Bebelusi de iulie-august 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Io da... grasa de mine...oare dupa ce nu mai alaptezi scapi de senzatia asta dupa de foame si sete cumplita??
Fii-mea cred ca tine cura pt mine
Tu i-ai facut de haleala Medeei?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Am pus albumul la loc! Vizionare placuta! E o foto care face figuri, dar daca dai clik pe ea, vrea!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Emanuela, multam de intrebare, e mai bine la noi cu mancarea. am aplicat ce-a zis dr, eu ziceam ca sint mofturi de ne-educata zvapaiata dar cind colo ei nu-i era foame.
Acum daca nu vrea e ok, nu insist deloc, mai incerc dupa vreo ora sau cand da ea semne de maraiala fara vreun motiv aparent. Maninca si la 6 ore uneori...ba chiar am reusit si cu mincare gatita, in ultimile 3 zile mi-a refuzat-o desi plingea de foame, am gustat-o si chiar nu era buna(am uitat sa pun coriandru, patrunjel si ulei de masline ieri, alta data i-am dat tartacutza cu carne si era tare dulceaga, ei ii place mai acrisor, mai parfumat, condimentat) si atunci sar cu borcanasul si haleste ca-i rupta de foame.
N-am ajuns la performante cantitative, departe sintem de 200gr, nici nu pot spune ca merge totul brici....dar e incomparabil fata de cele 10 zile cand pur si simplu a facut greva foamei,a pus 10gr in 2 sapt....inca n-a batut 8kg la 8 luni si o sapt.
Te intreb, e ok sa-i dau apa din canuta sau bibe in pozitia culcat? Nu se inneaca? ca barbata-miu s-a uitat la mine de parca as fi criminala....cand suge e oblic, niciodata orizontal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ema.nu.ela, sa stii ca Lass Baby nu e laxativ. Asa zic eu . Zice ca ii regleaza tranzitul intestinal. Daca e constipat il scoate si daca are diaree il repara. Eu i-am dat cam o saptamana si acum il dau daca n-a facut o zi intreaga.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Yasmari, nu ai gresit... eu am inteles gresit! neuronii bata-i vina!!! nu mai am probleme de la capsatu lu fii-mea sinici de la capsatu sotiorului ... ca nu mai e... iar o iau pe alte cai...
asa ca va las...
dar nu inainte de a va impartasi una dintre cele mai mari bucurii de azi: am tel cu camera foto! stiu ca nu e chiar asa o mare chestie... dar ptr mine...care imi programasem de mult timp ...si ca am si muncit ptr asta ... e ceva super! o sa pot sa pun si eu poze...Yupiii!!!

ella si printesele

Mergi la inceput

Oana Americana, te imbratisez romaneste, cu mult drag si va urez sanatate!
Ema The Dubliner, voi ce mai faceti, ne-ati uitat? va preumblati pe bulevarde sau ca leii in cusca numarind zilele?
Ankak, mai putin clar vazatoareo(ca si mine), tot la ganduri sprijini?
Anis, mie nu-mi e nici foame nici sete....nu pun la socoteala profiterolul de la mic dejun,prinz si cina...Cred ca de aia nu se-ngrasa gazulicea mea, ca n-am lapte gras....
Claudia, cum adica nu se ridica in picioare ca totii bb de varsta ei? A mea e cu o luna mai mare si se ridica de gratii doar in genunchi, nu paseste daca o tin in picioare ci se fataie doar f tantosa si cauta spectatori s-o aplaude, face revers prin toata sufrageria pina se blocheaza sub fotolii si canapea, pregateste exercitii la sol pt vreo Olimpiada, de pe spate se intoarce pe burta, aplica apoi 4 labe si se azburca in fund, si asa o tine pe tot traseul.....In ansamblu, nu-i prea tare la fizic, nici pe departe ca nazdravanii de fac dus intr-un picior, ea mai mult accent il pune pe teatru si muzica, astea-s materiile favorite.

Mergi la inceput

si a doua bucurie:

AM INCA O STELUTZA!!!!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Am uitat materia cea mai tare, Limba bebelineza, la asta-i brici fata mea, sigur ii olimpica.
Gesi, nici eu n-am degustat gulia, n-am habar cum se spuen in engleza caci un domn bine, tarzan la Londra mi-a sutit dictionarul...am o viziune cum c-ar fi o leguma rotunda...
Ella, ma bucur pt telef ce are camera, asteptam filmulete si poze, chiar e mare realizare.
Simona, am terminat Managementul.
Eu mai dau un mop, mai spal o blida, mai comentez la ce-mi mai amintesc de pe forum, mai dau o clapa si-un send...

Mergi la inceput

Va rog, imi scrie si mie cineva o reteta experimentata si delicioasa de telina, ca-i dau prima data fii-mei...ceva la care sa mearga galbenus de ou, ca-i ziua lui...

Mergi la inceput

Joker, imi pare rau... oare nimeni nu poate deschide albumul meu photo? sa stiu...

Yasmari, multumesc! asa zici...ca mai speli cate un blid... hi...hi...de cand n-am auzit...

Monai, nu reusesc sa vad pozicile noi! da-mi un link.. doar cu copy pot... mersi!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput