Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, fetelor, invitatia e valabila!
Ioana, am loc si pentru voi in casa!
am 2 catei, sper ca nu va e frica!
Hai c-am citit acum despre pretul soc! La mai mare!!!
Ruxandra, smulsul sosetelor nu mai e un secret! Cu asa profesor!!! oricum, repetitia e mama invatarii!!!
Oti, si sotul meu are retineri cand aude de vamesi si politisti bulgari! Noi am reusit sa ne ratacim o data sau de 2 ori prin Bulgaria - pt. ca n-au semne de circulatie baietii - am oprit pana la urma si am intrebat un taximetrist pe unde s-o luam; a fost amabil si ne-a condus el pana unde aveam nevoie, el mergea in fata cu masina lui si noi dupa el, si cand am ajuns si ne-am dat jos din masini, sotul meu a vrut sa-i multumeasca dar nu stiu ce-a vazut omul ca deodata a luat-o la fuga, s-a suit in masina si-a virat brusc; noi, la fel, am fugit in masina si ne-am carat, habar n-am ce vazuse ala; dar asta era acum cativa ani, acum nu stiu ce-o mai fi!
Norina, nici a mea nu sta nici in fund, se balabane exact cum spui si tu, iar in picioare nici vorba! Si mai avem 10 zile pana la 7 luni!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Vero, drum bun la Recas si spor la impachetat!!! De fapt ordinea e inversa!!! Nu stiu cu bubitele ce sa-i dai, poate stiu alte fete!
Kid, ! Mercic pentru cofe!!!
Carmi, dac-ai citit, cofetariile de care zice Kid sunt mai aproape de tine dar nu stiu daca fac torturi personalizate; daca vrei, pot suna eu sa intreb!
Fetelor, dans!
Sau mai bine:
Fetelor, nani!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Diana, e Petrut!!! Cred ca o cauta din priviri pe Alex a lui Kid!!!
Ioana, deci tu nu mai sterilizezi! Ce mama!
Simona8004, stiam noi ca Maia e sportiva noastra!!! Ce-ai simtit in clipa in care n-ai mai vazut fata in pat?
Ma duc la dodo!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare! Mi-a luat cam 2 ore sa ma pun la curent cu ce-ati mai povestitara. Am vizionat si poze cu bebei, acolo unde s-a indicat. Nu ma puneti sa fac un rezumat ca nu stiu .
Eu sunt dupa vreo 4 zile de pauza (zile in care v-au mancat degetele la greu). Frumos va sade! Eu ma lupt sa fac curatenie (cea de Craciun, ca la asta de Pasti inca n-am ajuns) si voi va dixtrati! duminica am fost in vilegiatura, la 60 km de bucuresti. Desi nu intentionam sa stam mai mult de 7-8 ore iar am avut sentimentul ca ne mutam.
Multumim frumos celor care si-au amintit de noi, ca implinim 7 luni (sa nu mai povestex ce mama denaturata am fost ca exact din ziua in care a implinit 7 luni nu are nicio (!) poza.
Treburile casnice m-au doborat. Si inca nu le-am terminat, asa ca ma vor dobora in continuare.
In rest totu-i bine merci, am schimbat biberonul de ora 18 cu iaurt (iaurt gras de la Interagro - se gaseste la Mega Image care-i la coltul blocului, nu contine lapte praf sau amidon), joi intentionez sa sun pediatrul sa vada cupila si sa stabilim daca facem sau nu acum vaccinul antirujeolic (eu sper sa nu)
Alte noutati nu am.
Somn usor!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor pentru ca nu am somn ca doar ce am terminat o cana ochi de cafea si 1 pachet de tigari(asa de plictiseala, rusine sa-mi fie)m-am gandit si eu sa intru sa recuperez ce am pierdut de cand am mai intrat! adica de ieri! Si...stupoare! Voi ati schimbat si capitolul si gata gata sa il dovediti si pe asta!Bravoooooooooooo!
Asadar sa trec in revista ce am mai facut:
- aseara mi-am rupt degetul, maine ma duc la dr; am tot sperat ca e doar o mica entorsa dar acum e umflat, s-a invinetit si ma doare rau, iar sa-l misc...nu mai pot! Asa ca aman curatenia...dar problema e ca de abia ma mai desurc sa am grija de Darius. Ca doareeeeeeee!
-iei Darius a stat in fundulet sprijinit un pic. O fii rau ca l-am lasat?
- si Darius s-a bronzat pe fata destul de tare, si am apelat de urgenta la crema noastra de galbenele care ii prieste cel mai bine

Miflore, atunci cand Darius a facut febra prima data eram in spital si l-au infasurat asistentele in prosop ud, rece, astfel. De la subbrat in jos, astfel ca in spate sa nu fie acoperiti plamanii. Si la picioruse. il tineau infasurat cate 2-3 minute, apoi pauza alte 4-5 minute si tot asa pana a scazut temperatura la 37.9. Fara sosetute si cat mai dezbracat. De asemenea mi-au spus ca in astfel de cazuri sa ii fac baie cca 5 min in papa avand temperatura cu 2 grade mai mica decat cea a bebelului. Cam asta este. Desigur, este o metoda destul de primitiva, dar iti impartasesc si tie din experienta mea. Mi-ar placea sa ne spuna si Dr. Anya ce parere are despre aceasta metoda.

DORY EU LA 5,3 LUNI II DADEAM LUI dARIUS CA SI ACUM DE ALTFEL supa de legume , morcov ras cu cereale, pure de legume, suc de mar si morcov, mucilagiu de orez si orez pasat(mai putin), branzica. Ca si acum, doar ca de azi am inceput si cu carnita.

A si era sa uit! Pt ca s-a discutat de kg in plus, ma inscriu si eu in clubul "grasa da' frumoasa" cu fantasticele 60 kg la 1.65! De vreo 2 luni am cumparat gelul anticelulitic de la Galenic- Elancyl, care insa foloseste pe post de bibelou in baie, pentru ca nu l-am folosit inca...Astept sa imi vina cheful sa tin cura si atunci promit sa-l folosesc. Insa deocamdata traiasca dulciurile, painea si pepsi cola, ca tare rau e fara ele!

Dupa o asa postare, sa va urez o dimineata placuta, o zii superba si o seara linistita si...traditionalul sarbatoritilor de azi!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

De la 4 am renuntat sa mai dorm, e ceva copilul asta!
In fine, ce sa mai spun!

nanadana, dar Danonino nu e controversat acolo? E tot asa cu fructe ca asta de pe aici? M-am uitat pe el, are fructe si niste coloranti.

Diana, n-am vazut iaurturile astea de la Nestle. De fapt, Nestle, desi e pe piata noastra de 15 ani, a intrat cu foarte putine sortimente pe aici. Noi continuam sa fim o piata de desfacere de cacaturi. uite,mi-a spus o prietena ca borcanasele astea pe care le folosim noi sunt afara toate bio, in plus au o litera pe ele: a, b, c, care semnifica potentialul alergen al produsului si toata lumea incearca sa cumpere "a", la noi am vazut doar pe 2-3 tipuri de borcane litera asta, care era "c" bineinteles, iar pe majoritatea nici nu si-au mai batut capul sa scrie ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Alberto Emiliano(Dana_lucia),Luca Andrei(Simo74),Matei_Calin(Margot),David(RoxyP),Robert(Dana Tomacu) : LA MULTI ANI!,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna dimineata mamici si bebici!

Intru si eu repede ca Iustin mai doarme si cand se trezeste nu mai apuc sa mai scriu ceva, mai ales ca azi trebuie sa-i fac si supa, adica piureul de legume.
Flavia, eu i-am dat iaurt de la 7 luni fara o saptamana si l-am facut eu dintr-un litru de lapte Milli(3,5%) si o cutie de iaurt La Dorna(singurul fara lapte praf pe care l-am gasit eu).
Branzica la inceput o faceam din 250 ml Bebelac si 2 lingurite de lamaie. Acum o fac din 250 ml de iaurt pe care il fierb pana se alege branza.

Codruta, bine ca ai zis de ochelari, chiar vroiam sa intreb daca stie cineva de unde as putea sa cumpar. Apropo, Petra e o scumpa in filmulete!

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Alberto Emiliano
Luca Andrei
Matei Calin
David
Robert

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput

Revin si eu cu o intrebare mai veche: nu stie nimeni sa-mi spuna unde vad filmuletele de pe adresa comuna? Ca nu stiu sa intru decat in Photos si in Mail. Pleeeeease!

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput