Cluj rulz! (46)
Raspunsuri - Pagina 3
mariana tache spune:
`neata!
Svety, Mihai poate sa se duca dupa poze; azi sunt gata.
Roxa, ia o doza de buna dispozotie ca alfel
Pup iu ol!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
machetutza spune:
fetelor cum ajung la Oana? vreau si eu adresa ei, va rog.
Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian
asi spune:
Fetelor eu azi am o zi foarte rea.Poate va povestesc mai tarziu.
Nu pot veni la intalnire!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by asi
Fetelor eu azi am o zi foarte rea.Poate va povestesc mai tarziu.
Nu pot veni la intalnire!
Evenimentele importante
Razvan
Stanca , nu ne lasa in ceatza. Macar sa te incurajam daca altceva nu putem face .
Sper sa-ti treaca repede.
Roxa
PS: Oana, te asteptam la o cioco calda, acu ies singura, ma duc pana la Central sa vad daca au papucei Tesorino...am o obsesie pt. ei.
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
baby-boom spune:
Cine ne-a dus dorul, asa macar un pic????
...ca noi......nici nu mai zic!!!!!.....Mariana-i martor de martor!!!
Si unde va intalniti voi azi, si nu ne ziceti si noua????
si la fetele noastre dragi!!!!!!
Flo si Elsie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxanicea spune:
mariana!
da, eu am fost la sotzul tau ieri. i-am spus ca ne stim de pe dc si ca pozele nu sunt graba pt ca ne vom vedea sa le recuperez eu de la tine,a sa cum vorbisem mai demult. cam asta a fost dialogul nostru. nu mi-am permis sa vb mai multe...ca era cu un domn si mai avea si o clienta in spatele meu si nu vroiam sa-l tzin.
las` ca ne-om conversa data viitoare. ok?
cand sunt gata si daca te nimereshti pe la studio, trec sa le iau sau ne vedem noi cumva.
pupi si multzumesc mult de tot!
roxi foto
tuchi spune:
of, abia am ajuns acasa.... mii de scuze roxana ca nu am apucat sa dau macar un telefon.
nu pot sta dar va astept pe toatele.....
simona mache am trimis pm
florina ..... la noi e intilnirea........ va asteptam cu mare drag
asi spune:
De dimineata am spalat niste vase si pe cand sa termin aud ca curge apa(dferit fata de robinet) si simt ud la picioare.S-a stricat ceva la chiuveta din bucatarie.Dau telefon dupa instalator care imi zice ca nu poate veni decat dupa 18.Deci adio intalnire!
Dupa vre-o jumate de ora ma suna Bogdan si imi zice ca a murit o matusa de-a lui , azi noapte in somn.Era sa cad de pe scaun.Acum o luna a fost pe la noi si se simtea foarte bine.Ce e mai socant e ca a gasit-o dimineta vara-mea moarta in pat.Saraca ce o mai fi simtit si ea!Inca nu am indraznit sa o sun.
Mai e si vremea asta superba si im plus nu mai vin rusii astia odata ca ii astept de o saptamana.De luna viitoare trebuiau sa nu mai vina
Evenimentele importante
Razvan
asi spune:
Am uitat sa va zic distractie placuta!
Evenimentele importante
Razvan
roxana1974 spune:
Uau, Stanca, asta da zi, nici nu stiu ce sa zic...ce incurajare...hmm...imi pare rau si te inteleg ... Condoleante pentru matusa ta...si..bafta cu instalatorul...uff...
Florina, pai cum crezi ca nu ne-a fost dor de tine si de Elise, ca acush pun bota pe tine . Sper sa va vedem diseara!
Fetelor, am gasit papucei frumosi de fetite, la Central...erau si unii de baieti, mi-au picat cu tronc, dar portocalii. Imi plac mult portocalii, dar noi avem deja maron si ne trebuie ceva cu albastru. Erau si albastrii dar piticul meu de pe greier...era albastru mai deschis cu..alb plus ca Serban are piciorul gras si erau de-aia pt copii normali! Pret bun gagici, 65 RON! Piele si pe fata si pe dos!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...