Mamici de martie-aprilie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

TINA, FELICITARI PENTRU SUPERBEBE SI REFACERE CAT MAI RAPIDA!!![PUP]

IOANA, FELICITARI PENTRU BEBELOI SI LAPTIC DIN PLIN!

Laura Ioana, ..

Nshiro, va tinem pumnii sa fie cat mai bine pentru micuta si ai incredere ca se va rezolva cu bine! Tu trebuie sa fii f puternica pentru Maria, pentru ca ea micutza simte orice schimbare in starea ta...Inca o data, ai incredere si va fi ok!

fetelor, am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nici o mamica.....de unde stim cand are bebe diaree?ca eu nu imi dau seama, scaunele mi se pare lichide oricum....help!!!!

Andreea georgiana si Kim, felicitari inca o data pentru printesuci, sunt niste papusi scumpe amandoua1

mamicilor din Bucuresti, care va mai plimbati cu bebeii in Tineretului sau IOR/Titan?ca tare frumos a fost la intalnirea cu Catrinutza : ia uitati-va aici

pupaturi!!!

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Tina, ziceai ceva de activitate slaba pe forum? iaca, cum ai nascut, cum s-au umplut paginile

Ille 77, si noi am venit din spital cu brobonele, este de fapt o pielodermita pe care bb-ii o fac din cauza conditiilor "excelente" asigurate de spitalele publice de la noi. asta in cazul in care puiutul tau nu a facut bubitele de la caldura. verifica puiul la ceafa si daca e fierbinte, inseamna ca ii e cald.
daca bubitele nu sunt de la caldura si au un varf albicios, ia o bucatica de fasa sterila, ud-o cu spirt si freaca fiecare bubita in parte ca sa-i dispara varful. asistenta care i-a facut baita lui Tudor asa a facut si dupa cateva zile iau disparut de pe corp. pe fata nu e bine sa-i dai cu nimic, doar tamponeaza-i-o cu apa distilata calduta- se gaseste in farmacii la fiole. sa-i faci baita cu ceai de plante - patlagina, scumpie, musetel.
sa ne spui cum va merge.

Catrinel 17, eu ii dau la pui vigantol ulei, ii pun cu pipeta doua picaturi in gutita, de fapt i le strecor pe langa suzeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Noe, mai mult de 6 scaune pe zi si daca pampersul absoarbe kk si nu mai raman decat cateva firicele maronii la suprafata insemna ca bb deranjat la burtica.

cameliada mai are putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAANI!DAVID NICHOLAS SA TRAIASCA,DAVID NICHOLAS SA TRAIASCA,LAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAAANI!

TINA,mamica eroina ce esti,abia astept sa te intorci acasa cu bine si sa ne povestesti cum a fost.

Noe,multumim de aprecieri.Si puiuta ta,Anne este superba!

Honeypuma,lasa frica deoparte,dar nu uita de peridurala.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tina, felicitari pt bebe voinic!!! Bravo, you're a strong chick!! David Nicholas si tatal lui sunt clar mindri de tine!!
Multa sanatate, refacere rapida, mult laptic si bebe sanatos si papacioooos!!!

Cameliada, cred ca e mai bine ulei... Hmmm, astia nu stiu la ce s-au gindit cind mi-au dat TABLETE....

Ariadna, ce mai face bebe Adrian?

MIhaser veniiim la Temeswar - il vedem si pe bebe Cristian!! Jmecheru'

Polixeni, eu imi fac ceai 3 cani de-odata (tot din ala de care bei si tu), pun totul intr-o sticla, si o pun linga scaunul unde alaptez. Mai trag cite o dusca...
Te intrebam daca nu cumva ai micat citirice (sau ceva acru) de era funduletzul lui bebe rosu, desi era schimbat des... asta ar putea fi o cauza

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

URAAAAAAAAAA!
FELICITARI TINA SI MARK ! SA VA TRAIASCA DAVID SI SA VA BUCURATI DE EL!
Refacere rapida, Tina si mult laptic pentru dodolotz! David sa fii sanatos, mancacios si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Andreea, multumesc de incurajare...dar voi ati reusit sa lasati frica acasa? Ca eu nu cred ca o sa pot....sa o las asa singurica?! Daca strica ceva prin casa?! Sigur nu voi uita de peridurala sau epidurala sau cum naiba ii mai zice.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am vazut si eu pozele cu grasunelul Tinei aseara pe messenger..e o scumpete!! Abia astept sa vina Tinuta acasa sa ne povesteasca mai multe!Laura Ioana ai toata admiratia mea, sa va dea Dumnezeu copilasul mult dorit si putere sa treceti peste aceste momente grele!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

BRAVOOOO, TINAAA !! FELICITARI !!!

4,560 KG ??? M-ai detronat !

FELICITARI, IOANA 22 !!
SA-TI TRAIASCA SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

TINA FELICITAAAAAAAAAARIIIIIIII PENTRU GRASUNUL DE DAVID! SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL! PUPAM PROASPATA MAMICA CURAJOASA!

_
Anamaria &
Bianca Nicole perluta mea rara

Pispirica's album

Mergi la inceput