Super poznasi de iulie-august 2004 (171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Amironeanu ai facut un om ferict azi!Tati avea azi o moaca tare amarata, ca nu-l mai vrea cupilul,nu vrea sa adoarma cu el si daca se trezeste noaptea si-l vede urla dupa mama,asa ca i-am trimis mesajul tau sa-l mai "incurajez".Editez raspunsul lui"numai in iasi se intampla sa fie repudiati tatzii"

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!...:)

In general ma simt bine...nici o apasare...hehehe

Declar, Maria mea are ceas! P'onoarea mea daca am vazut asa ceva.
Nu doarme mai mult de noua ore pe noapte (cu cele 3 treziri aferente) nici daca o pici cu ceara.
Ieri dupa vaccin m-am gandit io cu mintea mea proprie si personala sa culc cupilu' mai devreme. Dupa luptele greco-romane necesare in astfel de momente de mare dragoste dintre mine si fii-mea, reusesc sa adorm cupilu'...la ora 21.25...
La fix 6.30 ne-a dat desteptarea. Ea cand se vrea culcata la loc se lasa leganata...daca nu mai vrea se zbate..Asa ca ne-a trezit Maria la 6.30 in piuituri si mieunaturi!
(noi incepem serviciul la 9 si stam la 5 minute de institut!...cand eram "nefamilisti" ne trezeam la 9 fara un sfert...ce vremuri....ah!)

Azi declansez "operatiunea-tricicleta-cu-maner-pentru-copii-mici-cu tavite-de-picioare-ca-sa-stea-cupilu'-chircit-ca-asa-ii-place"!
Cum ajungem afara se agata de tricicletele copiilor si jeleste neica langa ele de ti se rupe sufletul..sa vezi ce ii dau mamicile tricicletele copiilor (ele tinand odraslele personale in brate!!).
Ieri, pen' ca mi-era jena sa faca schema asta si sa se ma loveasca iar in ceafa oprobiul public...ca sunt zgripturoaica si nu vreau sa cumpar copilului tricileta....am iesit afara cu tricicleta. Drept urmare, taica-su cara cupilu' si eu tricileta...ca a noastra nu e buna! Are arici!
La prima tricileta d;aia mai schmechera...a inceput sa faca precum sirena lui Roaita...
Cred ca o sa iau ce e mai prost pe piata...Am un dar de a ma "orienta"....hehehe

Lia, ia exemplu de la Alice, de la Roxana...nu te stresa...mai ales ca stie Mitzura ce povesteste...
Carmen, pupam pasarica mica si mancacioasa....sa o tineti tot asa!
Olivia, succese cu bunica!
Andreea_s, vazut puiul blond! E flacau in toata regula...:)
Am vazut poze frumoase...Am mai citit lucruri...
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Gagici, am reusit ieri sa-mi fac abonament la sala si la piscina - sa vad acum daca ma tin de treaba, ca dietele le-am cam abandonat...
Marcela - ceva vesti cu ochisori????

Mai, ce aveti cu vremea asta frumoasa? Sa ne mai bucuram putin de ea ca de miine se pare ca vin ploile...

Pupici, sunt prin zona...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetili, naste Papa! tre sa ii tinem pumnii sa fie usor si cu rezultate super bune!!!
edit ptr ca am vb cu Ionu: e in spital de joi, azi ii fac cezariana. dea Domnul sa fie totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor, va pe toate!!!

Cristalina, am ras de m-am cracanat la faza cu operatiunea tricicleta...azi o fac si eu, dau o tura in Selgros..tineti-mi pumnii sa-i gasesc aparat la kopil!

mai viu deseara, acu-s la job, imediat am o intalnire...

o zi faina s-aveti!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Doamne ajuta!
Ne rugam sa fie bine!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Papadie, nastere usoara si un bebe sanatos!
Roxana, dar nu este cam repede? Cate saptamani are?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uauu! Ii tinem pumnii lui Papaaa! Doamne Ajuta sa fie bine. Asteptam vesti bune!
Roxa!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

32. Pe Catrina a nascut-o la 33, asa ca speram sa nu fi aruncat hainele de papusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Nastere usoara Papadie, sa fie bebele sanatos si voios iar mamica sa se refaca repede!!!Tinem pumi si ne rugam pentru ea sa fie totul ok!!Si astept vesti bune!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput