Bebelusi de iulie-august 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 14
anis spune:
Io da...
grasa de mine...oare dupa ce nu mai alaptezi scapi de senzatia asta dupa de foame si sete cumplita??
Fii-mea cred ca tine cura pt mine ![]()
Tu i-ai facut de haleala Medeei?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gesi spune:
Am pus albumul la loc! Vizionare placuta! E o foto care face figuri, dar daca dai clik pe ea, vrea!
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
Yasmari spune:
Emanuela, multam de intrebare, e mai bine la noi cu mancarea. am aplicat ce-a zis dr, eu ziceam ca sint mofturi de ne-educata zvapaiata dar cind colo ei nu-i era foame.
Acum daca nu vrea e ok, nu insist deloc, mai incerc dupa vreo ora sau cand da ea semne de maraiala fara vreun motiv aparent. Maninca si la 6 ore uneori...ba chiar am reusit si cu mincare gatita, in ultimile 3 zile mi-a refuzat-o desi plingea de foame, am gustat-o si chiar nu era buna(am uitat sa pun coriandru, patrunjel si ulei de masline ieri, alta data i-am dat tartacutza cu carne si era tare dulceaga, ei ii place mai acrisor, mai parfumat, condimentat) si atunci sar cu borcanasul si haleste ca-i rupta de foame.
N-am ajuns la performante cantitative, departe sintem de 200gr, nici nu pot spune ca merge totul brici....dar e incomparabil fata de cele 10 zile cand pur si simplu a facut greva foamei,a pus 10gr in 2 sapt....inca n-a batut 8kg la 8 luni si o sapt.
Te intreb, e ok sa-i dau apa din canuta sau bibe in pozitia culcat? Nu se inneaca? ca barbata-miu s-a uitat la mine de parca as fi criminala....cand suge e oblic, niciodata orizontal.
acusor spune:
Ema.nu.ela, sa stii ca Lass Baby nu e laxativ. Asa zic eu
. Zice ca ii regleaza tranzitul intestinal. Daca e constipat il scoate si daca are diaree il repara. Eu i-am dat cam o saptamana si acum il dau daca n-a facut o zi intreaga.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ella2000 spune:
Yasmari, nu ai gresit... eu am inteles gresit! neuronii bata-i vina!!! nu mai am probleme de la capsatu lu fii-mea sinici de la capsatu sotiorului ... ca nu mai e... iar o iau pe alte cai...
asa ca va las...
dar nu inainte de a va impartasi una dintre cele mai mari bucurii de azi: am tel cu camera foto! stiu ca nu e chiar asa o mare chestie... dar ptr mine...care imi programasem de mult timp ...si ca am si muncit ptr asta ... e ceva super! o sa pot sa pun si eu poze...Yupiii!!!
ella si printesele
Yasmari spune:
Oana Americana, te imbratisez romaneste, cu mult drag si va urez sanatate!
Ema The Dubliner, voi ce mai faceti, ne-ati uitat? va preumblati pe bulevarde sau ca leii in cusca numarind zilele?
Ankak, mai putin clar vazatoareo(ca si mine), tot la ganduri sprijini?
Anis, mie nu-mi e nici foame nici sete....nu pun la socoteala profiterolul de la mic dejun,prinz si cina...Cred ca de aia nu se-ngrasa gazulicea mea, ca n-am lapte gras....
Claudia, cum adica nu se ridica in picioare ca totii bb de varsta ei? A mea e cu o luna mai mare si se ridica de gratii doar in genunchi, nu paseste daca o tin in picioare ci se fataie doar f tantosa si cauta spectatori s-o aplaude, face revers prin toata sufrageria pina se blocheaza sub fotolii si canapea, pregateste exercitii la sol pt vreo Olimpiada, de pe spate se intoarce pe burta, aplica apoi 4 labe si se azburca in fund, si asa o tine pe tot traseul.....In ansamblu, nu-i prea tare la fizic, nici pe departe ca nazdravanii de fac dus intr-un picior, ea mai mult accent il pune pe teatru si muzica, astea-s materiile favorite.
Yasmari spune:
Am uitat materia cea mai tare, Limba bebelineza, la asta-i brici fata mea, sigur ii olimpica.
Gesi, nici eu n-am degustat gulia, n-am habar cum se spuen in engleza caci un domn bine, tarzan la Londra mi-a sutit dictionarul...am o viziune cum c-ar fi o leguma rotunda...
Ella, ma bucur pt telef ce are camera, asteptam filmulete si poze, chiar e mare realizare.
Simona, am terminat Managementul.
Eu mai dau un mop, mai spal o blida, mai comentez la ce-mi mai amintesc de pe forum, mai dau o clapa si-un send...
Yasmari spune:
Va rog, imi scrie si mie cineva o reteta experimentata si delicioasa de telina, ca-i dau prima data fii-mei...ceva la care sa mearga galbenus de ou, ca-i ziua lui...
Ella2000 spune:
Joker, imi pare rau... oare nimeni nu poate deschide albumul meu photo? sa stiu...
Yasmari, multumesc! asa zici...ca mai speli cate un blid... hi...hi...de cand n-am auzit...
Monai, nu reusesc sa vad pozicile noi! da-mi un link.. doar cu copy pot... mersi!
ella2000 si printesele