Mamici de martie-aprilie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Salve mamicutelor

Tina & Mark all the best for your son!

Cat - bineinteles ca-i cunostem pe Petresti (Bogdan, Petra, Ionut si Victor) la Grenoble suntem o familie mare de romāni tineri si optimisti .

Ciuf - merci pentru complimente dar stiu ca ai un vaz bun de tot. In maternitate am stat 5 zile dar fiind cald (zic eu cald ca transpiram la fiecare alaptat de mergea gārla) ma schimbam zilnic. Am prevazut din start cāte o pijama pe zi si sunt pijamele largi sa nu ma incurce in miscari .

Asa sunt de multumita ca dupa nastere pot sa dorm iarasi pe burta cu genunchiul la piet. Si asa de bine dorm,... adio somn pe solduri! Si in plus pot sa fac tot soiul de miscari delicate care timp de 9 luni erau un calvar.... este faina maternitatea dar acum este mai bine .

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by liliprejbeanu
Asa sunt de multumita ca dupa nastere pot sa dorm iarasi pe burta cu genunchiul la piet. Si asa de bine dorm,... adio somn pe solduri! Si in plus pot sa fac tot soiul de miscari delicate care timp de 9 luni erau un calvar.... este faina maternitatea dar acum este mai bine .

uaaai de mine, Liliana, ce amintiri mi-ai trezit! n-avem icon nostalgic aici pe forum, ca as fi pus o duzina! acum ma gindesc numai la dormitul "pe burta, cu genunchiul la piept"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ioana 22 felicitari ! Sa va traiasca !

Pispirica, pai eu de 2 ori am intrebat cine se plimba prin parcul Moghioros cu bebeii...poate ne vedem intr-o zi, ce zici ?

Dianad, nastere usoara ! Nu-ti face griji, ca totul va fi bine.Eu dupa 2 saptamani de la operatie sunt aproape ca noua ! De fapt dupa prima saptamana...

Catrinel 17 eu am mancat snitzele chiar din spital, de a doua zi si nu au fost probleme...si pizza ...si carnati de casa...si oua ochi in tigaie...

Mari si bebe Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

NOE, la mine gateste maica-mea INTR-O VESELIE! Poate ca deocamdata as avea un pic de timp si pt. asa ceva, dar prefer sa o faca altcineva! In rest, noi ne descurcam bine singurei, ajunge sa vina bunica doar sa ne gateasca, e mare lucru. Restul fac eu, curatenie, spalat vase si alte alea, am dat cu aspiratorul inca din prima zi de cand am venit de la spital, si acuma tre sa fac curatenie mult mai des, cu atata du-te-vino, musafiri, etc.
AIDA, poznele cu baitza sunt facute alaltaseara. Ieri am implinit 2 saptamani deja,, iar buricul a cazut acum 3 zile.
Si al meu s-a pricopsit cu o piodermita din spital, si-l dau cu Baneocin unguent, vad ca acum incepe incet-incet sa treaca...
Noi de azi am trecut pe completare cu formula, ii dau Milupa - Milumil 1, numai la nevoie, 50 ml, si asta daca mi se pare ca nu se satura, ca dupa aia se obisnuieste numai asa si nu mai papa de la san. Eu cred ca asta e combinatia optima. Asa macar sunt sigura ca e satul. Am obervat ca si-a facut un program deja , se trezeste cam la 3 ore , mai are si zile proaste, cu dureri de burtica, asta e...Am trecut si pe ceai de anason+fenicol+chimen ,infuzie (de la Plafar), ca ne cam supara burtika.
CATRINEL, si lui Marc ii place sa adoarma cu tzitzi in guritza, eu nu i-o scot , il las pana cand o lasa el singur, ca-i cade capusorul de somn si dupa aia doarme dus.
Fetelor, eu mananc tot ce-mi pica bine, am mancat si ceapa,supa de mazare, snitzele, chiftele, pizza...varza nu inca... eu sunt de parere ca tot ce-ti pica tie bine , ii pica bine si lui bb! Poate sa zica medicul ce vrea, eu cred ca nu e o regula, depinde de copil chestia asta cu mancatul. Mie de ex., neonatologul mi-a zis sa mananc orice, sa beau pepsi, cafea...indiferent, iar pediatra mi-a zis alta... asa ca... fac ce vreau la urma urmei pt. ca eu stau langa copil si vad ce-i place si ce nu. Parerea mea.

Noi am fixat deja data botezului, pe 7 mai, la aproape 6 saptamani, la un restaurant dragutz aici, aproape de casa, care are si terasa, sper sa fie vreme frumoasa atunci.

No, va las ca incep urletele de FOAMEEEE!

ALINA, mamica fericita a ingerashului MARC-ALEXANDRU(28.03.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

mari, alinaalex, noe, luiza, multumesc!

noe, io ciocolata am cam bagat... si nu numai un patratzoi pe zi....

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CATRINEL, din cate stiu eu dulciurile sunt chiar indicate! Mai ales cioco, pt. cine alapteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

CATRINEL, din cate stiu eu dulciurile sunt chiar indicate! Mai ales cioco, pt. cine alapteaza.

DAAAA? MAI ZI, MAI ZI!!!!
Alinaalex, nu ma lasa asha in deruta, dezvolta! oare chiar o fi voie?
deja salivez...

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ioana,sa-ti traiasca puiul si sa fiti fericiti!

Diana bafta!!!!!!!!!Sa vina bebele repede si...bine!

Catrinel,eu mananc doar snitzele,de cand am venit acasa.Initial facute de socrul meu(si aduse calde acasa),acum facute de mine.Si usturoi mananc(fiert in mancare) si ceapa(la salate) si vad ca bebitei nu-i displac.

Noe eu reusesc sa si gatesc,in pauzele dintre mese(de 4-5 ore).Doarme puiuta mea ziua de n-am treaba.Dupa 16.00 in schimb,zici ca e bagata in priza.greu o adorm,pt. ca are nevoie sa povestim si ne-am obisnuit sa ,,petrecem,, un pic de timp in paticul lui mami si-al lui tati,neparat la amiaza.In rest fac treaba ca de obicei.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,
Sunt si eu pe aici...citesc aproape zilnic ce scrieti,dar nu am timp mai deloc sa raspund...De luni tati e din nou la serviciu,asa ca pana la 4 dupa-amiaza trebuie sa fac fata celor doi voinici.Plus ca am reinceput si eu munca si atunci cand mai prind o clipa libera mai lucrez.
Sa nu ne uitati!...

Felicitari Tina si Mark pentru bebele care va intregeste familia! Sa fie sanatos,sa fie si mami sanatoasa si sa va iubiti toti trei asa ca acum toata viata! Bine ai venit micule David Nicholas!! Tina,te iubim!!!!

Dianad,iti tin pumnii sa fie bine!Si sa te intorci repede cu bebe acasa! Si...nu uita:ESTI PE MAINI BUNE!

Catrinel,bine ai revenit!Chiar incepusem sa ma gandesc ce-o fi cu tine de nu mai scrii...Sa-ti traiasca Oana!

Rocsana,curaj si optimism si multa incredere in Dumnezeu!Va fi bine.Nici nu se poate altfel!

Mai fetelor,eu una ma simt depasita rau de situatie.Sufar de oboseala cronica...Matei cand nu doarme papa non stop sau se chinuie cu burtica...Vladut vrea si el atentie,vrea sa ma joc cu el;eu cand prind un moment mai liber as sta pe pat.Ma simt asa o mama denaturata.Am senzatia ca nu sunt in stare sa fac in asa fel incat sa fie bine.
Haideti ca va mai scriu la noapte,ca tare dor mi-a fost sa va mai scriu.Si o sa mai pun si poze cu piticii mei.

Va pup!

Monica & baietii

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Noe si Catrinutza,ce fain ca v-ati intalnit!...de cand vreau si eu sa cunosc fetele din gasca...Oare cand o fi posibil?Frumoase pozele!

Eu mananc aproape orice...bine,evit fasolea si mazarea...si bauturile carbogazoase.Dar le evit pentru ca asa am auzit ca e bine,nu pentru ca as fi observat vreo reactie la Matei.Iar de gatit...vai de steaua mea!Abia mai apuc sa fac cate ceva repede si pe fuga.Noroc cu sotul pe care il am ca nu e pretentios si ma mai ajuta si el la bucatarie.
Andreea,cum e cu siropelul minune?Functioneaza?Ca avem si noi dar nu am inceput sa ii dau...Foarte dulci pozele acelea mangaiate de soare!
Laura Ioana, te pup si iti doresc numai bine si sa ai puterea de a merge inainte si de a spera.Dumnezeu e bun si mare.

Mai,ai vostri bebei sa ineaca la san cand sug?Ca la mine nu e zi data de la Dumnezeu in care sa nu se inece pustiulica asta mic si ma baga in toate boalele.Am ajuns sa fiu asa de stresata cand alaptez!Ioi,cred ca o iau razna,nu?

Monica & baietii

Pozele noastre

Mergi la inceput