Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Rares-Alexandru la multe luni!!! spunei mamei tale sa mai intre pe la noi sa ne zica ce mai faci. si o
Nico ma bucur pt. vestile bune.
Ioana imediat ma uit.
Cata, pai macar atat merit si eu, o ora de masaj pe sapt. si doamne ce bine e. Marco prea multe vrea. el e masat in fiecare seara....
Gio si Marco (6 ian. 2006)
silvi_2005 spune:
eu sunt de vina ca am crezut ca e 13, am vazut stamb calendarul dimineata , Raman felicitarile pentru maine..
mirela10 spune:
bun,deci sunt cu pluta,dar cineva m-a indus in eroare!dar las'ca am urat si pt maine
LA MULTI ANI RARES MIC!
SA CONTINUI...
TATIANA,cred ca ti-a fost tare greu cu toti trei bolnaviori.bine ca le-a mai trecut.ce dulci imi par dupa cum povestesti de ei.multa sanatate
ALINA,LUI AYAN cel rasfatel.papa si altceva in afara de tzitzi?tu esti bine?cat despresi pe mine ma doare in continuare....sapt aviatoare am programare la gineco,sa vad ce-mi zice,dar parca vad ca-s toate bune si frumoase...
DENISA,EMMEI,tu cum te mai descurci?mai ai un pic si pleci in tara
MARAKI,ce mai face fratelo angelos?tu pleci in tara anul asta?multi
ANAMCLAREI
IOANA,deci ai scapat de pregateli,ce bine
TEOLINDA,PISOI,MARCH,BOMBO,SI RESTUL FETELOR
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Ioana l-am citi, mersi. interesant.
l-am adaugat in favorites.
nicoleta raducu spune:
Mire...pozitia broasca e pe spate...cu piciorusele in unghi ....
Ai inteles tot cred...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
mirela10 spune:
SILVILUI ALAIN CEL FRUMOS.PAI SI EU AM CREZUT CA-I 13AZI.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
T_Ioana spune:
Mirela, as vrea eu sa termin, am reusit prin bucatarie sa fac ceva ordine, prin dulpaioare si camara. Sambata vreau sa spal geamurile si perdelele si in rest doar aspirat bine pesste tot si aranjat...ca e o dezordine!!!!
Fetelor eu de o ora citesc articole de pe siteul ala care l-am dat si sunt super interesante! E chiar ok!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
La multi ani Rares!
Cata A durut, acum nu mai doare. De abia astept sa ma duc.
Mi-am comandat o pizza, ca sunt cu tata si frigiderul este gol.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
T_Ioana spune:
Fetelor, mi-a venit aseara o idee (poate nu e originala dar pe mine m-a "lovit"). cele care stocati lapte la congelator si il puneti in paharele de plastic cu celofan legat la gura sunteti linistite privind posibilitatea contaminarii lui? Eu ma gandeam ca se poate pastra in pungute din alea pentru gheata, gen TitanIce, se verifica capacitatea unui locas si se sterilizeaza cu apa fiarta supa care se pune laptele. Iar la masa bebelului se dezgheata 2-3-4 bucati, cate sunt necesrae....
Ei, v-am dat pe spate? Acum nu dati cu rosii, stiu ca suna super ciudat,dar daca ajung sa pun lapte deoparte pentru zile negre, eu cred ca asa o sa fac!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Fetelor, mi-a venit aseara o idee (poate nu e originala dar pe mine m-a "lovit"). cele care stocati lapte la congelator si il puneti in paharele de plastic cu celofan legat la gura sunteti linistite privind posibilitatea contaminarii lui? Eu ma gandeam ca se poate pastra in pungute din alea pentru gheata, gen TitanIce, se verifica capacitatea unui locas si se sterilizeaza cu apa fiarta supa care se pune laptele. Iar la masa bebelului se dezgheata 2-3-4 bucati, cate sunt necesrae....
Ei, v-am dat pe spate? Acum nu dati cu rosii, stiu ca suna super ciudat,dar daca ajung sa pun lapte deoparte pentru zile negre, eu cred ca asa o sa fac!
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
Ioana eu am luat ceva recipiente de la Metro, cutii de plastic de unica folosinta cu capace. sunt de marimea celor de smantana- joase si late.
intra 200 ml lapte lejer in ele, le spal bine inainte, pun lapticul, capacul, eticheta cu data cand am strans laptele si le mai pun intr-o pungulita, pe care o inchid. si gata.
cand il descongelez il torn intr-o cana, ca de nu primeste un gust de plastic. dar bebe il bea oricum.