Mamici de martie-aprilie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
Pispirica spune:
EU SI BEBELINA MEA CEA IUBITA BIANCA VREM SA VA MULTUMIM PENTRU FELICITARI SI SA VA ANUNTAM CA AM PUS CATEVA POZE IN ALBUM CA SA FACEM CUNOSTINTA.
VA PUPAM! 

PS: IERI NE-A VIZITAT DNA DOCTOR SI NE-A SPUS CA SUNTEM UN COPIL PERFECT SANATOS, VIOI PENTRU VARSTA NOASTRA SI NE-A MAI SPUS CA SUNTEM O BEBELINA FOARTE FRUMOASA SI MAMI N-A PUTUT SA O CONTRAZICA PE DNA DOCTOR. VA DATI SEAMA CE A CRESCUT INIMA LU' MAMI. 
_
Anamaria &
Bianca Nicole perluta mea rara 
Pispirica's album 
ileana_marius spune:
Tina si Ioana felicitari! Multa sanatate, refacere rapida si mult laptic.
Eu tot pe aici...SIMONA TOMA tu? Vad ca au inceput sa nasca fetele cu DPN dupa mine.
Mama tot asteapta de vreo 3 sapt. si mai are un pic si pleaca ![]()
De vreo 2-3 saptamani dupa ce merg la baie noaptea (de mai multe ori evident) ma doare burta, uneori chiar f. tare (de asta nu stiu daca incep sau nu contractiile adevarate). A mai patit cineva? Ma tot gandeam ca se pregateste...dar a trecut atat timp de cand au inceput...
Ileana
39+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
Cat spune:
IOANA22, acum am vazut ca ai nascut si tu. Felicitari

, sa iti traiasca minunea si sa iti aduca numai bucurii! Refacere rapida si multa sanatate la amandoi!

Felicitari noilor mamici
si bebicilor pe care n-am apucat sa-i felicit in ultimul timp pentru aniversarile de 1luna, 2 luni!
Fetelor si eu sunt cam necajita cu Anna mika, de 2 saptamani poarta aparat pentru dispalzie de sold. Am fost la ortoped cu ea si in urma ecografiei ne-a spus ca se afla la limita de displazie, nu este iesit din incheietura osul dar nu este format nu stiu ce cartilagiu si e mai bine sa poarte aparat ca sa nu dea in displazie. Saptamana viitoare mergem din nou la control sa vedem daca s-a indreptat si daca mai trebuie sa poarte sau nu aparatul. O cam deranjeaza pe micuta pt ca tb purtat 23 de ore din 24, il dam jos doar la schimbat si la baitza, in rest sta cracanataaaaa.
Irina71, am vazut ca si tu ziceai ceva de displazie. Aici se face ecografie nu radiografie si mult mai devreme de 3 luni pt ca se corecteaza mai bine daca se depisteaza mai repede. Aparatul se pune incepand cu 6 saptamani dar ecografia se poate face si mai devreme. Intreaba si tu daca nu se poate face si la voi ecografie la sold.
si sper sa nu aveti probleme, am inteles ca e mai frecventa la fetite.
Nshiroimi pare rau sa aud ca aveti si voi probleme. Ii doresc Mariei multa, multa sanatate. Sunt convinsa ca se va rezolva cu bine problemutza ei, trebuie sa fii increzatoare! 

LauraIoanama bucur mult ca ai mai scris, esti o luptatoare si o puternica!
Salutari si Polianei!
Catrinelu imi pare bine sa te vad. Ce mai faceti voi? Cum e cu Oana? E cumintica, papa bine?
Ariadna pe la voi ce mai e? Ati ajuns deja in Romania sau mai sunteti pe aici? Vrem si noi sa ajungem in Romania dar mai dureaza la noi.Cum te descurci cu puiul mic si cu cel mare? Nu e gelos Florian? Noi incercam sa trecem de gelozie, nu reusim de tot dar ne straduim. Daca ne aude Daria ca-i spunem Annei "frumoasa" ne corecteaza imediat cu "frumusica" pt ca doar ea e "frumoasa si Anna doar frumusica"![]()
Noe si Catrinutza, felicitari pentru "intalneala"! Sunt tare frumoase pozele cu voi, bebeii si pomii infloriti! Sa ma treceti si pe mine pe lista pentru o plimbare in parc cand ajung acasa, cred ca prin iunie!De abia astept sa facem o intalnire cu mamici si bebici!Eu stau in zona Academiei Militare dar vin cu placere si in Tineretului daca voi ziceti ca e frumos!
Tcelen, felicitari pentru botezul Anei Maria!Gata ati crestinat-o! Ai doi copii tare scumpi! 
Honeypuma, curaj ca nu e
asa de negru la nastere! E de preferat nasterea naturala cezarienei, cum ti-au explicat si fetele, n-are rost sa repet!Iti tin pumnii!
Nu mai stiu cine intreba (uit parca mai mult acum dupa ce am nascut decat cand eram gravida, mi-o fi ramas si mie macar juma de neuron acolo?
, dehhh dupa doua nasteri
), asa scuzati de paranteza...deci parca CorinaG? Eu am nascut natural la 37+1 saptamani si totul a fost ok cu bebica, plamanii maturati, totul in ordine. Fii fara grija!
Liliana, e un scump Vladutz! Sa va traisca! Mi-au placut la nebunie pozele voastre! Vroiam sa te intreb daca cunosti familia Bogdan Petrescu in Grenoble, au 2 baietei si ei. E vorba de varul sotului meu, daca iti spune numele ceva, tot cu doctoratul pe acolo.
V-am pupat ca m-am latit cat o placinta, scuze...
Pupici la mamici si la bebici si nu in ultimul rand la burticile ramase!
Sa auzim numai de bine!
Revin si eu cu poze noi in albumul Annei Lia, sa vedeti ce broscutza am!
,
magghyc spune:
Buna, mamici si viitoare mamici,
Am vorbit acum pe mobil cu diana_d, care va transmite ca s-a internat si ca maine va face cezariana. dEci va rugam mai faceti o galerie si pentru Diana si baietelul care vine maine pe lume!
Magg
cu Nichita 33 de s fix
Catrinel_17 spune:
Cat, ce misto e poza aia cu Daria si Anna-Lia!!! si aia in care Anna sta in brate la ursuletz!!!!
Imi pare rau pt chestia cu displazia, si Oana poarta 2 pampersi pina in 2 mai cind mergem la echografie, sa vedem cum are soldurile. Fiindca a stat in porezentatie pelviana, mi-au recomandat sa fac chestia asta pina suntem siguri ca e bine. Nu te alarma, chestia cu displazia se repara repede daca e descoperita din timp. si la tine este!! E nasol s-o tot vezi asa, dar am inteles ca ei se adapteaza repede la tot felul de chestii acuma... iti dai seama, zbrurdau liberi prin uter, se nasc, si se trezesc ca au pe ei una bucata (sau 2!!) pampers, body, camasuta, salopetzica, si alte aiureli... si dorm TUN. Cred ca e mai neplacut pt parinti sa ii vada asa. cit timp tine aparatul?
Ioana 22, felicitari, si multa sanatate!!! bebe sanatos si mincacios!!
Pispi, ce face Biuta? aaa, stai ca acuma am citit ca ai pus poze. ce draguuuutza e!! are niste ochisori minunati!!!!!
fetele frumoase foc.
diana_d - baftaaa! Tinem pumnii si asteptam vestile bune!! 
Aseara Oana a facut PE MINE!!! ca in timp ce o schimbam, s-a inecat, am ridicat-o repede, am luat-o in brate si a dat drumul la kk pe mine !!!! pt prima oara, hehehe....
Catrinel & Oana
Pispirica spune:
ileana marius eu zic sa stai linistita si sa nute mai gandesti in fel si chip. durerile de burtica intr-adevar pot fi contractii. la mine cel putin asa a fost. am avut dureri de burtica si cand au devenit intense am decis sa ma duc la spital. dar dupa parerea mea instinctul tau o sa-ti spuna cand e cazul sa dai fuguta la spital. eu iti spun pentru ca asa s-a intamplat la mine. daca se rupe inati apa, atunci semnul este evident...ai si plecat...dar contractiile pot dura mai mult... iti tin pumnii. si o sa vezi ca o sa fie bine 
Cat si mie mi-a zis prima data neonatologul in spital sa-i pun 2 pampersi ca se aude nush ce la osutele de la picioruse. a doua zi cand a revenit la control, mi-a zis ca nu mai aude zgomotul acela dar ca e bine totusi ca 1 luna sa purtam 2 pampersi.
ieri insa cand ne-a viztat dna doctor acasa ne-a zis ca nu se aude nimik dar oricum pentru sigurantane-a programat la 1 luna tot la echografie savedem cum stam si ne-a sfatuit ca deocamdata sa purtam un sg. pampers, ceea ce si facem. prefer sa o ascult pe doctora care ne-a preluat in ingrijire. si oricum urmeaza safacem echo la 1 luna si vom vedea. totul o sa fie bine o sa vezi. pup mamica si pe cele 2 printesuci. 
nshiro pup Mariuta cea mica. nu mai fi suparata. fruntea sus ca sigur o sa se rezolve. poate se inchide de la sine gaurica. noi oricum va tinem pumnii. si sa stii ca ma gandesc ca a functionat talismanul acela, ca am nascut relativ usor, fara prea mari chinuri si destul de repede. asaca te mai pup o data.
si nu in ultimul rand iti multumesc.
Catrinel ce mai faci? cum e viata de mamica? sa-i spui Oanei ca pup pe obrajorii aia dulci ca tare frumoasa bebelina ai. 
Noe si Catrinutza ce bine ca v-ati intalinit. eu stau foarte departe de voi, dar daca vreodata ajungeti la parc la Moghioros, sa nu uitati sa ne cautati, da? 
Honeypuma crede-ma ca nu o sa mai ai timp sa te gandesti daca ti-e frica sau nu, totul merge de la sine, asa ca fruntea sus si curaj. 
revin ca acum sunt chemata la datorie...
_
Anamaria &
Bianca Nicole perluta mea rara 
Pispirica's album 
ama_kaly spune:
dianad tinem pumnii pentru o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
Asteptam vesti!!

io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
Lady_Hawk spune:
FELICITARI TINUTZ PENTRU BEBE DAVID GRASUNEL...SA VA TRAIASCA SI SA AIBA PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE!!!ZMUAHHHHHH!!!!!

Si acum galeria pentru dianad...tinem pumnii!!!!!

HAI DIANAAAAAA!!!!

Io
39+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
magghyc spune:
Dragi mamici,
revenim cu precizari despre diana_d,
se pare ca cezariana va fi IN SEARA ASTA sau MAINE!!!!!!!!!!!!,
Era foarte emotionata, o sun mai incolo sa ii citesc mesajele voastre, va pup pe toate!
Magg
cu Nichita 33 de s+
mihaser spune:

Ioana felicitari ptr bebic! sa fie mancacios si sa iesiti repede din spital sa ne povestiti!

Diana va tinem pumnii! mult curaj! refacere rapida dupa operatie!

Tinuta 4540gr?????????? nu-i de mirare ca ai impins atat...saraca de tine...doar cu un sanwich la bord...de unde ai avut putere?
Noe al meu cand a facut diaree a facut kk aproape lichid si se deshidrata...transpira pe frunte...probabil la voi nu a fost cazul...ti-ai fi dat seama...crede-ma
Pispirica ce bebelina draguta ai! Pupici!
Tcelen ce fain ca ati facut botezul Anei!Abia astept sa-l bag si eu pe al meu in cazan!
Pupici burtici si mamici! Mult curaj fetelor care trebuie sa nasca! Nasteri usoare!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos