Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilia76 spune:

Miflore, am uitat sa iau vasul in care pregateam piureul, ca eu am un fix de mama exagerata: vasele Andrei sunt numai ale ei. Binenteles ca mi-am calcat pe principii si m-am descurcat cu un vas de la soacra-mea. Asa ca, cu ocazia asta au mai zburat cateva pasarele din capul meu.

Voi pana cand stiti ca trebuie sterilizate biberoanele? Eu am aflat de la cineva ca pana la 6 luni, dar n-am citit nicaieri si nici pe pediatra n-am intrebat-o ca uitam de fiecare data.

Sa va povestesc si eu cate ceva despre Andra. Acum la 7 luni si doua saptamani are aproape 8 kg, 68 cm si 2 dintisori. Ieri a fost prima data cand s-a ridicat in picioare singura si de cateva zile merge si de-a buselea. Am impresia ca noi suntem putin in urma fata de bebelusii de aceeasi varsta din gasca noastra, dar totusi ca la carte (Mama si copilul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nanadana, ! Promitem sa nu ne uitam dupa alti baieti!
Fetelor, eu nu voi pleca chiar 3 luni, probabil vor fi 2 si nici alea legate, mai stau 2 saptamani, mai vin una in Bucuresti si tot asa!
Dana_Lucia, felicitari pentru !!! Ce bine ca n-ai probleme cu ALbertino!!! Urzicile le punem la packet!
Ruxandra, ce crezi ca face Ana de aseara??? Isi smulge sosetele non-stop!!! Si noi ziceam ca doarme, cand colo tragea cu okiul la Matei, cred eu!
Simonique, asa cum a zis si Simo, noi n-avem colt, lucram pe rotund! Se aranjeaza ele lucrurile si-o sa ai mai mult timp!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Fetelor, dar ce-i cu poftele astea pe voi?
Am avut un deja-vu.
Parca mai ieri citeam ce pofte aveati fiecare si eu salivam citindu-va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Otilia - Andra este in grafic .
Nu se pot vedea pozele; fa-le publice.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Otilia, dupa cum scrie si in CC fiecare copil are ritmul lui, Iaris nu merge de-a busile, doar se invarteste in jurul axului propriu, eu zic ca micuta ta e super ok.
Codruta nci nu stii ce ai pierdut, urzicile sunt o bunatate si sunt si sanatoase.Asa cu ou, cum zicea Ioana, sunt ffff gustoase.Eu le gatesc la fel ca si spanacul, dar reteta danei pare delicioasa.Asta e pt Norina sa mai pape si ea.Eu nu indraznesc sa ma laud cu kg-mele dar sunt multe iar burta zici ca e acolo de-o viata, n-a scazut deloc de la nastere.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare!

cristina,cred ca ii fac si eu vaccinul.
aseara am avut spectacol.a plans ege si nu stiam cu ce sa o potolim.cred ca tot dintzii sunt de vina.azi a mancat 2 cepe(verzi).
fata mea mananca 80 ml de cereale orez cu roscove si il fac mai apos ca sa poata sa bea.
ma duc sa fac chiftelutze

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mifloricica, mie nu trebuie sa-mi zici de doo ori. M-ai invitat la tine la tzara, sa stii ca venim!!! Numai sa ai loc de cort in curte pentru noi, si loc de pus patutul Mirunei in casa.
Dr Alina, multumesc tare mult, si pentru masurile de cereale si pentru parerea ta cu vaccinul anti-rujeolic.

Pretul cremei Avene difera sigur de la farmacie la farmacie; exista o crema 50 undeva pe la 60 lei, si o emulsie 50+ pe la 45 lei. Cum eu retinusem de la kid numarul 50+, am luat emulsia (si pentru ca era mai ieftina, bineinteles).

Edit: flaconul are 50 de grame, sper sa ma tina macar jumatate de vara.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana chiar ma gandeam in mintea mea creata...hai, mai ca nu-i scumpa...si p'orma vad 50g . M-am linistit! Da' crema de galbenele ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mda, iti cam cade fata la preturile de la avene. Eu deja am bagat la cheltuieli fixe cremele astea gen trixera sau atoderm

Si asa zici, Mifloricico, Ana a prins faza cu smulsul sosetelor? . Azi am cedat psihic si l-am trimis afara cu tante. Sper sa doarma ca de nu am incurcat-o.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Alina, merci pentru apreciere. Acum or sa se vada pozele. Culmea e ca atunci cand am creat albumul am bifat "public" dar nu stiu ce s-a-ntamplat.

Mary (Marinela), asa este, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Eu ma panicam cand aflam de la alte mamici cu care ma intalneam ca bebelusii lor fac anumite lucruri pe care Andra nu le face, dar m-am educat sa nu ma afecteze astfel de comparatii si nici s-o fortez.

Mergi la inceput