copilasii nu au discernamant...vorba aia: "cu rabdarea, treci marea"
In alta ordine de idei mie mi-a placut la intalnirea cu copiii, am vazut ca ai nostri se inteleg din ce in ce mai bine, mai putem sa-i lasam cat de cat cu ale lor, ca sa putem noi barfi ...
Despre Sambata, voi incerca tot posibilul sa-l las pe copil cu mama sau cu socrumio...dimineata avem parastas la tatal meu, deci faza cu curatenia pica...iar mai incolo...mai vedem noi. 2 zile sunt iar fara barbat, e plecat la Bucuresti la un training si revine doar Sambata dimineata.
Din pacate am o veste proasta, mi s-a virusat computerul cu ceva vierme, care tocma asta face: nu ma lasa sa intru p enet, maaare nacaz, jur! Imi vine sa ma dau cu si cu de pamant!!!
Va pup, mai viu io pana pe la 5...pove...
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
baby-boom spune:
Saliuuuuuuu!!!!
Cristiana, multi.....esti tare scumpa, sa stii!.... ma bucur ca v-ati intalnit...si c-ati gasit amaratu' ala de aeroport ....
....mey Mariana, io stiu cum te consumi tu si cum pui totul la inimoiara...da' bine zice Criss, sunt pruncutzi de 2 ani si tot trece faza asta cumva....pe de alta parte sa stii ca io cred ca ai actionat super o.k....la cat ii place sa stea cu copii sunt sigura ca va intelege asa.... sa-ti treaca necajeala!!!!!
Simo, inca n-am net...tastez de la sor'mea...si nici nu stiu prin cine o sa-mi instalez....astral nu vreau, ca am avut si nu mi-a placut deloc...as fi vrut prin FOComunicatii da' n-au in blocul meu...si cica tre' sa adun 5 oamini doritori si semnatura administratorului....bleah... nici vorba de asa ceva...prea mult stress....mai ramane rds...sper sa mearga...cred ca-i sun azi!!!!....
.....si sa stii ca ma oftic peste masura daca nu vii sambata....ca tare dor mi-e de tine!!!!
Svety, o depresie ma apucase de-un picior si nu vroia sa-l mai lase nicicum, oricat scuturam eu...si am scuturat cu indarjare!!!!....acu' e mai bine, da' nu de tot.....in plus si-a gasit si ficulina asta a noastra sa ma innebuneasca mai mult decat de obicei....fetele stiu de ce....
Flavia, ce bien ca te "auzim"....sa stii ca nici noi nu suntem mai breze cu mancatul...e cand cum.....azi de ex. n-a vrut sa manance nika...a lins boranul de iaurt... ma simt asa prost, io bag in mine ca spartu' langa ea si ea face semifoamea....oricum daca nu mananca o zi a doua mananca mai bine...sau daca nu mananca dimi si la amiaza mananca seara(ex. de ieri: dimi cateva linguri de iaurt...la amiaza 1 (una) lingura de supa....apoi am incercat felul doi dupa ceva vreme, si tot n-a vrut...la intalneala a ciugulit din covrigi si pufuleti...si surpriza, seara a mancat o felie de paine cu crema de branza cu verdeata, aproape o rosie intreaga si o felie mare de sunca de curcan...si si 60 ml. suc de porto.....si azi dimi iar cateva linguri de iaurt....cand foamea isi va soune cuvantul va manca, stai linistita!!!
No, fetelor, abia astept sa ne vedem cu toatele sambata...nu mai pot, nu alta!!!!!.....si mai facem una, cand vine Ina, nu?????
...ca io tare am nevoie de un pic de pauza...ma urc pe pereti, nu alta!
Astea fiind spuse ma retrag glorios....sa vad ce face fiica!!!
....si sa nu uit sa va rog ceva...daca aveti cumva drum spre vreun supermarket, fie el Billa ori Metro, ori ce-o fi nu ne luati si pe noi la o cumparatura????... ca tare ne-am bucura...
Va pupam!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Am sosit acasa.
Copilul a fost azi un adevarat terorist afara dar in casa a fost cuminte si a stat sa-ii citeasca Emilia povesti.Asa i-am gasit cand am venit acasa.
Eu sunt foarte incantata de freza.Mi-am tras si breton.
Mariana am intrebat de permanent.Tipa care m-a tuns nu pune dar are colegi care pun.A zis ca cel mai bine e sa mergi acolo sa vada ce tip de par ai sa iti spuna cum iti poate pune permanentu'.Mi-a zis ca asa pe neve nu poate spune ce iasa.Deci daca doresti vin cu tine.
Evenimentele importante
Razvan
baby-boom spune:
Si zici c-a iesit bine freza, Stanca???.....Eu vreau "coarne" afro..., nu???....
Am uitat sa mentionez ca ficamea te-o pomenit in somn azi-noapte...si dimineata s-o trezit cu numele tau pi buzi....ca ii spusesem aseara sa nu mai zica tanti ci Stanca....si amu' iti zice "Tanca mami"...si anume Stanca mami lu' Razvan...hihihi
Salut gagici!
Mariana, voi ce faceti?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Pupe mama pe Elise vorbareata!
Si Razvan cand s-a trezit (adica cand m-am dus eu la el la 7.30)mi-a zic "Pec a copii mami!Unde-i Aosh!"dupa care mi-a insirat toti copii de aseara de la intalnire.La sfarsit mi-a zis ca Medeea e "ugutza".
Emilia(tanti) mi-a zis ca afara a intrebat de Fan si Elise.
Evenimentele importante
Razvan
roxana1974 spune:
Uai, Florina ce haioasa e Elise, ce-mi place cum s-a gandit ea la tanti Stanca
Stanca, Fan e Serban sau Stefy? ...cred ca totusi Stefy -el mama de mushkacios mic!
Am gasit-o pe sor'mea fratilor si-am santajat-o moral sa-l grijeasca Sambata pe Serbanica-talharica, asa ca sunt sanse maxime sa vin si eu.
Fetelor, inteleg ca Bolero s-a nashpetzit! Ce loc alegem? Asteptam propuneri!!! Ce ziceti totusi de Casa Veche de pe Clinicilor?
Daca vedeti ca nu zic nimic pana Sambata (ca n-am net acasa) va rog dati-mi un sms cu ora si locul intalnirii.
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...