Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Mama fetelor..e asa nasol afara...asa as trage un puiut de somn...dar fimea doar ce s-a trezit ...asa ca...no chance....
Voi ce faceti pe vremea asta????
Si cik miine va fi la fel...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Pai ce sa fac? Mi-am gasit de lucru in casa. Am frecat diverse obiecte, apoi am facut ordine in sosetele lui fii-miu (are asa de multe perechi, incat mai mult de jumatate nici nu le-a purtat, dar toata lumea i-a cumparat sosete. )
Acum pap pizza, si apoi cred ca fac ordine si in body-rile lui Tiberiu, ca i-au mai ramas mici si sa le pun in pungi ca sa le dau.
Deci nimic interesant.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Nico, pai asta e vreme de facut copii, pentru cine nu are deja
Eu tocmai am hranit Zambiliciul si vad ca baga somn in scoica, asa ca il duc la mine in pat, poate bagam somn amandoi...eu il adorm relativ repede pe fi-miu, conditia e sa ii fie cat de cat somn. Il mangai pe frunte si stau cu capul lipit de al lui si i soptesc cat de scump este, si ce mult il iubesc, sau ii povestesc cum o sa mergem la mare sau mai stiu eu ce....si in 2 minute maxim e "lemn"!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana misto ideea!Dar eu n-am decit 1 borcan special si un bibe in congelator...iar acum nici nu se mai pune problema de stocuri....abia am sa-i dau jumate sin si jumate praf!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Si eu aplic cam aceeasi metoda. Il mangai pe frunte si ii povestesc cum o sa vina la el Mos Craciun. Dar rezultatul nu este intotdeauna cel dorit, cateodata sta se uita la mine si rade de mama focului (si eu in locul lui la fel as face).

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana...ia zi,de unde iei tu pizza??Mi-ai facut pofta..si vreau sa fac si eu comanda.Ce-mi recomandati?

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am bagat cam o ora de somnic, ma duc iar langa el ca doarme mai bine daca e cu cineva si mai profit si eu! Pai Ana, la mine da rezultat daca ii e somn, sau daca se trezeste aiurea in timpul somnului, ca daca are chef de joaca si povesti pot sa ma pun si in cap si in ca degeaba......

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Uffffff, cand aud de bebei care dorm in timpul zilei, ma apuca pandaliile. Ana nu doarme nici cum. Atipeste putin doar in brate!. Seara dupa baia de la 7.30, ii e evident mult prea somn sa adoarma si incerpe circul cu isterii pana pe la 9! Nu tu papa, nu tu somnic. O legan si o legan, doar doar. Si cand vad ca incepe sa adoarma cat de cat, zbang cu biberonul in gura fetei. Asa o hranesc eu dupa baie. Asa ca in cel mai bun caz, seara trece o ora pana o adorm. Apoi la 12 noaptea papa, la 3 noaptea papa, la 6.30 cel tarziu scularea si apoi somn ioc. Doar afara!! Si cum azi afara e o vreme mizerabila, mandra maraie si caraie si nu mananca. PAi de la 9.30, e in greva foamei: nu tu lapte, nimic. Somn si somn si nu poate sa adoarma. Acum am adormit-o pe balcon si tzusti am pus-o in pat. Sa vedem cat o tine.
fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, merci de urari , dar maine face Ayan trei luni!
MIRELA , ma bucur ca esti ok si tu su bebe Dani. Ayan papa doar laptic de la san.
IOANA, dar esti harnicuta, nu gluma!
CATA, misto costumatia ta, abia astept sa vad poze cand esti imbracata asa!
La multi ani pentru Rares!
GIOVA, cand plecati la Alba?
KIKIRIKI, felicitari pentru vestile bune de la dr. pediatru!
NICO, chiar ca esti pupacioasa! Uite si de la mine un !

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina intra pe mess!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput