Mamici de martie-aprilie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve!
ciuf multumesc pt complimente, da. a crescut, si nu imi vine sa cred ca a luat deja 2 kg si 7 cm.
Luca ce mai face? intelege ca vine surioara si ca ceva se va schimba?
pupici si hai ca mai ai putin!
ariadna ce mai faci? cum merge cu baietii?
tcelen am pus poze noi in contul comun. voi peste 1 luna incepeti cu fructele, nu? cat ajunge Ana-Maria sa bea dintr-un biberon acum?
ile bubitele le fac toti copii pt ca se adapteaza afara. si de caldura mai fac. ambra a facut si dermatita si bubite, pe care le-am tratat cu o crema de la Avent - Daily Moisturing Cream with SPF 15, capac verde. dar si la baita o spalam si pe fata cu sapunul care il folosesc. si este drept ca trec de la sine, dar dureaza mmult. trecuse 1 luna si inca nu dadeau semne sa treaca.
cat si fetelor
catrinel
MP nu esti o mama denaturata, este mai greu sa faci fata acum la cerintele baietilor, asta vad si eu pt. mine cand ma lasa unul incepe celalalt si tot asa. mai incerc sa iau in pat baiatul dar mi-e mila de el ca este timp frumos si eu il tin in casa. mai iesim, dar ajung franta seara. asta este, vom trece si peste asta. nu putem fi chiar perfecte. tu le dai ce este mai important: dragostea ta.
cat priveste inecatul, si ambra la inceput facea asa (desi mananca din biberon). cred ca de foame trage prea mult si de asta.
laura ioana ma bucur ca ai gasit puterea sa intri din nou pe forum, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie asa cum va doriti
dublemom cum te descurci cu laptisorul? mai intra cand te simti in stare sa ne spui cum cresc fetele, poate si pozici noi.

pupici la toate mamici si burtici

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

andreea, esti de admirat!! si gatesti!!! Oana nu doarme chiar asa de tun ziua... are perioade cit doarme, in rest cam trebuie sa fac drumuri pina la ea ca plinge ca-i cade suzeta, iar dupa-masa mai plinge din cauza burticii. Cind doarme, dorm repede si eu, asa, pt siguranta... Noaptea - sa bat in lemn - doarme destul de bine in general...

MP, multumesc! Cred ca ti-e greu fara ajutor, mai ales cu 2... eu ma gindesc cu ingrijorare ca mama pleaca saptamana viitoare. Mi-a fost de MARE ajutor. Nu esti mama denaturata, nu trebuie sa gindesti asa, nu e bine!! Ai dreptul sa fii obosita, e normal, esti si tu o fiinta umana!!
Oana mea nu se ineaca la supt, dar o apuca cite un sughitz in fiecare seara, de se cutremura peretii! Asa tare poate sa sughita un bb asa mic.... de ce se ineaca al tau? suge prea repede?

serj

revin si io cu povestea nasterii cit de curind

pupici la gasca si pitici

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

si giulia se mai ineaca, casca gura se kirceste si beleshte okii. o prind un pik de nas, o ridic la verticala, tusheste si gata :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

stiam ca uitasem ceva....
catrinel eu stiu ca poti manca tot ce ai mancat in timpul sarcinii, pt ca bb este obisnuit la gusturile de atunci.

irina cum merge cu Andrei? s-a mai linistit cu mancatul in fiecare ora? sanatate, ca am vazut ca esti bolnavioara.
pupici

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

MP, si Marc al meu se ineaca, cam la fiecare masa si asta pt. ca trage cu pofta din tzitzi. Se ineaca chiar si cu ceai din biberon. Pune-l pe umar si bate-l pe spate si-i trece imediat.
NOE, se mai recomanda si clatite! Eu am mancat la greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Catrinel, bine ai revenit! M-am tot intrebat ce e cu tine. Aveti o papusica tare draguta, sa va bucurati de ea!
Cat despre mancat, sa stii ca eu mananc absolut orice. Am testat la primul bebe si eu nu am constatat niciodata vreo schimbare orice am mancat. Fundulet rosu nu a avut niciodata in 2 ani jumate, colicii de rigoare au fost, primele 4 luni. Si acum la fel, mananc orice, cateodata ajung sa beau si 4 cafelute, cand pic de oboseala, dar bebe e la fel. Noaptea doarme super, ziua il mai chinuie burtica sau vrea pur si simplu sa fie cineva langa el.
Dar eu zic ca cel mai bine e sa vada fiecare cum reactioneaza bebe, ca reguli universal valabile nu cred ca exista.

Cat, tot pe aici sunt, dar pe picior de plecare. Am atatea de rezolvat ca am tot amanat plecarea. Si am trimis deja cam 200 kg in trei transe cu Atlassib in Romania. Si tot mai am o caruta de luat, de rezolvat, aranjat si asta pe langa cei doi pui care-si cer drepturile.
Da, gelozia asta e mai serioasa decat credeam. Desi la noi se manifesta prin dorinta exagerata de a fi mereu cu mine si a face totul numai cu mine. Eu trebuie sa-l duc in pat, numai cu mine vrea afara, numai cu mine mananca, numai eu am voie sa-l imbrac. Altfel il pupa de zor pe cel mic, ii da jucarii, il da cu crema dupa baita, dar parca simt ca sufera din cauza atentiei pe care trebuie sa i-o acord puiului mic. E dificil, dar cred ca va mai trece cand se vor putea juca impreuna.
Daria parca are 5 ani, nu-i asa, si merge la gradinita? Puiul meu e inca micut (2 jumate) si e cu mine tot timpul.

MP, sa stii ca si eu simt cateodata cum zici tu, dar eu zic ca fetele au dreptate. Este o perioada mai grea, noi dam cat putem, dar nici nu cred ca e bine sa ajungem sa umblam tot timpul numai moarte de oboseala si frustrate ca nu reusim sa facem cat am vrea.

Serj, si eu la fel, seara franta efectiv, dar trece si perioada asta. Ce bine a luat Ambra in greutate! Si ati schimbat deja 2 marimi la hainute, nu-i asa? Daca a crescut 7 cm...

Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,o pup pe Oana!

Felicitari Tina si Mark ,sa va bucurati de baietelul vostru si sa va aduca multe bucurii!
Fetele cu bebici:eu cred ca .....l-am obisnuit pe al meu odor in brate si.....cum il pun jos,daca doarme,se trezeste si plange iar daca nu e adormit tipa......O avut cupilu colici si l-am tinut in brate mai mult decat de obicei si......asta e,nu ma lasa inima sa-l las sa planga.Voi ati reusit sa nu-i rasfatati cu tinutul in brate sau.........Astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Delia,si al meu pui pare a se fi obisnuit in brate...sau pe patul nostru.Cand il las in patutul lui il apuca toate durerile.Si crede-ma ca nu a fost intentia mea aceea de a-l invata asa...dar,colicile,bate-le vina!
Mi-ati mai dat curaj...Cand vad ca mai sunt si alte mamici de doi pui care se confrunta cu aceleasi probleme ca si mine parca imi mai revin.Deci asa e in majoritatea cazurilor...super oboseala si senzatia ca oricat te-ai stradui tot nu-i bine.Cateodata mi-e asa de mila de Vladut.(am mai si plans din cauza asta;dar sa nu mai spuneti nimanui).As vrea sa fac mai multe pentru el si cu el,dar puiul mic imi ocupa majoritatea timpului.Of...
Oricum,sunt frumosi si buni amandoi si ii iubesc la nebunie! Si asa cred ca simtiti cu toatele,oricat de obosite ati fi.Nu?

Ma duc si eu incet incet spre patut...poate apuc sa mai dorm un pic.

Inainte de a incheia vreau sa repar o mica eroare...deh,neuronul obosit...si sa o felicit pe Ioana22 pentru bebe,sa ii dea Domnul numai bine si sa fie fericiti!

Am pus poze noi,daca aveti pofta si placere sa le vedeti.Aici,in Pozele noastre,in albumul Matei Calin.Vizionare placuta!

Va imbratisez cu drag!

Monica & baietii

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Fetelor in loc sa mi se rupa apa, m-am trezit intr-o balta de sange. Ma duc la spital...tineti-mi pumnii

Ileana 39+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
nshiro multa bafta si sint sigura ca se rezolva problema cat de curand.
Noi facem botezul pe 6 mai cand Mia o sa aiba 3 luni si un pic, dar daca s-a grabit sa vina pe lume mai repede, ce sa fac?
Felicitari tuturor noilor mamici ... mumai dulcinei si dulcinele avem pe aici.
Voi cand incepeti sa dati solide la bebei ... a mea tot maninca si maninca si parca nu se satura si ma bate gandul sa incep sa ii dau ceva solide. In Canada am auzit si la 2 saptamani pe cereale de bebei speciale ... voi ce credeti?
Va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput