Zalauance ... poftiti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 8
elutaf spune:
buna dimineata, gata cafeaua???
sper ca macar unele dintre voi sa fiti azi mai libere si sa dati raportul ... ca daor e sarbatoare ...
si sa nu uit, vorva biancai, se poate???? eram pe pagina 3 ...
va astept
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Doamne da ce figuri imi face net-ul ... se misca asa de incet .... am scris muuult dar vad cu numai o parte s-a postat ...
Ce urata vreme ... si chiar azi ploua cand mergem la tara , o sa ne umplem de noroi ...
Bianca sa vii draga dupa money-money si dupa pachetzelul de la ai tai ca poate imi sparge vreun hot casa si nu am de unde sa-ti dau atata de multi bani ...
Elvira ce ai adus frumos de la capitala ????
Ioana , Elutza , Claudia cum sunt puiutzii vostri ???? Eu sper ca totul e OK ...
Dar vorbim mai multe de miercuri incolo ... acum trebuie sa merg sa pregatesc mic dejunul ...
Pupici la mamici si la BB-ici ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Am uitat ... prima cafelutza am baut-o singura , restul casei dormea ...
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!e gata , va atept.
adriana lasa draga ca vin eu dupa $ ,.faza e ca momentan nu am nevoie de ei ci de pachetel.tudor ii nerebdator sa vada ce a primit.vin maine dimineata pt ca mai trebuie sa-i cumpar ceva lui mama ca sa-i trimit.nu e mare pacehetul meu ( un dictionar, poze , 2 cut de ceai si bors magic la plic).aaaaaaaaaa mai , modest-o da ce=ai primit?la tata gasca de musafiri.
elutza da harnici ati fost ieri.auzi da am o nelamurire:cum adica , casa arata cat de cat uman? ca doar cu cuptil mic nu prea poate mamica sa faca multe, iar cui nu-i place sa nu vina.
fetelor va tzuc ca fug sa-mi beau cafeloiu, dar mai vin........
PS la multi ani toturor ce poarta nume de flori.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!
fug sa-i dau papa lui matei si apoi mergem la elvira sa vedem ce ne-a adus frumos.care mai vine??????????
hai ca va asteptam 10 minute.
PS adriana si cu mine mergem sigur.nu-i intalneala de cafea , e intalneala de shhopingareala.
Bimilit spune:
salutare!salutare!
fetelor unde sunteti?dormiti cu bb-icii?
elutza sa treci pe la elvira , daca vrei,ca a are niste lucruri fff frumoase.
ioana nu ti-au dar acces la net?sa speram ca de maine intri cu noi la povesti.
fetelor va tzuc si mai vin.......
elutaf spune:
salutare,
bianca nu mi-ai spus ce ai cumparat, ce lucruri minunate a mai adus elvira?
mai eu am o lene in mine, dar cred ca mi se trage de la oboseala de ieri si de la trezitul fara numar al lui mihaita azi-noapte ...
merg sa dorm o juma de ora ca doarme si pui ...
sper sa am ce citi cand ma trezesc
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
salutare!slutare!!!!!!!!
elutza ce sa-ti scriu pe cand te trezesti?sa-ti spun ca afara ploua si e o vreme de KK?mai , du-te tu sa vezi ce are elvira.ca are fff multe.
va tzuc si mai vin.......
Bimilit spune:
salutare!salutare!
elutza eu i-am luat lui matei 2 caciulite si o minge colorata.nu prea am putut sa ma uit la toate lucrurile pt ca am fost cu micu dupa mine.da am vazut ce lucruri frumoase le-a luat adriana la fete.acum il astept pe colegu sa vina acasa si apoi fug iar la shhopingareala.
va tzuc si mai vin............
claudiasabou spune:
Buna fetelor,
eu nu am fost prea activa pe forum deaorece ieri am fost la cumparaturi ,apoi am fost la mama ,abia de 1 ora am venit.
Am fost ieri la Universul Copiilor si am cumparat cate ceva(am dus-o pe sora-mea cu mine sa stea cu Rebeca ca altfel nu reusesc sa cumpar nimic ,trebuie sa stam doar la topogan).Sunt placut impresionata de marfa si de preturile de acolo .
Va pup si va doresc o seara placuta.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca