Bebelusi de iulie-august 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

joker felicitari pt dintoc

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ella aahaaaa acum am inteles Pai merge foarte bine in premergator, doar ca nu-l pun prea des eu. Nu stiu cat e de bun de fapt si de asta am mici retineri dar asa cat il pun eu cred ca nu are cum sa-i faca rau, dimpotriva. Face niste ture mama-mama!!!! Si acum a descoperit ca se vede in oglinda si face cucu-bau De cazut nu are cum sa cada din ala, dar nu e nici un confort pt mine ca trage de toate deci tot trebuie supravegheat.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by corbioana
De cazut nu are cum sa cada din ala, dar nu e nici un confort pt mine ca trage de toate deci tot trebuie supravegheat.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Ioana, nu are cum sa cada din el, dar are cum sa cada cu el. Ai mare grija. Nicoll_Mada a patit-o.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Am pus poze noi Aici.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Mai Monai, ce frumoase sinteti voi amandoua...pe zi ce trece sariciul devine mai mandra!
Ella, parca te capsase fata si te dadusei cu Rivanol...sau incurc iar borcanele?
Adelbaran, cum va mai simtiti?multi pupici linga cana cu ceai iar pt balaiul Aris o cantoneta de la Dragostina, ca-i in toi matineul!
Ana cucuieta, sa te faci bine puiutza mica!
LA MULTI ANI!!!!CU SANATATE SI POFTA DE MANCARE fermecatoarei Sofia si lui David-ochi de albastrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Andreea, multumesc, stiam eu ca e momentul sa mai diversific carnita.

Si eu o pun pe Mara in premergator dar nu prea stie ce sa faca in el. Mai da cu spatele, asa, timid....

Mai am o intrebare, daca nu va suparati.... Ciorbitele acrite de cand???? Stiu ca lui Matei i le acream initial cu zeama de lamaie si mi se intareau toate legumele. Dar borsul? Sa mai astept pana la 8 luni, nu? Am experienta cresterii lui Matei dar as vrea sa fac totul bine si ma gandesc ca poate am mai uitat si o parere in plus nu strica niciodata iar daca voi imi intariti ceea ce stiu deja, cu atat mai bine.

Claudia, mamica de baietel de 2003 si de fetita de 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Simona, eu ii dau guliile fierte (miros ca o varza stricata ) si ii plac foarte foarte tare.II mai pun si pui si un pic de unt fara sare ...sau si dovlecel.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Anis gulie nu le-am dat niciodata si nici eu nu am macat. Dar de curiozitate am sa incerc. Doar fierte cu unt? Atat?

Claudia, mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mona, ce scumpa e Sara!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Am facut fierte guliile si cu unt si pui si am pus si dovlecel.Mai puneam si putina branza si ulei de masline.

Mergi la inceput