Copilasi dragalasi de ianfeb05 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Help: puteti sa imi recomandati un medic oftalmolog pt cupii? va rog mult de tot. E URGENTT!!!
Spuneti mi si mie ce scandal e cu iaurturile cu fructe? Si Stefan mananca. Pana acu nu a patit nimic.
Tomasa, cand mai iesiti in parc mai dati ne cate un bip. SA ne mai vedem.
Ixxi sper ca e bine piersicutza, nu va mai vad pe msn.
Adita e bine , am vb cu ea acu cateva zile. PArca a intrebat cineva de ea...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Multumesc tuturor pt aprecieri! E puisorul mami dulce si pufos!

Patri, in privinta noului par nu mi se pare o schimbare spectaculoasa! Am observat ca ii creste repejor. Mersi pt vestile despre Kita. Curios cu somnul Rebbecai! Si noi ne mai trezim de 2-3 ori pe noapte, dar numai sa papam san si mai mult adormite. In scimb cand i-au dat maselutzele, s-a trezit si de 10 ori pe noapte. Eram . Avem deja 4 maselutze.Voi?

Megg, si noi tot campina papam.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabi, eu nu cunosc oftalmolog, dar..ce s-a intamplat?
Patricia, da, as cam vrea eu!
Megg, inca n-am inceput serviciul, m-am hotarat sa stau pana in ianuarie, din pacate nu am alta optiune, desi poate din fericire ca nu ma mai intalnesc eu cu perioada asta in care sa-i fiu mereu alaturi. Asa ca sper ca tot raul va fi spre bine. Spre binele lui macar. Tu ai mai hotarat ceva in legatura cu masterul? Nu de alta dar sper sa fim colege la anul.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, si maselutele astea ies coltz cu coltz, nu dintr-o data...cele de jos (2) sint iesite in intregime, cele de sus parte dispre exterior si la interior se vede doar cite un coltz strapuns. acum caninii de jos cred ca tocmai au strapuns gingia sau urmeaza..am gasit urme de singe pe biscuite.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Megg, nici eu nu-i dau iaurt cu fructe, de fapt acum nu-i mai dau lactatate deloc, ca a fost bolnavior...Insa o singura data i-am dat un Zuzu de la Albalact, i-a placut la nebunie, asa ca, daca vrei sa-i dai cu fructe si nu vrei Danone (cum nu vreau nici eu de altfel), sunt multe optiuni autohtone bune.
Bdana, eram sigura ca stii de lactuloza, dar ma gandeam sa-ti reamintesc. Imi pare rau ca e asa mare problema cu constipatia. Si eu cred ca cel mai bine e sa o rezolvi prin alimentatie, daca se poate, dar nici sa se chinuie prea mult. Poate incerci si cu ulei de dovleac presat la rece in mancarica, in loc de alt ulei. Eu ii dau pt. paraziti dar vad ca scrie pe el ca ajuta si la constipatie. Rau nu are ce sa-i faca, e bun pt. stomac si e natural. Se gaseste la plafar.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Gabiu eu am auzit ca la Oftapro ar fi o sectie de oftalmologie pediatrica cu niste medici foarte buni .Chiar am sunat la ei si mi-au zis ca pt o consultatie taxa este de 200-250 mii si pot sa ma duc chiar si fara programare daca nu este ceva grav.Eu insa tot aman.Dar ce s-a intamplat?Are Stefan probleme sau te interesaza pt altcineva?
Uite aici siteul lor :http://www.oftapro.ro/
Eu intrebam de Adita .Multumesc pt raspuns .
Kris si Iusti are 4 maselute si canini sunt pe drum .Deja se vede un coltisor sus.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Tomasa chiar nu stiam de treaba cu uleiul de dovleac. Multumesc, chiar am sa incerc. Ultimile 2 zile a fost ok, ca a mancat spanac, dar cred ca problema revine, ca doar nu ii pot da zilnic spanac.

Eu inca nu i-am dat iaurt cu fructe... Si nici mezeluri...si nici mancarica la borcan. sunt singura oare? Cred ca deja exagerez
Cat despre sucuri, i-a dat maica-mea o data niste teddy, ca a vazut ea la tv ce "bun" este si l-a luat diareea pe Cris, asa ca nu mai pupa nici din asta.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc mult Patricia, Megg, Kris, gabi.i, Tomasa si celorlalte fete care s-au gandit la mine si la problema cu mama mea. Aseara am sunat-o si era un pic mai bine. Stiu ca-mi duce dorul (si eu pe al ei), dar nu am ce face mai mult. O sa mai mergem la BR de Pasti...
Am citit pe sarite mesajele voastre, dar incerc si eu sa imi dau cu parerea.

Lavinia, tatal tau e mai bine? Multa sanatate din partea mea. Stiu problema cu sonda urinara, caci si eu am urat-o mult cand am fost operata. Dar, asta se uita, important e sa-si revina si sa poata simti din nou partea stanga! Roaga-te la Doamne-Doamne caci in post se intampla minuni!

Ubi, eu sprijin propunerea ta pt folosirea Piticodrumului, insa pt ca toate fetele sa fie multumite, sunt de acord si cu folosirea altor denumiri pt grupul nazdravanilor nostri. A nu se intelege ca sustin excluderea lui. Piticodromul imi place pt ca e original si suna cool!

Tomasa, Tudor, e un copil tare adorabil si angelic. Frumoase pozele din parc! Cat priveste scaunelul mi-a placut inca din toamna cand am fost prima oara la Casa retro. Ne pui pozele si cu celelalte jucarii de la ei?

Bdana, nici eu nu-i dau lui Matei iaurt cu fructe sau mancare la borcan, deci nu esti singura! Mezeluri ii doar crenwursti caci ii adora!

Am vazut pe fuga si pozele cu Motzata (Patricia) si Galbioara (Kris)! Sa va traiasca!

Matei este bine, ieri am descoperit ca mititelul mai avea o maselutza iesita in dreapta jos. Curand va urma perechea din stanga (sus-jos) caci gingiile sunt f umflate. Avem insa o problema si mai mare. Jupanul tipa, plange si cere aproape mereu in brate! Daca nu-l iau eu sau mai ales taica-su face istericale de ne stie tot blocul. Oare sunt numai talente si atunci trebuie sa apelez la militarie sau e doar o perioada cand simte nevoia asta? Va rog, sfatuiti-ma!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bdana, nu cred ca exista mamica sa nu fie, doar ca fiecare in alt fel.
Nici eu nu i-am dat mezeluri niciodata pina acum, insa iaurt de fructe da, si de la borcan doar fructe (nu des, mai mult in deplasare. am incercat si mincare insa nu i-a placut). Eu am incredere in borcane dar sa nu fie un obicei -e pacat sa nu ii dai prospaturi, zic io

uite, si eu am anumite: nu ii congelez niciodata mincare gata facuta, supa, etc. totul este facut pe moment ce papa, iar supa-ciorba sa zic ca ii fac pentru 1-2 zile. cind maninca de la noi, la fel, caci am renuntat sa gatesc pt mai multe zile, si noi: un gratar, o salata, o omleta, numai in wkend fac mai multe bunatati.
Simbata i-am dat si eu prima data o kiftelutza de pui -am tinut-o in bucatarie cit le-am prajit si i-am dat o gura de pofta si mi-a mai cerutalta pasarica; nu i-am dat pina acum in mina biscuiti, etc, de frica. asta mi-a trecut, insa tot nu ii dau morcov, mar, oase de la pui (cum ma invata unii, altii). deci, asa cum ziceam, cred ca fiecare mama are pasarelele ei dar asta pentru ca isi cunoaste cupilu'.
Kita, am mincat aseara toti pufuletii, iar Reb a batut recordul (pt prima data in viata ei a mincat pufuleti)

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

gabiu, eu iti recomand pe doctorita Nascutzy de la IOMC. Are si un cabinet particular. Eu nu stiu acum adresa, daca dai un search pe forum o gasesti, am pus si eu adresa ei aici intr-o postare mai veche.
La cabinet au preturi foarte bune si toate aparatele de care e nevoie.

Multa sanatate voua acolo.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput