Mamici de martie-aprilie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Ileana,iti tin pumnii sa fie totul bine!Doamne ajuta!
Dianad,felicitari pentru bebelusul de nota 10!Ai vazut ca ai trecut cu bine peste operatie?Ai intrat in clubul curajoaselor de acum!
Tania,mai ai putin si o sa ii duci dorul burticii...
Camelia,nici Matei nu ragaie chiar de fiecare data,desi ma straduiesc...si la el se aud tot felul de sunete in burtica.
Rocsana, multumesc!
Ciuf,o sa iti fie si tie greu,dar bine ca ai pe cineva care sa te ajute.Eu,din pacate, nu am pe nimeni...asta e.Dar o sa ne mai imbarbatam reciproc aici pe forum,nu?
Dea,sa iti traiasca micuta Mia!Frumusica foc...Abia astept poze de la botez.NOi o sa il avem la sfarsitul lunii mai.

Fetelor,am ramas orfane...Tina in spital,Diana la fel,Aida saracuta are si ea nevoie de un respiro...asa ca nu mai are cine sa ne deschida un nou capitol,sau sa actualizeze lista si sa treaca si noile mamici...Eu una nu ma pricep.Se pricepe careva?

Pupicuti si o zi buna cu nasteri usoare si bebelusi cuminti,dupa caz.

Monica & baietii

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Diana, felicitari pentru bebe Alexandru ! Sa fie sanatos si norocos !
Ileana Marius, ne rugam sa fie totul bine si cu tine si cu bebe. Nastere usoara !

Deea, s-a facut mare Mia si frumoasa !Foarte frumoase pozele cu paturica roz ! Ce bine isi tine capusorul.Draga de ea !

Tania nastere usoara si nu ai de ce sa te temi!

Mamici, cum se manifesta bebeii cand au colici ? Ca Teo a mea de vreo doua zile parca se screme asa usor, dar nu se inroseste la fata, insa scoate un zgomot din gat, parca ar avea ceva pe gatut si incearca sa dea afara...E ca un fel de scancet...la voi e la fel ?

Pupici

Mari si bebe Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor va invit sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73530" target="_blank">aici .

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Monica, ce copii frumosi ai!!! Am vazut pozele, sunt super. Las'ca o sa treaca si perioada asta de oboseala, va fi ok, nu ca as avea experienta, ca eu ma stradui din rasputeri sa-i fac fata unuia singur si deocamdata reusesc. Si noi suntem singurei acasa cam toata ziua, tati lucreaza pana seara, unde mai pui ca avem si o firma de care numai el se ocupa, eu nici macar n-am iesit din casa de o saptamana...Ata ete...Iar dupa Pasti o sa plece prin tara si voi fi singura acasa cu bebitza in afara de week end...ufff...dar ne vom descurca noi cumva. Nu stiu cum o sa ma descurc cu doi copii, ca de acuma sunt o mamica din nou aspiranta!
Fetelor, ce-am patzit aseara! I-am dat lui Marky Mark sa pape, ca urla de foame , apoi i-am facut baitza, asa cu grija, sa nu-l scutur prea tare... Nu stiu de ce s-a tot smiorcait, cred ca-l durea burtica, ca nu l-am putut culca nicicum. Cum il punea in patutz, cu incepea sa urle si-si baga pumnii in guritza .Il puneam la san, il scuipa. I-am dat ceai, a baut un pic, apoi iar show, si asta pana la 1 noaptea! Cand disperata, i-am dat formula , a tras un pic din biberon si apoi a inceput sa vomite. M-a vomat din cap pana-n picioare, de a trebuit sa ma schimb si eu si pe el. Am tras o sperietura...S-a facut tot negru, am crezut ca mor! Sa nu va mai spun ca inainte de baitza a facut si kk si pishu pe hainutze si pe mine! Dupa ce a vomat, l-am schimbat, si-a revenit , a papat cam 10 min. de la san si in final a adormit. Si a dormit toata noaptea! Dimineatza a mai vomat putin, asta pt. ca nu ragaie intotdeauna, dar dupa aceea a dormit beton...Vaaaiii...acuma doarme saracutzul, cred ca e frant de oboseala.

Nshiro...multa sanatate puiutzului tau, o sa fie totul bine, mai bine ca sa depistat problema din timp, pana mai poate fi corectata... Doamne ajuta!
Laura Ioana...te admir pt. puterea pe care o ai sa incerci sa treci peste ceea ce s-a intamplat! Stiu ca e greu, dar de acum trebuie sa te gandesti la viitor, pt. ca meriti o a doua sansa, poate ca nu-s in masura sa-ti dau sfaturi, dar pana la urma D-zeu ne ajuta pe toti!!! Fii tare si mai intra te rog si pe la noi !!!

ALINA, mamica fericita a ingerashului MARC-ALEXANDRU (28.03.2006)

poze

Mergi la inceput