Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Dana, nu esti singura. Si eu tot ... Asa ca dupa mine, nu exagerezi deloc.

E f. buna tinctura de afine, Anda.
Bine ca mi-ati adus aminte... aveam leacuri naturiste pt scaune moi in casa si eu nu stiam ce sa-i mai cumpar de la farmacie .

Sunt tare suparata: Eric a facut duminica entorsa si are piciorul in gips. De-atunci n-am mai iesit din casa ...

Mie-mi place cum "suna piticodromul" si mi se pare usor de reperat... Dar mai sunt si altele care-mi plac. Putem alterna ca sa nu se supere nimeni...

Iar nu pot sa scriu cat as dori, desi citesc aproape tot.

Va pupicesc,

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Multumesc mult pt raspunsuri. Am optat pt oftapro. Are la un ochisor o chestie rosie care nu mai trece si nu vreau sa risc nimic, nu pare sa il deranjeze.
Deci iaurturile cu fructe dau diaree ? SAu nu am citit eu bine.
Cat despre mamicile spartane in ale alimentatiei si io visam sa fiu asa:totul proaspat, fara chimicale etc. Din nefericire, gusturile cupilului nu tin cont de alimentatia sanatoasa asa ca iaurt cu fructe,din cand in cand mancare la borcanel si cate o felie de sunca de pui.
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Aurelursu, Reb maninca aproape zilnic iaurt cu fructe si nu a avut diaree niciodata.

VErica, imi pare rau de entorsa...cum a reusit?? lasa ca la ei totul se reface repede!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri draga, dar tu ce-i dai sa pape la micul dejun? Daca Bia nu maninca lactate, oua! ce i-as putea da ? Eu i-am dat mezeluri dupa varsta de 1 an, numai de pui si crendwursti fortotzo. Nu prea am avut alternative. Pana la 1 an a tot mancat mar copt cu biscuiti, banane, branzica din lapte praf.
Trebuie totusi , sa o lasi sa mai pape singurica biscuiti, paine, pufuleti si sa o lasi sa-si ia singurica ce-i ; Altfel va minca din mana ta pana la varsta de 2-3 ani. Si ce te vei face cand o vei duce la gradinita?

V Erica, imi pare rau pt puiul tau! Sunt alaturi sufleteste pe tine!

Liviana, sa stii ca nu este un moft! Probabil pt ca ai fost plecata acele zile, el ti-a simtit lipsa si prin cererea lui de a-l tine in brate ii creeaza o siguranta. Mai poate fi si de la maselutze! Ti-a dus rau dorul ! Incearca sa-ti petreci cat mai mult timp cu el si sa-i readuci siguranta! Bia se comporta asa cand ii dadeau meselutzele si mai ales cand era bolnavioara

si sanatate multa!

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris,la noi micul dejun consta in primul bibe de lapte (210 ml), care este simplu sau cu cereale cacao. asta este cam pe la 9.30-10-30, in functie de cum se trezeste. nu am ce sa ii fac, asa tirziu se trezeste...Nu mai vrea altceva dupa- daca i-as da paine cu cascaval sau unt+gem, etc (vrea doar in cazul in care s-a intimplat sa nu bea laptele, f rar ).

Masa nr 2: ora 12-13, obligatoriu fructe; banana+brinza, sau piure de multe fructe cu cereale+suc de fructe (portocala de obicei);

masa nr 3 ora 16-17; mincare -carne, peste, ciorba, ou, legume, orez,etc; ce are in meniul zilei; +1 iaurt natural;nu prea maninca 2 feluri (supa+felul 2), asa ca prefer sa fie unul si bun.

masa nr 4 (cam ora 19): 1 iaurt fructe+2,3 biscuiti sau putina brinzica cu smintina, ceva usor.

masa nr 5-culcare :210 ml lapte (citeodata bea pe tot, citeodata jumate, dupa chef);

I-am facut un program strict de masa si se simte foarte bine asa, nu am invatat-o sa rontzaie intre mese si la noi in casa nu prea exista mezeluri decit ocazional. In schimb am multe brinzeturi, iaurturi si legume/fructe de toate felurile. In wekend daca iesim mult afara la ora prinzului prefer sa ii inversez mesele 2 si 3.
Nu stiu, poate gresesc, insa eu pe stilul asta am mers inca de la inceput si se simte extrem de bine si nici nu este un copil gurmand. Am observat ca seara daca maninca 2-3 biscuiti (sau aseara cum mincat un pumn de pufuleti), nu a mai baut laptele decit maxim jumate, ceea ce nu ma bucura, eu vreau sa bea cit mai mult laptic.

nu uita ca sta peste zi cu tatal ei, care este barbat si trebuie sa primeasca indicatii clare despre ce si cum sa ii dea, asa ca el nu face decit sa executesi nu calca pe alaturiidicatii pina si la cum si cu ce sa o imbrace

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Si eu iau iaurt zuzu pt noi, din ala degresat si i-am dat si Marei tot din ala. Am luat cutie mare. I-am mai dat curmale (fara coaja si sambure) si-i plac. Dar in general e cam sclifosita, mananca putin.

Tomasa, ce colege sa fim, as fi vrut eu...dar nu am mai facut nimic. Am intrerupt deja de 2 ani, nici nu ma mai complic sa intreb ce pot face. Deja de data trecuta ma intreba secretara sefa de ce m-am trezit asa tarziu. A uitat ca am vrut sa fac cerere scrisa de intrerupere si a spus ca nu-i nevoie...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

aha, mi-a venit o idee... o sa-i dau iaurt zuzu in care pun bucatele de fructe ce zici, bdana?
Eu sunt sigura ca daca i-as da mezeluri ar manca. I-am dat odata bucatica de crenvurst(nu stiu cum se scrie) si a papat, da' nu-i mai dau. si ii plac maslinele .

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Megg si eu sunt sigura ca daca i-as da mezeluri ar manca. Dar nu vreau sa ii dau ptr ca nu am incredere. Abia m-am indurat si ii dau branza topita, desi nu sunt convinsa ca e ok, dar stiu ca nu il pot tine departe de toate astea prea mult, fac parte din cotidian. Cat despre iaurt cu fructe, facut de noi, ii mai dau, desi in general ii dau iaurtul-iaurt si fructa-fructa. Nu vad de ce sa le combin daca le mananca pe ambele, separat, foarte bine. Dar. asta este parerea mea. Noi, ca si mamici, trebuie sa ne adaptam, in functie de cerintele prichindeilor.

PAtricia, programul nostru de masa seamna f. bine cu al vostru. Aaa si jos palaria in fata sotului care se descurca toata ziua cu copilul. Nu cred ca toti ar scoate-o la capat. Nici eu nu i-am congelat manacrica niciodata. Ii gatesc la 2, max 3 zile, sau, daca manacarea noastra e proasparta si comestibila, ii dau din ea.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://community.webshots.com/user/crinuta28

Sper sa se vada poza.

Nu am citit chiar tot ce ati scris, nu am avut timp, dar am vazut ca pomeniti de iaurturi cu fructe.
Nici eu nu i-am dat cu fructe pana acum, iar acum ii dau de la cea mai buna firma de aici, Almarai.Danone nu ii dau, si nici nu i-am dat in Ro, cu toate ca eu am mancat si nu am avut nici o problema vreodata.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rayan iar a refuzat aseara biberonul cu lapte, asa ca ramas doar cu cereale.
Din pacate cea mai importanta masa a zilei e dezastru in continuare, asa ca ieri am cumparat blender si incerc diverse combinatii.
Mananca din belsug fructe, legume, iaurt, cereale, ii mai dau si biscuiti, i-am dat si pizza, mi-a scapat si un cartof prajit, si o minuscula bucatita de ciocolata si multaaaaaaaaaaaaaa paine. Ii place enorm paine, asa ca ii cumpar des croissant cu branza si cu mere, o minune, nu alta.
Acum ma pregatesc sa vad ce ii dau de papa, deoaorece la pranz era frant de oboseala ( l-am trezit devreme dimineata si cum s-a culcat dupa 1....) si nu a vrut sa manance nimic altceva decat rosie si castravete.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput