Mamici de martie-aprilie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
dea0277 spune:
PS ... am pus poze noi cu Mia ...are acum 4,350 grame! pentru mine e huge ... nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa o fi nascut asa de mare!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
aida_o spune:
Doamne Dumnezeule, Ileana Marius! Doamne-ajuta sa fie bine! Abia astept sa aflu din ce motive s-a-ntimplat asa... Iti tin pumnii!
Ile77, tu esti tot in Norvegia. Ai putea sa iei legatura cindva, in cursul zilei, cu Ileana Marius? Sa stim si noi ca totu-i ok cu ea.
ciuf spune:
Ileana Marius, Doamne ajuta sa fie totul bine! Te asteptam cu vesti bune si cu un bb sanatos.
Ioana22, felicitari pentru bb!
Deea, ce mare s-a facut papusica!!! Ii pup cutisoarele de le are la manute si picioruse.
Monica, ce mamica fericita esti tu cu asa puiuti frumosi!!!
Nu te pot incuraja cu nimic ca o sa ma auzi si tu pe mine plangandu-ma de oboseala cronica. Dar sper ca mai incolo, nu in curand.
Stiu ca iti este tare greu si te inteleg. Imi imaginez cum e cu doi copii sa le porti de grija, si unul sa fie sugar. Chiar nu te poate ajuta nimeni?
Fii tare si rezista pentru o asa cauza nobila. Pup
Ciuf (38+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
nshiro spune:
Catrinel bine ai revenit. Oana e o scumpa! Sa-ti traiasca! Cat despre prajit, sa stii ca in bucataria japoneza predomina prajelile, prin urmare nu sunt interzise... In spital am intrebat nutritionista care a venit sa-mi vorbeasca despre laptele de mama si formula ce alimente sunt interzise si a spus ca toate sunt ok, atata vreme cat sunt consumate in cantitati rezonabile, de evitat ar fi frisca si inghetata, dulciurile mai mult de o portie pe zi, ouale la fel, nu mai mult de unul pe zi, iar laptele nu mai mult de 400 ml. Cafeaua neagra si sucul de orice fel evitate pe cat posibil. Mie in spital la fiecare masa mi-au dat fructe si chiar au fost si felii de citrice, supici care aveau varza, salate cu ceapa, garnituri cu o lingura, doua de fasole sau mazare...
Ciuf deocamdata nu stiu prea multe amanunte, am fost foarte speriata, acum mi-am mai revenit. Am citit mult pe net si am inteles ca e o chestie destul de comnuna, iar procentajul la fetite este mai mare. De obicei aceste gauri se inchid de la sine pana in adolescenta, dar uneori se intervine chirurgical in primii ani de viata, sau chiar in primele luni, atunci cand apar complicatii la plamani sau probleme cu circulatia. Noi pana acum am avut o singura sedinta la doctor, cand ni s-a explicat diagnosticul si de acum inainte vom merge periodic si in functie de evolutia ei vom decide daca o operam sau o lasam.
Laura Ioana te pup dulce si iti doresc sa fii tare in continuare, caci asa e viata din pacate fir-ar ea sa fie, de balanta bun - rau. Primesti pe o parte si ti se ia pe alta...
Ile si Maria a avut brobonele din alea pe fata. Au trecut cu apa fiarta si sapun. Sa stii ca si ea adoarme NUMAI pe pieptul meu sau in brate si la fel, daca o pun jos se trezeste. Tre sa fie pre bine adormita ca sa nu se trezeasca si asta se intampla de obicei numai noaptea. Iar ziua daca e treaza si o tin prea mult in brate, de fapt eu numai in brate cu ea stau, uneori saraca incepe sa planga sa o pun jos ca amorteste...
Liliprejbeanu tare frumoase pozele voastre. ma bucur ca ai revenit in forta. sa-ti traiasca voinicul!
Ioana22 FELICITARI! Sa-ti traisca puiul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Noe si Catrinutza v-am vazut pozicile si va invidiez! Tu si slabit bine, nu gluma... Cat despre gatit, no way! Nici timp nici dispozitie!
Catrinutza tu de ce nu mai dai nici un semn?
Pispirica bine ai revenit si tu! Te-ai inteles cu Catrinel sa va faceti reaparitia impreuna? Bianca e o frumoasa si mi se pare ca seamna cu tine. Chiar ma intrebam daca ti-a fost de folos talismanul ala si ma bucur sa aflu ca da.
Cat sa dea Domnu sa se faca micuta mai repede bine! Cum se prezinta dispalzia asta de sold, ca eu nu am auzit pe aici de asa ceva.
Monica am vazut pozele. Ce cavaleri frumosi ai! Nu mai fi suparata ca nu ai motive. Esti o super mamica!
Delia am scris mai sus, a mea de prea mult tinut in brate amorteste si plange sa o pun jos sa pedaleze ea in voie... Arunca din picioare zici ca e calut...
Ileana marius succes! Nastere usoara si un pui sanatos!
Dea ce mare s-a facut Mia! Si frumoasa. Sa va traiasca!
rocsana si bebe maria
cameliada spune:
salutare, fetelor!
avem vesti bune, aseara am fost la control cu Tudor si avem 5 kg
, a luat 1.5 kg in aproape doua luni, deci mergem bine.
de azi incepem cura cu Vi-sol si saptamana viitoare facem injectia cu vit D.
am mai pus o pozica cu Tudor la masaj, ne-am facut barbatei. tare ciudat i-a cazut parul, a pierdut aproape tot din frunte si crestet, dar la spate si la ceafa are o pleata...si s-a si deschis la culoare- cand l-am nascut era negru pana corbului!
fetelor puiutii vostri ragaie de fiecare data dupa masa? pentru ca noi nu, si chiar imi fac probleme pt. ca se aud in burtica "bolboroseli" - in schimb suntem campioni la basinele 
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!
tania2 spune:
sal
Fetele, ce trece timpul! Nu-mi vine sa cred ca mai am 2 zile cu burtikul! Azi noapte nu m-am simtit asa bine dar cred ca numai in capul meu a fost ceva, simteam ca am contractii. Si eu ma gandeam " doamne sa nu nasc pe 13", desi nu sunt superstitioasa nu stiu ce m-a apucat.
Tati este foarte emotionat, nu-i vine sa creada ca mai e asa putin In fiecare seara pupa burtika si spune "Mai avem ... seri cu frumusetea de balon".
Eu ma tin tare si deocamdata nu-mi este frica.
Hai pupici
Am pus poze noi, facute ieri
Tania 39w4d
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
cameliada spune:
Tania, ai o burtica superba, sa dea cel de sus sa ai parte de o nastere usoara si o recuperare rapida.
imi aduc aminte cu mare placere de perioada cu burtica si cateodata mi-e dor de starea aceea de gratie, chiar daca in ultimele zile asteptarea era greu de suportat.
Iti tinem pmnii!!![]()
![]()
![]()
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!
magghyc spune:
Diana_d a nascut aseara! Si ea si bb Alexandru sunt bine, bb a avut 3580 de grame si a luat nota 10 !
Magg
cu Nichita 33 de s+
ama_kaly spune:
DianaD FELICITARI!!!
Sa va traiasca baietelul si sa creasca mare, sanatos si frumos!!!

Alexandru bine ai venit pe lume!!!
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
Zuzilici spune:
FELICITARI DIANA!
SA-TI TRAIASCA ALEXANDRU SANATOS, NOROCOS, IUBITEL SI CUMINTEL SI REFACERE RAPIDA MAMI!
IOANA 22 FELICITARI SI TIE PENTRU ANDREI FILIP SI SA AIBE PARTE DE TOT CE-I MAI BUN PE LUME! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC CAT MAI MULT.
Ileana Marius Doamne Ajuta sa fie bine si sa ne dai vesti bune cat mai curand. Tinem pumnii stransi!
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png