Clubul moldovencelor de peste Prut (23)
Raspunsuri - Pagina 6
Davina spune:
am uitat s-o felicit pe Lucia cu mersul in labute a Laurei
Crinia receta aia cu ceara de epilat facuta in casa ai incercat-o?eu credeam ca araboaicele se epileaza cu ata,nu stiu cum o invirtesc pe degete si cica nu e dureros,am vazut la TV.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Crinia spune:
quote:
Originally posted by Davina
am uitat s-o felicit pe Lucia cu mersul in labute a Laurei
Crinia receta aia cu ceara de epilat facuta in casa ai incercat-o?eu credeam ca araboaicele se epileaza cu ata,nu stiu cum o invirtesc pe degete si cica nu e dureros,am vazut la TV.
Nu am incercat, dar vreau sa incerc. Nu stiu cum se epileaza araboiaicele, insa am inteles ca au ele anumit ritual, in anumite perioade, de aceea si intrebam de Lucia, ca ea e mai aproape de ele.
Alina, eu nu inteleg, zici ca vrei sa ajungi la 50 kg, dar ce inaltime ai? Nu vei fi prea slaba? Sicite ai acuma? Eu vreau sa ajung macar la 54 kg, la inaltimea mea de 1,64 cm.
Fetelor multumesc de sustinere.
Lucia felicitari pu mersul dea busilea a Laurei.
Mie nu prea imi place Panetonul cu tukinici umplut cu ciocolata si diferite creme. Ce sa-i faci daca am o soacra care m-a rasfatat cu diferite panetoane dinItalia, astfel stiind gustul lor cam la toate sigur ca am si preferinte :)
Pupici si o zi buna
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
Karina, in Bucuresti in preajma Pastelui exista o diversitate foarte mare de Panettone aduse din Italia. Exista si cu umpluturi si fara, adica simple. Mie imi plac toate, mai ales daca ma serveste cineva (ca de cumparat is cam scumpe)
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Lucia_B spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Sa fie in rind cu lumea, auzi super
Rodica
Nati - de solidaritate n-ai auzit?
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Merci mult de felicitari si complimente.
Eu am 1.64cm si 55kg, deci departe de o figura buna, imi doresc si eu sa ajung la 52kg. Dar o sa ma apuc de treaba mai serios dupa ce termin cu alaptatul, pina atunci asa doar de profilactica c sa nu ajung intr-o stare mai rea, adic o sa incerc sa ma mentin la acestea date.
La noi e we si e super, soare si caldura.
Vrem sa mergem la cumaraturi, poate gasim un "manej".
Sanatate si numai bine.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
LiliaToma spune:
Ia fiti atente aici, daca nu ar sti cineva despre ce vorbim si ar citi fraza asta " babele arata foarte bine,si imi place ca sunt pufoase si parca au gauri" ( sper ca nu o sa te superi, Alina, ca nu am nimic cu fraza ta, dar m-a pufnit rasul cand ma gandeam ce ar fi daca as citi cu alt sens decat legat de patiserie.
Lucia, intr-adevar "babele" astea arata foarte bine. Dar tu esti un talent la decorat. Foarte frumos aranjezi totul mereu.
Felicitari pentru mersul in 4 labute( nu al tau, al Laurei )
Eu am un 1,56 si vreau sa ajung la 45 kg. Asa stiu eu ca imi placea de mine inainte. Am si un cantar cam aiurit, in fine azi dimineata imi arata 46,5, deci inca 2 kg sa dau jos. Se poate si mai mult, ca la paste sigur o sa pun inapoi.
Alinaaaa( alinkav) unde te-ai pierdut? Cu ce te-am suparat noi ca nu mai dai nici un semn? Ai uitat definitiv de noi?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
MamaElei spune:
Buna dimineata!
Vai, ce matinale sint bucurestencele. Noi aici mai lenosi asa. Si aporopo, mai cu greutate. Eu am vreo 63 kile (dupa vreo zi de nastere chiar mai mult), dar si-s mai inalta, 176 cm. In tinerete cintaream 56 kile, dar eu vreau sa ajung la 59-60. Problema e lipsa de vointa, imi place in schimb sa maninc bine si sa stau sa lenevesc
Tare bucuroasa sint ca mi-a mincat Paula terci de ovas (sau poate nu, GHerkules, care era mai inainte). Am mari probleme cu ea la mincare mai ales dimineata, nu ca ar minca mai bine pe pacursul zilei
Karina, tot tineam sa-ti zic. Eu am incetat sa-i fac mincare separat pt Paula de la un an si putin, ca era imposibil, tot veneas si isi baga miinele in micarea noastra, tare pofticioasa e. Asa ca am adaptat mincarea noastra (fara prajeli, mai putina sare, deloc vegeta si nebunii de acest fel). Luci pofteste la mincarea voastra?
Lili, chiar am ris la faza aia. Am vazut-o pe Amelus, atre frumusica e!!! Veniti acasa de sarbatori?
Lucia, succes la cumparaturi!
O zi faina!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Rodica, 56 kg la 1.76 m? n-ai lucrat cumva ca fotomodel in tinerete?
Daca tot s-a inceput seria destainuirilor de acest gen, hai sa ma bag si io aici: la 1.70 m am 53 kg (+/- 2 kg). Sa stiti ca sint foarte multumita de aceste cifre . Depun eforturi sa ma mentin cit mai mult timp asa.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Davina spune:
Neata fetele!
Crinia -ideal ar fi sa ajung la 48 kg ,dar eu is o gurmanda .Cred ca eu cu Lilia sintem cele mai piticute din gashca .Eu am 158cm si 53 kg .
De cite ori vin in Ro. ma simt grasa ,dar aici chiar imi zice soacra ca sunt slaba hihi (stiti voi cit de grasi sunt americanii )
Lilia nu m-am suparat ,ba chiar ma umfla risul cind citesc .
Lucia bafta la cumparaturi.Am facut "babele" si mi-au esit .Imi aduce aminte foarte mult de savarinele facute in casa.
Rodica de la o vreme si Deanna nu prea maninca ,o fi ceva legat de virsta ,dinti? s-a facut fata vegetariana ca nu-mi mai papa oua si carne de pui .
o zi buna
poze
poze noi
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by Davina
...o fi ceva legat de virsta ,dinti? s-a facut fata vegetariana ca nu-mi mai papa oua si carne de pui .
poze
poze noi
Nu stiu daca e legat de varsta, dar nici Amelia nu mai vrea carne, oua si cartofi. In schimb cere toata ziua: "pate-pate" ( paste adica)
I-am facut analizele de sange si dupa cercetarile mele are anemie microcitara hipocroma( in cazul in care calciul are suficient este insuficienta de fier). O sa merg si la doctor sa vedem ce spune. Amelia de cand s-a nascut mananca foarte putin sau deloc. Ma linistesc si eu ca mama a zis ca asa eram si eu, si uite ca m-am facut mare si am ajuns sa vreau sa slabesc inca.
Natalia, tu esti cea mai bravo dintre noi. Oricum eu am observat demult ca tu ai un corp foarte frumos( ca sa vedeti la ce ma mai uit eu cand ne intalnim cu Natalia
Oricum am observat ca intre noi nici una nu e grasa, si nici nu se considera grasa. Doar avem nevoie si noi de unele corectari pe ici-colo ca sa fim multumite de noi
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)