Zalauance ... poftiti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

aici am fost fetelor, dar azi am avut un copil supermarait, nimic-nimicut nu i-a fost pe plac si colac peste pupaza nici nu a mancat azi decat lapte ...

am incercat sa-i dau lapte praf ca mi-am zis ca va veni curand vremea sa-l intarc ... dar nu vrea sa puna gura pe el ... asa ca i-am dat pace ...

va las ca plange, inca nu a adormit ...

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

am uitat sa va zic noapte buna, somn usor 7 pureci si stiti voi mai departe

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bianca, uite site-ul pe care urmaresc eu vremea. daca vrei sa afli pe perioada mai lunga, vezi la "all 15 day".

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Am intra si eu sa va urez noapte buna,acum a adormit printesa si merg si eu la somn .pe voi si pe ingerasii vostrii.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna fete dragi!!!!!!!!!!!!

mihaela.deci mai avem de asteptat putin ca sa iasa soare pe " strada " noastra.mergeti sambata la Viena?daca da va urez drum bun si shhopingareala placuta.aaaaaa m-am prind de aia vrei si tu vagon.cate buc vrei? 3 iti ajung?

elutza lasa-l nu-i daca inca lapte pref ca risti sa-ti lase sanul.dar, daca simti tu ca nu se satura da-i laptele praf cu canita( cu cioc).

ioana l-ai adormit pe Luca?vad ca nu mai esti pe mess.sa inteleg ca a venit colegu si stati?

fetelor da vad ca va inscrieti multe pe lista pt transprt marfa.asa ca mi-oi cumpara eu 3-4 TIR-uri si voi ajuta .

adriana ce faci? mai , chiar daca ai musafiri te rog sa vi cu pareri si impresi.

va tzuc apasat si mai vin..............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

buna dimineata

ne-am trezit ... am avut o nopate la fel de agitata ... ajutati-ma ... de ce se trezeste la 12 noaptea (culcat de la 21,30 - 22)si nu mai vrea sa adoarma decat cu greu, vrea in picioare, vrea sa se joace, evident ca nu-l las, dar tot pierdem o ora pana adormim din nou ... si apoi inca vreo doua treziri pana dimineata ... si de obicei de la 7 e in picioare

astept pareri, va
ma intorc mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata fetelor.

elutza, nu cumva ii este foame? sau sete?
Alexia se trezea noaptea in perioada trecerii de la laptic la papica solida pentru ca nu stia sa manance (obosea) si nu se satura.
Pupici si sanatate.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va salut rpd,rpd !!!!

Sunt treaza de la ora 6.30 , se pare ca mi s-a fixat somnul dupa cum ma trezesc sa merg la scarbici ... Din pacate net-ul nu mi-a mers pana acum asa ca nu am putut intra sa va salut mai rpd. Aseara am fost la cumparaturi in Artima si am ajuns tarliu acasa de aia nu am intrat sa va urez noapte buna !!! Paula doarme de aseara si inca nu s-a trezit . Andreea ne tot bate la cap sa o ducem cu noi la Cluj mai ales ca a auzit ca mergem si in Metro sau Selgros dar fiind vremea ata asa de KK-sa renuntam si o lasam acasa cu bunica. Sper sa reusesc sa mia dau o fugutza pe la voi azi inainte de a pleca spre CJ daca nu intru dimineatza sa va spun cum a fost intalnirea de la aeroport ...
Va tzuc pe toate si pe copilasii vostri si ...... mai vorbim noi ....

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna dimineata...Va pup pe toate
Mihaiela draga iti sunt colega de suferinta
Luca s-a trezit la 1 noaptea(cind a venit Calin din delegatoe) si s-a culcat la 2,30:( Nu a mai facut pina acum asa ceva... sa incep sa ma obisnuiesc?
Nu a vrut sa manince DELOC bunatate de cartofior cu laptic de mami, asa ca am trecut la banana...la care casca larg gura sa-i mai dau...
Daa, e clar ca copilul meu nu a citit cartile despre diversificare...maninca doar ce vrea el...Cred ca o inteleg pe Manaila cind mi-a spus sa tatonez terenul
Mai trec, sper sa nu va stresez prea tare cu diversificarea, dar asta e etapa la noi:)

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

am uitat sa va spun ca daca ii place cuiva serialul LOST-Naufragiatii, am toate episoadele aparute: pina la ep18(seria 2)

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput