Zalauance ... poftiti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
uite ca e aproape amiaza cand scriu...asta pentru ca de dimineata, dupa ce au plecat Silvia si Ovi, m-am delectat cu cafelutza in fata tv-ului la un film...la 10 dimineata! Wow, n-am mai vazut un film de cateva luni bune...
elvira, drum bun!
ce bine e sa ai fata mare! Diana e putin mai bine, asa ca m-a ajutat prin casa si la bucatarie-a spalat vasele si spanacul, acum merg sa-l fierb si sa-l pregatesc.
fetelor, vin mai tarziu, merg sa fac papa pentru pranz, trebuie sa soseasca si mama, apoi sa facem bagaje...ce mai, o zi plina!
Pupici!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
mihaela sa aveti drum bun.si sa treci cu pareri si impresi pe la noi.chiar e bine sa ai fate.uite asa parca ma bate gandu sa pun si de-o fata.dar daca iese tot baiat ?ce ma fac? oi fi ca soacra din poveste!ma cunosc ce-mi poate piele si nu ma vad pre bine peste catva ani..
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
mihaela sa aveti drum bun.si sa treci cu pareri si impresi pe la noi.chiar e bine sa ai fate.uite asa parca ma bate gandu sa pun si de-o fata.dar daca iese tot baiat ?ce ma fac? oi fi ca soacra din poveste!ma cunosc ce-mi poate piele si nu ma vad pre bine peste catva ani..
La mine e aceeasi chestie: daca iese tot fata???? stiu ca sunt de ajutor, dar tare mi-ar placea un baitel...
mai viu!
Bimilit spune:
mihaela pai, hai sa pune de-un bb-ic si daca e sa fie fecior la mine si fata la tine , facem schimb.uite un coleg de-a lui socru tare isi dorea baiat , ca avea 2 fete si s-a pus pe treaba el cu colega lui , dar vai saracu a tot incercat si dupa 4 incercari a iesit baiat.iti dai seama ce greu i-a fost.asa ca doamne ajuta sa fie cum vrem.
va tzuc si mai vin...........
BlueEyes spune:
Iata-ma shi pe mine... Din pacate, nu pot spune ca vin cu vesti bune...Asha ca, Elvira draga... shi eu ma plang Nu mi-a placut rochitza....deloc... In plus, nu-mi era buna... pre stramta in talie...prea larga mai sus... prea scurta fusta... etc. Am avut insa noroc, pentru ca mai era cea care-mi placuse mie si-mi venea turnata... doar ca nu-mi placeau bretelele... mi-o va modifica pe aia la bretele. In concluzie voi avea rochia pe 1 mai Adik cu vreo 26 de zile inainte de nunta... Mai vazut-ati voi de astea?
Noroc ca are ginerica costum... super super.... mai tre sa luam curea, pantofi si butoni... shi mirele-i gata Apropo...unde gasesc butoni?
Am pove cu Claudia alaltaseara. Super dragutza a fost. Vroiam sa vad cum se face cu programarea la civila. Era pe acasa...ca-i bolnavior ala mic. Probabil de aia nu mai da pe aici... Asha ca putem sa-i motivam toate absentele
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Aaaa...am uitat sa va spun...de astazi... ii vacantza... Asha ca sper sa am si eu timp sa intru mai des pe la voi
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!!
pe unde sunteti?????????
paula sa ai vacanta placuta.auzi, pt butoni incearca la Central in cj sau in zalau la fantassio pt barbati.bine ca ti-ai gasit rochie care sa-ti placa.cu tortu ce ai rezolvat????????
va tzuc si mai vin............
Bimilit spune:
claudia-sandana ce-i cu darius?e racit?hai ia o pauza de cinci minute si spune-ne cum sunteti.lui " ma iubesti".
elutaf spune:
cam slaba miscarea p-aici, noroc cu bianca ca mai face animatie
va urez noapte buna
pe maine
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
mihaela_s spune:
Va pup si va doresc un we insorit!
O sa-mi fie dor de voi!