Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Simo74, Cge,

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Aoleu am dat-o in bara voi vorbeat de vaccinul antirujeolic si am crezut ca vorbit de vaccinul "Hetaita B" ca pe mine asta ma roade daca il fac sau nu,si aici este la fel il recomanda la 1 an vaccinul antirujeolic

Irina,Miflor mersi pt tortulet

Cit despre urzici fetelor mai am o portie in frigo ,care o halesc la pranz si o sa ma gindesc si la voi

Carmi spor la facutul pagaje si Paste fericit si tie

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codrutza, e dementiala Petra!!! Ca la aerobic!
Flavia, si eu zic sa-i lasi lapte muls in bibe! Sau nu bea cu bibe?
Diana,!
Simona8004, pai tu esti manechin!!! Si eu am tot 68 de kg (aproape!) dar am cu 14cm mai putin decat tine! Hai ca acum fetele se vor duce in urma sa vada ce inaltime ai tu si sa scada 14cm!!! Dar n-am nici un complex!
Ioana, merci de pont! Mmmmm, de-abia astept sa merg la praji!
Oti, cum zici ca stai? CU burta supta si okii bulbucati?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana eu ii dau 3 "linguri de supa" de cereale pe zi si dr mi_a zis ca este ok

am pus sa-i fac supa cu carne de vita cu legume lui antoine sa vedem daca ii place,si o tanti ma intrebat nu iti este frica sa ii dai care de vita ? (din cauza de vaca nebuna),am inceput si noi de ieri sa papam carnita si ne place mult

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Marinela79, Karmenutza, Miflore si Codruta va multumesc pt raspunsuri. Deci cam 500 de lapte ar fi ok..Inseamna ca trebuie sa-i maresc cantitatea la cele 2,sa vad cum fac Miflore, tare o sa-ti simtim lipsa daca pleci atata timp...Ioana, daca tot ai fost, spune-mi si mie cat costa crema cu pricina, ca stii ca eram si eu amatoare. Sper sa nu-mi cada fatza Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mai fetelor, chiar sunteti de belea cu urzicile alea . M-ati facut si pe mine sa ma gandesc la ele, desi mie rar imi place cate ceva, mananc cand imi aduc aminte si asta numai daca-mi place, daca nu, prefer sa raman nemancata . Si unde mai pui ca nici urzici si nici spanac nu mananc defel, dar voi ati reusit sa-mi faceti pofta . Asa ca mai ziceti, poate asa o sa mananc si eu mai bine...Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina - da; despre Rouvax era vb. E mai nou introdus la noi pe piata. Eu una nu sunt pt vaccinare antirujeolica inainte de 1 an (am citit si ce scria anya mai sus si are dreptate) si de-aia n-am mai revenit cu explicatii, ca nu vreau sa influentez pe nimeni. Asa ca faceti si voi cum credeti.

Ioana - 20g cereale nu inseamna mult, mai ales ca Miruna are o greutate medie pt varsta ei(spun asta avand in vedere si greutatea cu care s-a nascut).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Carmi, "Piticot" e in piata 13 Septembrie. In mare, intersectia Drumul Sarii cu Calea 13 Septembrie si Antiaeriana. De la intersectie ar mai fi vreo 500 metri de mers.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, !
Cristina, ! Felicitari Ancutei!!!
Fetelor, daca vreti, puteti veni in vizita la mine, la tara, casa e dupa Targoviste, pe drumul spre Sinaia! E frumos, facem gratare, socializam!!! Poate gasesc si o solutie sa mai scriu din cand in cand!
Nanadana, wow, ce complicat cu reteta!!! Eu cu bucatariaaaa, baba si mitraliera!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana da, zi-ne si noua pretul la crema aia prohibitiva sa ne pregatim sufleteste

Mergi la inceput