Tonnia, viu si behaind! ca ea vrea sa-l salveze de la sacrificare de Pastele asta. Ii iei o cusca speciala, ii legi o funda la gat si il pui la avion cu destinatia: Olanda 
Catalina
Miflor, nu cred ca se produce efect de sera sub husa. A mea are gaurele in ambele parti laterale. Intra aer. Si pe dedesubt mai intra.
Catalina
Miflore, nu e central, e intr-un cartier de dinanintea Manasturului, sunt 3 camere, la etajul 2. Asa sunt preturile. Tot in acelasi bloc, cu 4 camere, finista super, cere 95.000 euro. Sunt newbuni, dar mai nebuni sunt cei care dau banii astia. Si culmea e ca se vand.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Vera, ai zburat?
Te vad curajoasa!
Nanadana, i l-am aratat pe Antoine Anei si fata mea a ramas asa
!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Codrta,nu speria capitalistele cu preturile imobiliarelor din Cluj.Noi suntem obisnuiti cu astfel de preturi.Astea sunt,cu astea defilam,cine are bani mai si cumpara pe langa defilare.
Codruta, mai bine te muti la mine in cartier:
3 camere, decomandate, confort 1, 50000. La 4 camere, 60 - 65000 aranjat, renovat.
Catalina
Codruta si gandeste-te ca esti in Cluj, vorba aia, oras mare, dar acelasi pret la B-ta, ce ziceti de asta?
Am trimis pe adresa comuna niste retete pt bebei le-am gasit pe net si sunt cam pt bebeii mai mari decat zic ei, poate le adaptati sau scoateti ce nu va convine.Eu mi-am propus sa nu-i dau sare asa ca nu imi incalc peste piticii de pe creier.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
N-am nici o sansa sa recuperez, dar va schimb de pampersi
.
PAUZA!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze