Clubul moldovencelor de peste Prut (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Corina - imi pare foarte rau pentru tine si in deosebi pentru puiul tau. Nu ai incercat sa- dai picaturi de paracetamol? Sunt dulci si ar trebui sa le accepte.

Sper din tot sufletul sa nu sa se mai repete la noapte si sa nu va mai apara bubite.

De mincarica pentru bb eu inca nu stiu, nu am ajuns pina acolo.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Lilia - merci de complimente, sa stii ca si eu vreau sa o pap pe Amelia cind va admir pozele .

Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Lilia, Lucia multumesc pu sustinere si cuvinte bune. Sper si eu ca sa-i treca cit mai repede starea aceasta ...

Lucia ai o dulceata de fata. Ii sta asa de bine in fustita... Se vede ca sunteti prietene...

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Corina - nimerit in tinta , ultimul timp se comporta ca o fata mare, sa vezi cum vine si se alinta/lingseste linga mine. Ii place mult sa ma imbratiseze.

Apropo, nu v-am spus vestea mare, deja merge bine in labute .

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, tare-i rau cind puiul e bolnavior ii doresc lui Luci sa se faca bine cit mai curind!

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Karina, multa sanatate lui Luci! Sa se faca bine si sa manince mult!!!
Lucia, tare dulce e fetita ta si tu arati foarte bine! Felicitari pt mersul in 4 labe, acum aveti si voi de ascuns, dosit, ridicat mai sus toate obiectele.
Fetelor, imi pare rau ca vi s-au stricat mixerele, sa fiu si eu in rind cu lumea zic ca mi s-a ars motorul la robotul de bucatarie (dar demuuult deja si-l tot bat la cap pe sot sa-l duca la reparat).

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Sa fie in rind cu lumea, auzi super
Rodica

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Salutare,
am lipsit doar vreo citeva zile, insa am avut de citit o groaza...
Si eu am ochit babele astea... eu o perioada cumparam cam asa babe(in rom si ciocolata) de la Green Hills se topesc in gura! Mi ms-a facut o pofta de ele...
Corina, sa se faca bine Lucian cit mai repede! Si ma bucur ca baietii tai te-au rasfatat de ziua ta
Lucia, ai o adevarata domnisoara si a crescut atit de mult de la ultimele poze... In zadar zici ca ai sale si nu mai stiu eu ce, arati f bine! Sa fie sanatoasa si sa cresteti mari!
Fetelor, vad ca voi v-ati apucat serios de sport si de lupta anticelulita... Ce mi-ii pofta si mie de niste ture prin bazin...
Tania, multa bafta acolo! Sondeaza piata IT, poate incepem sa invadam si Ucraina!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

La multi Ani, Helga!
Multa sanatate, impliniri, bucurii, zimbete si soare!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele!
Crinia multa sanatate puiului si sa se face bine,sa scapati de bubite si sa manince bine si sa fie vesel.Incearca sa-i dai mancarea lui favorita.Puiu meu nu se da introparte niciodata de la banane,pere ,castraveti si biscuiti.
Lilia si eu sunt la fel ,ultimele kg. cred ca se dau jos cel mai greu.Mi-am pus in plan sa ajung la 50 kg. si sa ma mentin.
Lucia ti-am mai zis ca babele arata foarte bine,si imi place ca sunt pufoase si parca au gauri,o sa le fac si eu .
Cornelia cum te mai simti ,ai scapat de greturi ?
Rodica ce mai face frumoasa de Paula?
ma duc sa mai fac ceva schimbari prin casa ca puiul a invatat sa se catare si trebuie sa mut lucrurile mai in sus ,imi vine sa atirn tot de tavan .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput