Super poznasi de iulie-august 2004 (171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mi-au dat lacrimile de emotie, Doamne ajuta sa fie totul bine, fie ca Maia Sofia sa fie bine !
Papadie - tinem pumnii si asteptam vesti bune !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asa cum zice Marina.....32. tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

papaaaa, nastere usoara, iti tin pumnii sa fie bine, hai ca mi-au dat lacrimile de emotie

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Papa si eu iti tin pumnii sa fie totul bine - nastere usoara si mamica si fetita sanatoase!

Cristalina - cred totusi ca tricicleta "cu-sertar-pentru-picioare" e mult mai buna pentru ei oricit de "cheap" si chinezeasca e ea... Stefan are si el una smechera Biemmie, dar din cauza ca nu stie/vrea sa-si tina picioarele pe pedale, si le tiraste pe jos spre disperarea mea - ca nici macar sa se impinga din picioare nu stie... Cred ca si eu pina la urma am sa-i iau si una din asta cu sertar...dar cea vazuta in carrefour e cam scumpa vreo 1.5 mil...daca gasesti mai ieftina, sunt si eu interesata!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pai ea stie sa tina picioarele pe pedale! Stie sa mearga pe ea, se tine bine.
Si in alea cu tavita de picioare nu incape bine!
Am dat comanda...1,5 milioane...diseara o am.
Am cerut una mai tzapana, sa vad ce imi aduc aia...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Papadie ...nastere usoara si bebe sanatos !
Doamne-ajuta sa fie totul bine !

Roxana...mai asteptam vesti...

Cristalina ...felicitari...daca am inteles eu bine ce am citit printre randuri ...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

PAPADIE – sa fie puiuta sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa! si refacere cat mai grabnica!!

am facut de dimineata testul de sarcina si a iesit negativ. musafirii nu au venit, pofta de mancare este... sa repet testul?
olivia - am rezistat atatea zile fara test pentru ca inainte de sarcina se mai intampla sa imi vina la 40 de zile... asa ca am zis ca poate o fi o intarziere ca atunci. dar deja e cam mult (pe 28 februarie cand am plecat din tara tocmai plecau musafirii) 42 zile...
cristalina - nu stiu daca ti-am mai zis, dar te admir pentru curajul si optimismul cu care treci peste toate. multi pupici

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multzam...e haz de necaz...ma dau si io rotunda cum pot...:)))
Eu zic sa mai astepti doua zile si apoi sa repeti.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Fetele..scuzati absentele...dar sunt f. ocupata...cursuri, licenta, curatenie...alea, alea ..
Noaptea trecuta am reusit sa recuperez ce ati scris...pupacim pe toata lumea...

Olivia...am inteles eu bine ?...Nu e astm ?...Cum a fost intalnirea cu bunica ?
Andreea de Pupi...LMA sotului tau...
Carmen...bravos...sunteti pe drumul cel bun...Eu sunt curioasa...ce se intampla cu bona la vara...cand livrezi cupii la pachet ...renunti la ea ?

Vrabiuta...astept si eu vestile ...Pupici puiului mic...ca am vazut-o in poze...dulce ca de obicei...
Am mai vazut poze si cu ceilalti poznasi...Patrik, Radu, Pupi, Danut, Stef, Stefania, Giulia, Matei...pupici tuturor...
Am pus si eu cateva poze de duminica aici:
http://community.webshots.com/album/549384663kVZsYe

Zilele trecute am mai scris un mesaj...dar in loc sa ajunga unde trebuie...a ajuns pe apa sambetei ...Ma inscrisesem si eu cu cupilu' pe lista de batausi...cred ca suntem in fruntea ei ...Moatza mica cum nu-i convine ceva, cum ne bucura cu cateva perechi de palme ...Si pe deasupra mai si minte...da, da...ati citit bine...am prins-o cu minciuna...Una-doua zice ca a batut-o cineva sau ca s-a lovit sau ca i-a luat cineva o jucarie...evident fara sa fie adevarat...Sper sa treaca repede faza asta ...ca altfel se cheama ca avem o problema....
In rest suntem bine, sanatosi...ceea ce va dorim si voua ...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxanaz - asteptam vesti de la Papadie prin tine ... sar`na !
Vrabiuta - io as repeta testu` , dar iti zic ca adaca ar fi la mine cazul, as face analiza de sange, ca stiti, io mor de curiozitate
Kro - vazut brunetele cucuiete, doua frumoase !
Faza cu bataia ... Giulia o incaseaza daca nu sunt pe`acolo, ea stie doar sa intinda mainile in semn de autoaparare, in rest ... clipeste printre gene Mi-a placut faza cu minciuna, va trece cu siguranta, dar tre` sa recunoastem cat de isteata e mandra mica !
Cristalina - de la noi pentru curaj ! Te admir !

Abia astept sa auzim de Papadie !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput