Bebelusi de iulie-august 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
ema.nu.ela spune:
anis,
si a mea pana acu vreo 2 saptamani cum o puneam pe burta cum se intorcea brusc pe spate.
dar eu incercam in fiecare weekend sa vad ce mai face. si acum 2 saptamani stupoare: am pus-o pe burta si a uitat sa se mai intoarca. a stat vreo 15 minute pe burta fara sa maraie si se ridica tare in maini. incearca si sa-si ridice fundul dar nu-i iese decat sa se roteasca de jur-imprejurul ei. am incercat eu sa-i arat cum e cu mersul in 4 labe dar degeaba. daca o sa vrea bine, daca nu tot bine. e posibil sa invete mult mai tarziu ca a mea vad ca nu are tendinte nici de ridicat in picioare in pat sau tarc. in schimb sta singura in pat sau tarc cate 1 ora in fund si se joaca cu toate jucariile.
ieri i-am pus canita Magic cu toarte de la Avent cu apa in pat. si de dimineata aud gal-gal...cand ma duc sa ma uit la monitor ce facea draga de ea: bea apica de zor din canita :)
am ajuns la concluzia ca e mai bine in pat ca acolo fiind pe spate e nevoita s-o tina cu fundul in sus si-i vine apa in gura ca sa zic asa. ca daca i-o dau cand sta pe scaun nu stie s-o ridice si doar roade la ea.
oricum ziua ii dau apa ori dintr-un bibe mic ori dintr-o canita care curge mai tare ca bea destul de mult dar ii tin eu.
eu inca mai am probleme cu constipatia. de vreo 2 saptamani e tot constipata si face numai bobite tari de oita. si se screme tare. nu stiu ce sa-i mai dau. azi incerc niste prune uscate ca de-alea crude am incercat si nu par sa aiba efecte vizibile.
mamica de maria, 8 luni si 1 saptamana
acusor spune:
Ema.nu.ela, ai incercat sa-i dai Lass Baby? La Teo a functionat.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
ema.nu.ela spune:
yasmari,
cum mai mananca bebelina ta?
a mea vad ca a inceput sa manance mai bine fructele. o perioada i-am pus in ele cereale din biscuiti cu unt si ii placeau tare.
acum am inceput sa-i dau fructe crude. dar la astea daca nu ii pun banana care e cat de cat aromata nu au efectiv nici un gust ca sunt de import.
iar in legume am inceput sa-i pun cate 1-2 lingurite de smantana si vad ca-i plac mult mai mult.
singurul pe care il mananca intradevar cu pofta si mult este iaurtul cu cereale si fructe.
ema.nu.ela spune:
acusor,
n-am incercat ca vroiam sa o reglez din alimentatie. dar deja dureaza de cam mult timp. o sa incerc sa vad cum merge. dar n-as vrea sa folosesc laxative decat eventual pe termen f scurt. ca nu vreau sa se obisnuiasca cu ele.
mitub spune:
Pupici fetele!
Am intrat sa va mai povestesc un picutz de Cristina.
Deci merge de-a busilea ca o iguana (asa zice ta-su), se ridica in picioare, merge pana la capatul patului si se uita dupa colt sa vada daca vine cineva la ea. Apoi striga.
Spune ba-ba, ga-ga, da-da, la-la si chiar tata dar tata nu crede.
Am ratat vaccinul antiurujeolic din cauza unei mici raceli care s-a transformat dupa vreo saptamana in febra foarte mare si nas curs rau de tot. Acum probabil vom face tri-vaccinul pe la 11 luni. Mai vedem.
Oricum, la 8 luni aveam 8.900 si 70 cm. Mi s-a parut asa de mica fata de ceilalti copii de acoloooo!!! Si mananca bine, doarme bine, toata ziua rade si vorbeste.
II place tare sa o dau in tobogan si in leagan, se distreaza cand vede ce nebunii fac copiii si mai ales sora-sa in parc.
E scumpa rau de tot si suntem cu totii innebuniti dupa ea.
Va pupam si pe voi si dc mai am un pic de timp acum, mai citesc sa vad ce faceti si voi.
Cu drag,
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
gesi spune:
Am scris mai devreme un mesaj foarte foarte lung. Dupa care in mod miraculos l-am pierdut. Nu stiu pe unde s-a dus. Am luat fetita in brate si a butonat si ea un pic. Si asta a fost.
Acum face
.
Ieri am terminat mare parte curatenie, dar si ea m-a terminat pe mine. Mai am baia, de care ma ocup imediat. Si geamurile la balcon...dar cum de maine se anunta trei zile ploioase...parca le-as lasa pe saptamana viitoare. Ca si asa le-am spalat acu' doua saptamani si zici ca a pus cineva furtunu cu noroi pe ele.
Pozele de la apartament nu se vad pentru ca am scos eu albumul. Dupa ce l-am creat mi-am spus ca nu e potrivit pentru un site despre copii. Iar cuvinte frumoase primite de la voi, m-au facut sa-mi dau seama, inca o data, ca fetita este adevarata realizare a noastra. Si am dat cu guma peste album.
Dar insistenta lui Simonaci
...ma face sa il pun la loc, macar pentru cateva zile.
In ce priveste povestea noastra de viata, ca si cuplu, va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ati scris. Dar sa stiti ca nu regret ca am trecut prin asta. Toate greutatile inceputului si piedicile puse de socrii mei in relatia mea de cuplu/familie (pe care nu are rost sa le povestesc ca sunt cu adevarat urate)ne-au facut sa fim mai unuti si ne-au montat sa avem un obiectiv (casa) si o mare realizare (fetita).
Poate ca daca le-am fi primit pe toate cadou de nunta...sau le-am fi castigat la loto...nu le-am fi apreciat asa cum o facem acum. Iar perioadele mai grele din viata noastra au fost grele, intradevar, dar au fost si frumoase. Ne-au apropiat si ne-au sudat in acesti sapte ani petrecuti impreuna asa cum nu te pot uni si suda momentele in care ai de toate si nu duci lipsa de nimic. Ieri dupa ce mi-am amintit acele momente mai grele, i-am trimis mesaje sotului meu, ca mi-am dat seama ca am facut amandoi din tantar armasar, dintr-un plans al fetei. Dar probabil stresul si oboseala isi mai pun aprenta pe noi. Atunci face bine la sufletel sa-ti amintesti ce inseamna cu adevarat sa ai probleme.
Asta nu inseamna ca nu i-am facut cartofi prajiti cu carnati.
Dar nu ca pedeapsa, ci pentru ca nu am avut timp sa gatesc. Reactia lui: "Ce idee buna ai avut! Nu am mai mancat de mult asa ceva!"![]()
Dar sa nu credeti ca "mancare gatita" la noi in casa inseamna mancare cartofi sau tocanitza. Nuuu! Eu gatesc budinci de tot felul (macaroane/dovlecel/conopida/etc cu ou, smantana si branzica si/sau carne la cuptor), spanac cu oua ochiuri, orez cu legume (nu pilaf) cu carnitza langa (gratar, cuptor sau snitel), clatite cu legume, deastea. Si mazare musai cu friganele, sau cu bulete de cartofi.
Ca o paranteza, fara sa supar pe nimeni, ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa merg la munca. Pentru ca pana sa apara Alexa era simplu. Veneam de la serviciu si faceam de mancare (zilnic sau maxim la 2 zile), iar sambata curatenie generala, ca oricum nu se facea peste saptamana mare mizerie, ca noi serviciu, masa si somn. Iar duminica liber de la Dumnezeu. Program de recreere.
De acum in colo nimic nu v-a mai fi la fel.
Toate vor fi mult mai grele dar si mult mai frumoase.![]()
O zi buna la toata lumea!
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
delia grozav spune:
Monai sunteti superbi!
Si tu ai cam slabit, nu?
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Ema.nu.ela...da sta pe burta cu mainile ridicate..ca la plaja..dar sta ce sta...da din picioare si sare pe spate ca o rama.Daca vad ca paseste deja o las in pace...o sa o mai pun pe jos..daca vrea bine..daca nu nu.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
La mine Ingrid iar e pe dos..dupa ce ieri a mancat ceva mai bine.
Acum a supt la 7 dim si de atunci a mancat doar 60 de gr de mango si vreo cateva linguri de cereale.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Anis ai papat deja?![]()
Gesi si eu vreau sa vad pozele ca nu am apucat inca
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005