Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Mihairi, filmuletele le gasesti tot in adresa comuna. Sunt trimise cu atasament. Sunt trimise ca mail-uri. Codruta si Carmi si-au facut si separat filmulete, la semnatura. Pe cele din mail le copiezi la tine in calculator si le vezi.
Catalina
dana_lucia spune:
Buna tuturor si multumim mult celor care ne-au felicitat azi la implinirea a 8 lunite!
Uram si noi "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de azi!

Avem 8 luni si raportam 9,900 kg, 76 cm, 4 dintisori, spunem f.des
"ta-ta" si din cind in cind "ma-ma", in continuare suntem fara nici un fel de problema dar tot cu un mare apetit!
Va dorim o zi buna si va salutam cu drag,
Dana Lucia si
Alberto
PS: Tonnia eu sunt cea care a scris de iaurtul Nestle nu Diana, m-ai botezat asa ca astept un miel ca tot vine Pastele!![]()
mysweetest spune:
Foarte simpatica "babuta" ta Nanadana!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Simona8004 spune:
buna dimineata
Mifloricico, pai nici nu voiam sa ma uit linga pat...in sinea mea imi spuneam ca nu poate fi jos. faza e ca era mai mult de jumatate de pat inspre perete si mi se parea imposibil sa fie jos.
in fine, nu m-am speriat asa de tare ca imediat mi-ati venit in minte si imi suna in urechi, ca asta e doar inceputu si nu ai cum sa o feresti de orice, nu ai sa fii singura caruia ii cade copilu si tot asa.Deci sunteti o incurajare pentru mine 
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Simona8004 spune:
Dana, frumoase masuri are baiatu tau
si
si o intrebare, nu ne poti da si noua din apetitu lu Albert? ca noi suntem jalnice la partea cu mincatu.
Mai fetelor, sa va spun ceva si sa imi spuneti si mie ce sa fac.
Maia, dupa cum stiti a luat putin timp antibiotic, si nici nu m-am stresat sa o indop cu mincare, mai ales ca nu vroia dar nici apetit nu prea avea, asa ca am lasat-o mai mult cu laptele ei cu putine cereale, ceai mult si mar cu biscuite si banana cu brinzica. Deci de vreo saptamina doar astea maninca. Ieri m-am apucat sa ii fac de mincare, spanac, dar nu vrea. Am senzatia ca sunt la inceput de diversificare. nu vrea nimic. se uita la mine si nu vrea.
Acuma trebuie sa o iau de la inceput, e stresant. sper ca nu e ceva de care sa imi fac probleme.
Simona8004 spune:
sunt 

Voiam sa transmit si eu
celor ce azi isi sarbatoresc lunita, la mai multe.
ce copii mari avem, parca ieri intrebam una de alta pe unde e, daca nu a nascut. Si uite ca acum suntem la sarbatorit cele 6,7,8-9lunite. Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti oameni intelepti, de baza si sa nu uitati de parinti vostri![]()
miflore spune:
Buna dimineatza zane!
Bate vantu' crengile!
Zboara pungile prin aer!![]()
Dar eu azi vreau sa ies cu cupilu afara, ce facem cu vantul asta?
Chiar, intrebare: mi-as lua si eu aparatoare de ploaie d-aia de carucior ca n-am in dotare; chestia aceea de plastic dac-o pui peste carucior, inauntru nu se face ceva efect de sera?
Kid, mercic pentru locatie!
Pe acolo mergem noi de fel prin Herastrau, nu pe la terasele alea, pe la roata!
Da, stiu terasele, ma voi plimba printre mese si-o sa ma uit precum Cruela!![]()
Ina,
! Si 

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
bunaaaa
ne-am intors si noi acasa...eu tot fara carnet 

![]()
...sa speram ca o sa fie bine data viitoare, adica pe 15 mai!!!
aseara am avut grozava idee de a o lua pe centura ca sa ocolim orasul si am facut 2 ore doar pe centura, fara sa mai spun cat am facut pe otopeni
.....copilul era in ultimul hal de plictisit, l-am scos din scaun ca urla in continuu, si l-am lasat si in body fara maneca si fara picioare...cam in chiloti de fapt, ca batea soarele fix pe masina....
una peste alta, maimutza este si foarte suparata azi pt ca nu prea l-am mai luat in brate, cum a fost obisnuit in ultimele zile...
din urma nu cred ca apuc sa citesc, dar incerc sa mai prind din zbor cate ceva. in parc ati mai fost? sunt poze pe undeva?
hai pup
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Mihairi, sanatate multa lui Iustin!!!
El nu mai papa deloc lapte?
Sau mai papa noaptea?
Flavia, felicitari!!!
A mea mai are un pic, in principiu isi suge sosetele!![]()
Codruta, 75000 euroi? Muuuult mi se pare! E central? cu cate camere e apartamentul?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI