Super poznasi de iulie-august 2004 (171)
Raspunsuri - Pagina 7

kro spune:
Daria ...
Faza cu bataia...e doar in familie...cu alti copii nu se intampla, da' sincera sa fiu nici nu prea a avut ocazia, pt. ca nu prea avem copii in vecini, iar in parc ajungem f. rar, din pacate...
Giulia e o delicata ...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

carmenp spune:
kro, pe unde umbli ca nu te-am mai vazut de multisor?! sa stii ca si eu l-am mai prins pe ion cu minciuni, stie ca daca zice adevaru`, pedeapsa in functie de gravitate e pe jumate sau deloc iar daca-l prind cu minciuna e de rau si crede-ma ca ma tin de cuvint si ma fac rea (hehehe, ca-mi aduc aminte ce minciuni mai trageam si io...) eu pe drum de la gradinita si pina acasa il pun sa povesteasca ce-a facut in ziua aia, de dimineata si pina cind l-am luat si sa stii ca acum mi le toarna pe toate, bune si rele.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

g_ioana spune:
Nici Maria mea nu este batausa si nici sa se apere nu stie in schimb este tare...pupacioasa, daca aude pe cineva,ca zice da-i un pupic, este prima care sare(iar eu is galbena de ciuda ca fac schimb de microbi)Si a mea spune minciunele,dar nu cred ca le pot numi asa ceva la varsta lor cred ca-s mai degraba "floricele".Ieri avea o zgarietura mica pe manuta si o intreb cine a zgariat-o, raspuns "pisica",peste vreo 2 ore apare si tacsu si observa zgarietura si o intreaba, raspuns,"bunica Geta cu pixul"
Noi avem bicicleta cum iti cumperi tu Cristalina,de vara trecuta,si ne-a prins bine anul trecut,anul asta sta mai mult pe balcon pentru ca este greu de ...condus!!!Smechera sta cu maiinele fixe pe ghidon si daca vrei sa iei intr-o directie,cu ajutorul manerului din spate ea se opune!!Asa ca,de manutza este mai simpla plimbarea
pupici si tinem pumnii in continuare
http://photos.yahoo.com/gorodeii

kamiska spune:
Dragele mele, eu intru mai rar sa va scriu, dar va citesc des. Nu am timp sa scriu ca sunt cu pasagerii in fata tot timpul si nu pot sa butonez de fata cu ei, dar trag cu ochiul la voi.
Salvati-maaaaaaaaa, piticei mele ii place foarte tare oul omleta ( fara ulei direct oul amestecat pe tigaia de teflon), DE CATE ORI PE SAPTAMANA POT SA- I DAU CATE UN OU, ca-mi cere ou mereu, plus ca ea nu e o mancacioasa ci ne chinuim cu mancarea rau de tot, asa ca macar stiu ca pe ala il mananca bine.
Pupam si va rog raspundeti-mi ca sunt disperata, deseara la masa de ora 18.00 cand e de regula masa de mancare gatita eu nu sunt acasa si va trebui soacra sa se lupte cu ea la masa , asa ca as prefera sa -i soun sa-i dea un ou ca stau linistita ca l-a mancat.

szivarvany spune:
Carmenp - super obicei al lui Ionut cu povestirea zilei ! Notez in caiet !
IoanaG - mergeti frumos de manuta ??? Adica mandra ta se lasa tinuta de mana ?
Ma zgariu pe ochi, daca ne vedeti pe noi doua la plimbare ... e o alergatura si o zbieratura de genul "Giuliaaa, nuuu" ... merge minim 1 m in fata, dreapta, stanga ... o nebunie
Kamiska - welcome back ! Giulia papa de 2 x / saptamana omleta si 1-2 oua fierte.
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

carmenp spune:
kamiska, cam la 2-3 zile ii dau out
kroooo, sper ca de Felicia zici ca minte, da raspuns in timp util inainte de a-mi indrepta lama spre vena
bey, ce stiti de papa ca numa` la ea-mi sta capu`?!
Carmen,Ilinca&Ionut

kro spune:
Carmen...stai linistita, ca nu vreau sa te am pe constiinta ...
Si Felicia le minte cateodata...da' cu ea ma descurc...Acu' vorbeam de Alessia
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

szivarvany spune:
Io zic ca mandra mica e cu "floricelele", asa-i Kro ? Sa ne zgariem in gasca pe ochi !
Si io vreau vesti despre Papadie, ca dau refresh si mor acilea , Doamne ajuta !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

carmenp spune:
kro, loool, ce desteapta-s, sa mai zica cineva ca e dreptate pe lumea asta, adecalea fiica-mea e-n stadiu` de chinezareala si-a ta zice deja minciuni...
Carmen,Ilinca&Ionut

g_ioana spune:
Si eu-s la fel ,fac ceva si dau refresh,acusi ma duc la cumparaturi si acasa la curatenie,asa ca o sa intru de acasa sa vad ce face papadiutza!
Daria, Maria mea merge frumos de manutza si iar trebuie sa recunosc ca nu-i meritul meu ci al bonei,ea o invatza bunele maniere,eu stric copilul cu smecherii
http://photos.yahoo.com/gorodeii