Mamici de martie-aprilie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
honeypuma spune:
Pispirica sa iti traiasca printzesa! E frumoasa foc! Si ce curajoasa ai fost...sa faci tu poza la inceputul travaliului....Felicitari!
alinaalex spune:

FELICITARI TINAAAA!!!
SA-TI TRAIASCA BAIETZELUL GRASUNEL, SA TE REFACI REPEDE SI SA VII ACASA SA NE POVESTESTI CUM A FOST!!!

FELICITARI IOANA 22!!!

DIANAD mult succes diseara sau maine! Ce sa-ti zic, cezariana usoara! Curaj, ca trece repede...mai ales ca o sa-ti tii in sfarsit piul in bratze.

Asa mai merge! Mai naste lumea pe la noi, se misca si forumul, tineti tot asa!
HONEYPUMA, esti figura! Si eu am fost speriata ca tine, degeaba, eram fan inrait cezariana, iar pana la urma s-a dovedit ca nasterea naturalaa fost floare la ureche, cel putin in cazul meu, am scapat f.repede si m-am refacut f.repede, acum sunt la fel ca inainte, am si uitat si ma gandesc deja la urmatorul copil. Felicitari pt. dr. care nu face cezariana de "florile marului"! Asa a fost si dr. meu si a avut mare dreptate!!! La capitolul trecut am scris povestea nasterii lui bebitza Marc, citeste-o sa te convingi ce "greu" a fost...
Si acuma ma mir pe unde l-am scos pe Marc.
CATRINEL, eu Vigantolul i-l dau din sticlutza direct in guritza, 2 picaturi/zi, dupa ce-i fac baitza. Asa il inghite rapid. Incearca si asa. O tii de guritza, sau pur si simplu cand e cu guritza deschisa. ![]()
ALINA, mamica fericita a ingerashului MARC-ALEXANDRU (28.03.2006)
P.S.:Fetelor , am mai pus pozici in albumul meu, la MARC-1 sapt., cand tati ne-a facut baitza:
poze
ema.72 spune:
FELICITARI TINA, multa sanatate si refacere rapida. David Nicolas bine ai venit pe lume, sa ai parte numai de bucurii.

Dianad facem galerie . Mult curaj ca totul o sa fie bine.
.
Ema si Mario (09.03.06)
Qamar spune:
ile, o tii cu caciulita in casa?stiu ca chestiunile astea pot aparea daca e prea cald, si mai stiu ca, daca e asa, cel mai bine e sa fie lasate sa treaca singure...
cameliada,
si merci
Pispirica, ai o scumpete de bebe mic!!!Cat despre parcuri, stai numa sa mai creasca un pic bebelinii si sa ne mai revenim noi astea operatele si nici un parc nu o sa fie prea departe!
In legatura cu CF2, ma bucur ca pentru tine a fost ok, poate si pt ca ai nascut natural si nu iti era greu a 2a zi, ce sa mai zic, eu si Catrinutza nu prea ne-am simtit ca la 'hotel de 3 stele'...ci ca la hotel de o stea..si aia, cazatoare![]()
Cat, stai linistita, ca e spre binele micutei, si mai ales la varsta asa de mica, o sa isi revina f repede/...noi avem echografia pe 19 aprilie si om vedea atunci ce si cum...Si sa stii ca o punem si de-o plimbaceala si prin Tineretului si pe unde ne mai duc picioarele si carucioarele!
Catrinel, felicitari pt primul kk pe tine
la mine nu a reusit sa faca decat pishu deocamdata, kk facem in prosop dupa baita, dar mai e timp![]()
mihaser, sper ca i-a trecut puiului! eu nu stiu ce sa mai zic, ca ea face aproape lichid si uneori tot kk e absorbit de pampers, dar in rest mananca, doarme, e cuminte, nu are alte simptome...
diana_d, SUCCES!!!!!!!!!!!!!
dupa o tura de regurgitat
fetita mea doarme cuminte acu iar eu astept sa imi vina mancarea!
intrebare intrebatoare pentru supermamici: voi cand aveti timp sa gatiti sau cum va descurcati?ca eu numar minutele libere dar tot nu pot sa le adun pentru o bucatareala serioasa....ceva idei de mancare rapida?ca in ritmul asta, dau faliment cu comandatul de pe net
va pupez!
Noe si Anne Bianca
Qamar spune:
inca ceva mamicilor
fetita mea mai nou se trage de par, pe cuvantu' meu ca isi baga manutza in par si da-i si trage! nu stiam de ce urla ieri, ca ea nu are obiceiuri de-astea, si cand ma duc la ea, o vad cu mana inclestata in par! e haioasa rau, da' daca ramane fara shuvitza???![]()
Noe si Anne Bianca
Catrinel_17 spune:
alinaalex, deci tot asa, cu sticlutza... ce idee proasta cu tabletele, o sa le schimb!!
Noe, inca n-a descoperit ca e parutzul EI!!!! cu gatitul... nu stiu, mama e la mine si gateste la turatie maxima. dar pleaca saptamana viitoare si ma ia gaia.
fetelor, voi mincati prajit? Moasa mi-a zis ca nu am voie in principiu ceapa, usturoi, condimente, varza, fasole, mazare. Ardei si rosii numai fara coaja. Si am chef de nijte jnitzele, de moooor!
ma duc la datorie, fata mea e ca puii de rindunica, tot cu gura deschisa....
Catrinel & Oana
aida_o spune:
DianaD, curaj! Sa ai un pui sanatos, ca de refacut te refaci chiar si numai privindu-l:)
Haha, ai preluat lista de la mine si uite ca nici n-ai apucat s-o actualizezi o data
Ioana22, felicitari! Laptic din plin, si bebe cuminte si mincacios!
Alinaalex, ce bine arata buricul lui bebe Mark la doar o saptamina!
Abia acu' am observat si io ca mi-a aparut linea nigra de la buric in jos
Pai na, daca nu mai vede baba mai jos de burta... noroc ca mai exista si oglinzi ![]()
Qamar spune:
Catrinel, uite eu am mancat snitele, mi-a facut si soacra o tura, am mai si comandat eu...nu s-a intamplat nimic iesit din comun cu bebe...rosii, citrice , ceapa, usturoi, mazare, varza, fasole-evit, cel putin o luna-doua
dar, alta e problema: au adus socrii din Elvetia 3 ditamai ciocolate imense si nu va spun cat de bune
un patratoi pe zi are ceva?agita bebele sau daca e in cantitati mici nu se pune?ca mi-e o pofta....
Noe si Anne Bianca
Luizax spune:
Eu am mancat tot ce se putea, mai putin varza, mazare, fasole si usturoi. In rest - chiftele, oua ochiuri, pizza, salata verde, rosii castraveti ardei (am mancat salata de rosii si mi-am adus aminte ca n-am voie ceapa dupa ce am inghitit :))). Pepsi, cate o ceashca de cafea dimineatza, tzigari, inghetzata. Probabil depinde de copil si de organismul mamei. A mea mananca la fel indiferent ce pap io, si nu are colici. Nici Alex nu a avut, so...