Zalauance ... poftiti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
buna sara fete dragi!!!!!!!!
mai eram pe pagina a doua jos.se poate???????????
elutza se pare ca noi doua avem mai mult timp de butonat.hai ca pe adriana , mihaela si elvira le scutim , dar restu?????????
ioana nu ai postat azi sper ca nu s-a intamplat ceva cu voi.
claudia ti-e virusat calculatorul???????
va tzuc si ma povestim maine.sa aveti o noapte linistita.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
mihaela am postat in acelasi timp.sa aveti drum bun , distractie si shhopingareala placuta.
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!
unde sunteti fetelor???????
va astept cu.
va tzuc si mai vin........
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!
fetelor va doresc un wek placut.
elutaf spune:
multumim la fel
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
salutare gagici!!!!!!!!!!!
unde sunteti??????????????????????????
mai , sper ca sunteti ok si ca ati iesit afara de aceea nu butonati.
Bimilit spune:
elutza , am postat in acelasi timp.cum e mihaita?
ioana nu are net, adriana e la chefuiala, mihaela la shhopingareala si elvira la Bucuresti.asa ca am ramas cam putine forumiste.da nu-i bai ca va tin eu in priza.matei doarme , tudor e afara , colegu la servici si eu sunt la butoane.am timp bereghet.
dianaiulie2009 spune:
BAAAAAAAAUUUUUUUUUU !!!!!!!!
Iata-ma si pe mine pe aici .... dar rpd,rpd ca tre sa ajunga mosafirii la masa ... In mare va pove ca totul e super OK , musafirii se simt bine , cel mic al lui fratelo e un scumpic de neimaginat ... o sa pu
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!
adriana multumim ca ti-ai facut timp sa ne vizitezi.bine ca se simt ok musafirii.la toata gasca.mai sa o tzuci apasat pe mamuca din partea mea si sa-i urezi sanatate.
elutza pe unde esti???????????
elutaf spune:
hai sa dau scurt raport pe ziua de azi ...
dimineata am fost cu pui mic la plimbare pana in piata (am avut de cumparat una alta), am stat vreo 3 ore si am venit franti si noi si el ... dupa ce am reusit sa-l adorm a urmat ... din pacate nu odihna ... ne-am apucat de curatenie si de atunci am tot bagat smotru, dar cel putin casa mea incepe sa arate cat de cat uman ...
si ca sa fie tacamul plin ... a trecut si fratelo pe la mine ca a fost la cumparaturi la zalau ...
mihaita e bine ... cu mofturile lui obisnuite, legate de somn si de mancat ... parca stie ca vreau sa-l intarc si s-a pus 'mnealui pe baut laptic de la titi, prin urmare am din nou lapte
va doresc noapte buna si povestim maine mai multe
pe toate
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita