Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
utocatalina spune:
Bee greu cu Ana mica mofturoasa...eu noaptea dorm bine..am trecut iar la o singura masa noaptea, asa ca la 22 Bia doarme dusa..papa la 3 si pina la 6 sau 7 nu mai am treaba cu ea...mai nou noaptea o alaptez in pat pe perna amindoua, ca a devnit f. mofturoasa si nici ea nu prea mai vrea sa suga si ziua ma mult..manual..daca tot s-a defectat pompa si ii dau...mama ce i-as bate pe astia de la Avent..e a2-a oara cind mi se defecteaza ceva la nemernica de pompa...de data asta s-a rupt "coada" si nu mai este nimik de facut! Un kk de pompa!Ioana si eu am bagat 1 ora de somn linga mindra, desi in general ea nu prea doarme ziua!Unde este linkul de care vorbesti ca vreau si io!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
pisoi3 spune:
Salut fetele,
Am si io internet in fine, ca ieri nu prea a mers, abia incarca o pagina si m-am enervat si am lasat-o balta.
Ce vreme naspa! Si io cu Alina vorbeam ieri ca iesim azi, parca vad ca toata saptamana o tine asa! N-am iesit nicaieri din casa si trebuia sa ma duc sa pun o scrisoare la posta da' asta e, poate il trimit pe sot cand vine, ca io pe vremea asta nu scot bebele.
Gio, naspa ca nu ti-a priit masajul, sper sa nu se mai repete. Pupici micului plangacios.
Mireluta, ma bucur ca e mamica ta la tine si ca te ajuta, sper sa iti gasesti repede de lucru. Pupicei lui Dani.
Nicole, noi suntem bine, Mark e un scump, cumintel, doarme singurel, nu plange fara motiv, rade mai tot timpul si nu ne streseaza absolut deloc. Am zis ca daca si bebe 2 ar fi la fel, ar fi minunat. Pupici placinticii, ma bucur ca e ok si ca nu are probleme.
Maraki, nici eu nu pastrez lucruri de care nu am nevoie, hainele le dau imediat ce imi dau seama ca nu le mai imbrac, la fel si hainele lui George, nu le tinem ca nu are rost. Dar nu ma pot desparti de carti, am o biblioteca super mare, carti de ale mele si de ale lui George, la alea nu renunt nici daca ma taie cineva, le iubesc pur si simplu si citesc si cateva carti in paralel. Mi se intampla sa mi se faca dor sa recitesc o carte anume si atunci ma reped la biblioteca si pana nu o gasesc nu ma las. Naspa e ca am cartile puse pe doua randuri si cand trebuie sa caut ceva, sap, nu gluma.
Pupici lui Angelo, vezi sa nu raceasca de la sotul tau.
Moni, imi pare bine ca esti asa de optimista si ca reintoarcerea la munca nu te intristeaza. Pupici lui Di.
Apropo de reintors la munca, pe mine ma bate gandul sa reiau serviciul din toamna, nu mai pot, fetelor, acasa, innebunesc, imi vine sa ma sui pe pereti. Io eram super activa iar acu'... Mi-e dor de colegii mei, de colectiv, de studentii mei! Ma reintorc doar la facultate, nu si la celalalt loc de munca, ca nu am cu cine sa las bebele, in cealalta parte munceam foarte mult, la facultate am doar 12 ore pe saptamana, ceea ce e super din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Asa gasesc eu o solutie pentru doua dimineti, o sa vorbesc cu matusa sotiorului, sa il las pe bebe cu ea, mai ales ca s-a oferit mai demult sa ne ajute daca avem nevoie, pana acum n-am apelat la ea. Sa vedem daca se tine de cuvant, mai ales ca ea sta chiar langa facultatea mea, il duc pe bebe la ea inainte de ore si il iau cand termin orele. Am vorbit si cu sotiorul aseara si e de acord cu mine, mi-a zis ca sa fac cum vreau eu, el nu vrea decat sa ma stie fericita. 12 ore pe saptamana nu e mult, in restul timpului ma ocup de bebe, unde mai pui ca primesc si 3 milioane daca ma reintorc la munca. Asa ca eu m-am cam hotarat, acum sa vedem ce o mai fi.
Mai vrea cineva inapoi la servici?
Ma duc sa alaptez bebele ca s-a trezit. Revin.
Pupici la toate fetele si la toti bebeii
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Giova spune:
Am profitat de faptul ca bebe doarme de ceva ore bune si am adunat de prin casa. Ca azi vine preotul sa sfinteasca casa inainte de Paste. voi ati mai auzit de asa ceva? La noi, in Alba vine doar de Boboteaza si atat. o fi o noua moda de a scoate bani mai multi.
Marco adoarme singur, dac are ceva unde sa-si bage nasucul, in scutec, mana mea. asa-i place la caldurica. de multe ori ii mai pun si eu mana pe fata, sa ma simta aproape, dar de cele mai multe ori il pun in patut, bouncer, canapea, etc si adoarme singur.
Alina merg in Alba de paste si ma intorc in 1 mai, dupa botez. pe urma mergem in 5 mai iar in Alba la o nunta. mama tot insista sa raman acolo cu bebe inca o sapt. dar nu vreau. sa vedem acum. oricm las bebele cu ea, si tot merg in fiecare zi la un net sa vad ce mai faceti.
Anasebe tu dai hainutele care ii sunt mici? eu le pastrez, ca amintire si pt. bebe 2, daca i se vor potrivi.
Anda-reintors la munca????? Chiar aseara vorbeam cu sotul, imi zicea ca iar m-au laudat sefii, ca ce eficienta am fost, bla, bla, bla. eu i-am zis, ca deja e a 3 oara cand zic, nu cumva bat apropouri sa ma reintorc la birou??? Si i-am zis ca pt. 500 euro m-as intoarce, dar n-am cu cine lasa piciul, asa ca.... . Oricum ma linistesc ca nu mi-ar da 500, nici in ruptul capului.
Azi a fost chiar plangacios la masaj. sper ca sapt. urmatoare sa fie cuminte si sa doarma, cat ma maseaza tanti. lui Mark.
Pe prima pag. a DC-ului, la nasterea unei stele e nasterea Mariei fetita AndreeiC, cu poze.
bee imi pare rau ca nu doarme Ana.tot asa bine papa?
Cata, Marco papa ultima masa la 21.30 sau 22 si pana dim. la 8 nu mai cere papa. ce bine e sa dorm o noapte intreaga si asta de la o luna.
Am vb. cu nasica si luni mergem sa luam hainute pt. botez.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
anasebe spune:
Giova Nu cred ca mai fac copii. Si chiar daca, poate peste cativa ani. Asa ca nu pastrez decat, anumite hainute care imi sunt foarte dragi, care sa i le arat copilului cand o fi mai mare.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
pisoi3 spune:
Off, am citit si eu articolul. Saracuta Andreea! Nedreapta e viata asta!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
alina80 spune:
GIOVA, deci voi faceti botezul la Alba? Misto! Vad ca tu mai vrei un bebelin! Cand? In curand? Eu dau hainutele care ii raman mici, ca la cat de greu am nascut eu nu cred ca ma mai bag la inca o nastere. Desi stiu ca e mai bine pentru orice copil sa aiba un frate.
BEE, nici Ayan nu prea doarme ziua, decat cu mine in pat si asta nu mereu, cand vrea el. Am inteles ca la varsta asta nici nu trebuie sa doarma foarte mult ziua, asa mi-a zis asistenta.
ANDA, am inteles ca vreo trei zile ploua. Iesim noi cand e frumos, de-acum incolo trebuie sa se faca frumos!
MARAKI, cum se mai simte Giorgos?
CATA, ai pacalit-o pe Bia la un somnic?
Fetelor, voi ce mai gatiti? Mai dati-mi si mie idei. Eu am inceput sa pap salate de legume, chiar si cu ceapa si vad ca nu-l doare burtica pe Ayan. Si cu prazul cu masline e ok. Cred ca nu mai trebuie sa fim chiar asa stricte in alimentatie.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos
monica70 spune:
Saluti ,am intrat sa va citesc si sa dau raportul pe ziua de azi.
La birou a fost ok,deja ma distrez super cu colegutza (care zice ca de luni se simte ca in vacantza )Am de lucru,dar nu ma grabesc si nici nu ma stresez.Am inceput sa faca sapaturi pt. net si boul de director mi-a bagat-o ca el nu-mi recomanda sa ma leg in retzea (cai retzea) bla bla.Dar acu macar stie ce am de gand sa fac si tot fac! Daca are comentarii, ii telefonez Streptococului (contabilu' italian) si rezolv eu.Acum nu ma grabesc,colo dupa Pasti e suficient,ca acum oricum am de lucru din urma si n-am timp de net.
Cat despre Diana se pare ca si-a facut program: adormit pe la 21,trezit pe la 2-3 si pe la 6.Azi am luat-o eu ca din oala pe la 6,30 ca inca dormea.
Mami a fost incantata ca Ghita o schimbase de doua ori pana a venit ea: odata de pishu de peste noapte,dupa aia de kk Si de incantata ce-a fost,l-a pus sa aspire pe aici,cat timp a stat ea cu Diana.
Cand am sunat-o se prapadea de ras! Eu i-am legat aseara cu un elastic deasupra caruciorului cerculetzele alea de plastic si cand mami m-a intrebat ce cred ca face cu ele i-am zis ca le cearta,ca asa facuse aseara.Cand colo,ce credeti? S-a prins cu manutzele de ele si se ridica in fund
I-am facut niste poze,dar n-am reusit s-o prind in actiune,era somnoroasa,doar tragea de ele.Uite ce-am ratat! si acum tot trage de ele,dar vreau s-o adorm,ca i-e somn,tot se freaca la ochi.Eu ii bag suzeta,ea o scoate - cu mana deja!
Voiam sa va zic ca am citit ca dupa ce au 5,5 kg, bebeii cica nu mai trebuie sa se trezeasca noaptea sa pape.Ca asta e obisnuinta,nu foame!
Cum ea cred ca n-are inca 5,5 kg,continui sa-i dau papa pe la 2-3...
BEE nu te mai necaji atat ca sa vezi tu ce gagica super se face Tea! Cum e la kineto?Mai da-ne detalii? Ii place?
MIRELA eu scot laptele din congelator seara si a doua zi mami i-l da.O sticla d ecca 100 ii las din cel muls cu o zi inainte la birou ca vad ca se incadraza la 200 ml inte 6 si 15.
IOANA nu cred ca se contamineaza...eu am oparit paharele unifolosibile,am pus un rand folie de plastic,pe deasupra folie de aluminiu si legat cu guumitze.Si am un sertar separat numai cu pahare,puse in ordine.Si le scot in ordinea cel mai vechi ...
N-am mai pus la congelator nimic de ceva timp,dar cat am imi ajung luna asta,plus ca daca ma fortzez,pot sa-i las proaspat 200 ml,dar n-am avut chef sa ma mulg
Mami i-a dat azi sucul de la un mar ( vreo 6-7 linguritze )si iar s-a kk-rit pana in gat. Ieri l-a trimis pe Ghita sa cumpere suc de morcovi si a venit cu ceva de la Hipp cu morcov si orez, dar scrie ca se da de la 4 luni,asa ca nu i-a dat.Se baga si ea la texte...ca avazut ca dintr-un morcov abai a iesit o linguritza
Tatiana nu stiu cum faci fatza,nu vreau sa ma ganmdesc Bine ca sunt pe finish cu boala.
Ce s va mai zic,ca am citit tot si nu mai tin minte ce voiam sa zic
A adormit printesa asa ca fug un pic in pat.
Pusi la toate!
MONI care DIANA (01.01.2006)
utocatalina spune:
Am citit si eu...f.f.dureros si greu...
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
Denisam spune:
Salutare fetele,
Si noi pe aici,relativ bine, dupa o criza aseara a Emmei de plins, de ce nu stim, nu a fost de la cercelusi ca nu o durea si am dezinefctat-o si pus unguent cu antibiotic, dupa baie nua vrut sa pape, si a inceput maraiala si plinsul, si eu si Dragos ne-am chinuit cu ea aprox 2h pina a papat 160, a terminat al 10 seara si era nemincatat de la ora 3.30, si am scos-o si in curte afara unde a dormit ep reprize de cate 30 min, vreo ora jumate so eu am facut treaba, curatzat gradina.ieri decia fost in greva, dc a mincat 700 ml si ea treb conform cu greutatea sa bage intre 950-1050, dar ast aeste, o las asa cum vrea.
Deci s-a culcat la 10 si s-a trezit la 6.30, dat sotul suzeta si dormit inca pina al 8.10 cand i-am dat eu bibe, ca mi-am dat seama ca e de 10h nemincata si a bagat 160 scurt si apoi nu a mai vrut, ma asteptam sa vrea cel putzin 200, dar nu, si acuma duap ce a stat 1h treaza baga somn ca e innorat aici, eu treb sa fac acte.
Pup toate fetele Bee, Cuscra, Mirela, Giova, Anasebe, Cata, Nico, Alina, Moni, Irina, Ioana, teolinda si retsul, nu am cum sa raspund pe rand.O zi buna, sper sa nu mai faca figuri,ca tare ma necajisem aseara
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Frumos articolul... pacat ca a fost cazul sa fie scris...nu cred ca voi fi vreodata indiferenta cand va veni vorba de Andreea sau Maria.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica