Bebelusi de iulie-august 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
ema.nu.ela spune:
Yasmari,
gulie= kohlrabi; asa scrie in dictionarul meu on-line
a mea nu pare sa aibe probleme cu baut apa din canita stand culcata pe spate. eu intr-un timp ii dadeam si bibe in pat cand o sculam din somn sa pape si atunci ii puneam o pernita mica sub cap. dar cu canita cu supapa cred ca nu e problema ca ea suge tare putin nu curge tare.
cu telina poti sa incerci sa-i faci ceva gen cu morcov si ou si eventual putin mar crud si neaparat 1 lingurita de ulei. si un praf de sare daca nu esti impotriva ei. sa fie un fel de salata cu morcov si telina si mar cu maioneza :)
a mea nu e prea incantata de telina.
apropo de ou, mie pediatra mi-a zis sa-i dau si carne cand ii dau ou.
am citit in dr.Spock ca cica s-a ajuns la concluzia ca fierul din galbenusul de ou nu se asimileaza de catre organismul lui bebe. asa ca eu nu prea ma bazez pe ou ca si sursa de fier. il dau doar pt gust si pun si carnita de pui. sa iasa salata si cu pui.
acusor,
am citit pe net ca e laxativ ce-i drept natural dar tot laxativ e.
mamica de maria, 8 luni si 1 saptamana
emaaimee spune:
Yasmari-mersi de intrebare
.acum citeam ce mai faceti cu fata in bouncer.noi,adica eu sunt chiauna de somn,s-a dus reeducarea mea
.cred ca vrea fie-mea sa imi dea o lectie
.maraita la greu din nou zi/noapte-dau iar vina pe dinti ca nu imi doarme ziua,de mancat tot cu caraiala mare de tot.am inceput eterna noastra poveste.
tot mi se ineaca cu scuipat de imi sare mie inima.are un hobby
:strange scuipat in gura si il plimba printre dinti,il inghite si il vrea inapoi si asa se ineaca.mor cand face asa si face des.
roade tot si ma dispera,e mereu cu jucarii si cu degete in gura.ii dau sa roada inele pt dentitie,etc le arunca![]()
creierul meu e varza![]()
nu stie cine intreba de febra si dintii.a mea nu a avut febra de la dinti.
mersi ca v-a placut apt
nu intelegeam de ce nu vedeam eu pozele cu apt lui gesi.m-a lamurit chiar ea si le-am vazut,f frumos.
am vazut si pozele cu Sari,scumpa si maricica,frumoase amandoua mami si fata
.
Diana-nu m-am uitat pe lista,dar a adus Simona zilele fara bb,dk esti a3a decada esti pe 19.
mai am de vazut poze,dar nu apuc acum.
parca e un facut,sambata si dum a fost tati acasa si mi-a dormit fata bine somnurile de zi,am apucat si eu sa dorm cu ea.dar de luni nu mai pup somn ziua
,ce sa mai zic noaptea.aseara am lasat-o mai mult in pat la mine ca nu aveam putere sa ma mai ridic
felicitari pt progresele bb,dinti.sanatate tuturor.
urez bb retroactiv de cand nu am mai intrat

si pt Tudor al nostru
si multa sanatate

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
si am mea fata e campioana in bebelineza:asa imi mai linistesc eu creierul.macara atat daca la nopti suntem codase.are un repertoriu tare vast.cand am pus-o pe olita ma certat de zor
si daca nu ii convine cate ceva la fel ma cearta
zice nada acum printre multe alte combinatii
e tare dulce cum le zicea ea acolo jucandu-se
mancam cica

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Gata fetelor..A mancat fructele acum.I-AM DAT MANGO>>>SI CE MI_A VENIT SA ii dau cald.Si a ras intr-o clipa.
Asa la temp acmerei de dimineata de a abia a mancat 50 de gr.Si acum un borcan intreg.
Poate e dor o inatmplare habar n-am.
Fug in parc.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Yasmari spune:
Merci Emanuela, la reteta de telina toate ingredientele sint crude,nu?mai putin galbenusul. Ciudata traducere pt gulie, probabil nu o au englezii in gradina proprie.
Ema
de limonada pt tine, sa traiti si sa va reveniti curind.
gesi spune:
Ella sa stapanesti sanatoasa telefonul! Si la mai multe stelutze! Am vazut pozele cu printesele tale si cu tine. Ai fost o gravidutza tare frumusica. Cine zice ca mamele de fete se pateaza?
Am mai vazut si alte poze, cu alte printisoare si printisori, dar daca nu apuc sa scriu pe hartie numele, uit ca-s proasta
...dar mi-au placut toate.
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
andatudor spune:
am intrat doar sa le spun:
Gesi-super ap.,sa-l stapaniti sanatosi !!
Ioana-ce mare s-a facut tizuletul nostru!! E un dulce!Seamana si cu tati ,dar parca totusi e...leit mami!![]()
Intru mai pe seara ca acum e ora de plimbareala!
gesi spune:
quote:
apropo de ou, mie pediatra mi-a zis sa-i dau si carne cand ii dau ou.
Si mie la fel. Si asa si fac. Doar daca ii dau ficatel la pranz, ii dau galbenusul dupa amiaza cu iaurt si un cub branza topita. Daca pica cu outul in aceasi zi.
Mamicilor, nu va mai faceti probleme ca nu se ridica bebe, sau ca nu merge de-a buselea. Ca fiecare copil la vremea lui. Si chiar daca pleaca mai tarziu...tot acolo ajunge
De fapt am tras o sperietura...cand dr.familie i-a verificat piciorusele si a spus "binisor". L-am intrebat de ce nu bine si nu mi-a raspuns. Fata inca nu mergea de-a buselea, doar se tara, si daca incerca sa se ridice in genunchi incepea sa planga. Bineinteles ca m-a obsedat cuvantul doctorului pana la urmatorul control cand i-am amintit si l-am rugat insistent sa se mai uite o data. M-a intrebat cate luni are (opt aveam) si mi-a spus ca nu-i nici o graba pana la 10 luni.

http://community.webshots.com/user/ogesiIn zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
gesi spune:
![]()
![]()
Fetelor cand puneti copilul la olitza? Adica la ce ora? Si de cate ori pe zi?
Noi de exemplu la masa de dupa amiaza (a treia) facem cacutza. In timpul ei.![]()
![]()

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
ema.nu.ela spune:
quote:
Originally posted by Yasmari
Merci Emanuela, la reteta de telina toate ingredientele sint crude,nu?mai putin galbenusul. Ciudata traducere pt gulie, probabil nu o au englezii in gradina proprie.
nuu...doar marul crud daca vrei sa-i pui. celelalte fierte. nu cred ca e pregatita pt legume crude.