Zalauance ... poftiti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,
am intrat si eu sa va salut ca abia acum a inceput sa mearga internetul.Noi am fost o tura la plimbare pe-afara ,iar acum sper sa dormim de-amiaza.
Ioana Rebeca a mancat de mica banana , biscuiti cu mar,cereale cu lapte,cartofii nici nu vroia sa-i guste.Va pup

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la ape!!!!!!!!!!

iar nu mi-a mers netu.imi vine sa urlu de ciuda.cred ca o sa caut alta firma , mai serioasa.

elutza pai parca ziceai ca nu prea mai ai lapte si poate mihaitza vrea sa pape si de aceea se trezeste( nu manaca consistent inainte de culcare).

claudia sa sti ca si eu cu tudor am avut probleme.nu vroia cartof si lactate.mama da ce greu mi-a fost.da sti ce ii dadeam? fulgi de cartofi.si manca baiatu......

adriana sa aveti drum bun si revedere placuta .mai , eu zic sa nu o duci pe andreea ca e rece si ajungeti tarziu acasa, plus ca daca ramane acasa se joaca cu paula..o sa fie obosita.acuma faci cum crezi.auzi da maine musai sa treci la raport.sa ne spui ce ai primit.te rog sa nu fi modesta.

ioana aseara Luca a simtit el ceva.precis i-a fost dor de taticul lui.

elvira bem o cafeluta?hai fa o pauza si treci pe forum.

mihaela servici usor.pupici la fete.silvia e bine? nu a luat nimic de la diana?

paula sa ai shhopingareala placuta.sa ne spui cum ti-a iesit rochia.

va tzuc si mai vin..........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

iar vin

ioana acum am vazut ca ati papat cartofior.simplu( fara morcovel)?i-a placut?si cam ce cantitate a papat barbatelu?de banana nu stiu ce sa zic?vezi ca poate da crampe si de aceea e indicata de la 9 luni.uite eu sunt un exemplu nu mananc banane( desi imi plac fff mult)pt ca am niste campre insuportabile.sa sti ca eu la tudor si la matei le-am dat doar dupa varsta de un an banana, iar matei nu e prea incantat de ea.asa ca fructele le papam din borcanel.mama si ce ne mai plac.a si sa-ti mai spun ceva matei nu vrea mar cu biscuite am incercat de doua ori ( la interval de 3 luni) si a varsat , asa ca adio mar ...........
ioana nu-i musai sa ti cont de ce iti spun eu , pt ca fiecare copil e diferit , iar daca lui Luca nu-i face rau banana da-i cu tupeu, dar sa nu vaza vecina.

gata va tzuc........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

vin si eu un pic

m-am gandit si eu ca i-a fost foame, mai ales ca ieri nu a mancat decat lapte (de la ma-sa) si solid nimic, ceai deloc ... dar alaltaieri si cu rasalataieri a mancat acceptabil si respectiv foarte bine si tot asa a facut noaptea ...
sa vedem cum vor noptile urmatoare...
... azi a mancat pana acum bine: dimineata - mar fiert (ca daca e crud nici nu se atinge de el) si la amiaza - cartofi cu ficatel (nu stiu ce i-o fi placand la mancare asta, ca mie mi-e rau numai cand o vad si el papa tot, dar nu-i dau decat o data pe saptamana)si a baut si ceva laptic ... asa mai vii de-acasa

ioana eu i-am dat banana la mihaita de pe la 5 luni si un pic, a fost printre primele alimente ("diversificate") pe care le-a acceptat ... nu a avut probleme si, in general, o mananca si acum (ii dau cam de trei ori pe saptamana)
cred ca depinde foarte mult de gusturile persoanei, o prietena i-a introdus toate alimentele baietelului ei combinate cu banana (inclusiv carnita) pentru ca altfel nu le manca ...
ce sa-ti urez Tatonare cu succes

mihaela multumim pentru site-ul cu vremea, prinde bine

biancafara exces de cafea

pe toate si mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

salutare gasca!!!!!!!!!!!!

unde sunteti mamici cu pitici???????????????

elutza spanacel i-ai dat? da dovlecel?auzi poate e mancacios copilul si tu ca mama " neproductiva " (de lapte ) infometezi fecioru.incearca noaptea prin somn cu laptele praf.vezi poate tine figura si pe dimineata ai tu sa-i dai.

eu va dau un sfat :incercati sa le dati alimentele necombinte( bana cu carnita, etc)pt ca o sa va fie greu sa treceti pe alimentatia normala.

mamici cu puiuti mici sa vedeti voi ce am pe combina frigorifica?( sa nu care cumva sa credeti ca-s scrise pe ea, is trecute frumos pe hartie si prinse cu magneti de frigider- v-am explicat asta ca sa vedeti ca desi sunt blonda nu fac gafe chiar asa de mari)retete si meniuri facute pe 2 sapt .daca vreti sar in schema cu idei.

gata ca v-am zapacit.da nu scapati cu una cu doua ca vin imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutare! Din nou acasa...am concediu pana dupa pastele ortodox!!!! YUUUPIIIII!!!! Ma duc imediat dupa Silvia, voiam doar sa va impartasesc bucuria mea!

bianca, da, daca pana sambata dimineata Silvia nu face varicela-asta e stresul meu cel mare-plecam la Viena!!! Abia astept! Cred ca 3 vagoane imi ajung, nu de alta dar vine si mama cu noi, asa ca avem nevoie.

vin mai tarziu.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

mama ,mihaela da ce bine de tine.asta da job.cred ca e mult de lucru , dar vezi sefu se gandeste si la voi.mai, da o sa te plictisesti cu atata libertate in program.sa inteleg ca va petreceti sarbatorile in Austria?stai linistita ca Silvia nu mai face varicela.asa simt eu.diana e mai bine?

bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

Mihaela si eu cred ca silvia va fi bine si veti putea pleca, cred ca te poti apuca sa impachetezi vagoanele (sa nu fii prea ocupata pe ultima clipa) si nu uita sa lasi unul gol pentru ce-i aduce de acolo ...
ce fain ca esti in concediu ... zic si eu, de parca eu n-as fi in concediu de vreo 10 luni

bianca nu cred ca nu se satura, cel putin in zilele in care mananca si mancare si lapte, insa ieri cand a vrut doar laptic si cand a facut criza doar cand a vazut lingurita nu stiu ce sa zic ... inclin sa cred ca a facut foame, dar nu-mi pot teroriza copilul sa manance ...
aseara cand am crezut eu ca nu mai am lapte am inlocuit titi cu sticla cu lapte, dar cand a simtit gustul a inceput sa urle si nu a mai vrut sa doarma (si fusese aproape adormit) ... azi i-am luat alt fel de lapte (aveam doar de ala naspa care se da gratuit si acum i-am luat NAN2 pt ca creale cu lapte de la Nesttle mananca), om vedea deseara ...
pentru combinarea mancarii (in tot felul de forme ciudate nici eu nu sunt) dar nici nu condamn pe nimeni, faci orice ca sa-ti manance puiutul

ce-am mai scris, cred ca m-a prin limbutia
si tineti-va bine ca mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

salutare gasca!!!!!!!!!

adriana ne gandim la tine!!!!!!!!!!si te rog nu cumpara tot din selgros, mai lasa-ne si noua.

elutza da sa sti ca-s faine si fazele astea cu nedormit si circ la papa.ce ne-am face fara ele?ne-ar fi prea usor.vorba catifelei: acum e usor sa cresti prunci , ca sunt de toate, nu ca pe vremea mea.

fetelor unde sunteti?

mihaela faci bagajul?

va tzuc si mai vin.........

Mergi la inceput

buna sara fete dragi!!!!!!!!!!!

eu mai bantui pe forum .poate apareti si voi.

Mergi la inceput