Bebelusi de iulie-august 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
Ella2000 spune:
Brianamica, zi sa-i puna supozitor cu novocalmin! noi nu am avut febra de la dinti! dar la asa o temperatura trebuie lichide si supozitor!pupici!
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Corbioana, sa-ti traiasca fecioru cel mare si frumos! vad ca l-ai pus in tarc... iti e mai usor!vine dupa tine in toata casa?
ella2000 si printesele
corbioana spune:
Ella multumim frumos
fetele!! Dar nu am tarc nu stiu unde ai vazut tu tarcul!
Misuna pe jos prin sufragerie si se duce pe hol si trage de toate si tot asa! 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Brianamica, multa sanatate Anei. Mai sigur ar fi sa o vada un medic, macar te linistesti si tu
.
Oana C, sper sa treceti si voi cu bine peste problemele de sanatate
.
Hristina, oare am inteles eu gresit sau sotul tau e preot? Ma mira faptul ca se eschiveaza de la pus mana la crescutul Victoritei
.
Dede, imi pare rau pentru situatia voastra, mie cred ca mi-au scapat niste mesaje ale tale
, dar ceva imi spune ca nu doar bunica e cauza tuturor relelor
. Scuze ca am indraznit, e posibil sa-mi fi scapat ceva si sa n-am imaginea corecta a lucrurilor
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Ella2000 spune:
Corbioana, da! am uitat ca pe la noi se zice tarc... premergatorului! asa s-a obisnuit lumea de pe aici! inainte nu aveau tarcuri...doar premergatoare...dar te intrebam, se deplaseaza cu el? e OK? nu cade?
ella2000 si printesele
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Tot eu sunt!!! Eu de ce nu pot vedea apartamentul lui Gesi????????? Ce aveti cu mine????? Help!
Gata, chiar ca fug! Asta daca nu mai vin inca o data!
Simona mamica luiMario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simona, nici eu nu am putut intra pe link-ul dat de ea, dar am intat pe cel de jos de la semnatura. Acolo se vede.
Si apropo, super apartament! Sa-l stapaniti sanatosi, Gesi!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Andre_ea-quote:FELICITARI!!!!!
A invatat sa se aplece din picioare ca sa ia o jucarie, si sa ia trante in patut fara sa mai planga. Poate sa stea pret de cateva secunde bune in picioare nesustinut. Sa nu credeti ca il pun eu. Apuca cate o jucarie cu ambele maini si uita sa se tina.
Si Mario trage cazaturi nenumarate in pat si cu capul de grilaj s cand sunt sigura ca incepe sa urle se screme si o ia de la capat sa se ridice in picioare!!! El exerseaza voit echilibrul si nu-i iese de fiecare data sau nu mai ajunge la timp la grilaj sa se prinda!!
Simona mamica luiMario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Haha! Exact asa face si Tudor.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
joker spune:
Buna dimineata!!!La multi ani tuturor bebelusilor nascuti azi si, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, celor nascuti in zilele in care nu am mai intrat pe forum...
Vorba Dianei, timupl meu liber mai mult nu e,dar sper sa mai pot intra din cand in cand sa mai barfim!!!
Vad ca va certati...Va rog, nu o mai faceti...Monica Elena, ai dreptate, acum abia am observat si eu asta...
Anis, Acusor, avem noutati...care aveti timp...DINTELE NUMARUL DOI celalalt incisiv...geamanul...
Gesi, good work.Arata super!!Emaaimee, iti vazusem si tie pozele dar am uitat sa te felicit..arata bine de tot...geniala idee
Diana Mirela, esti taur?Si sotul meu...Cred ca am descoperit si ziua...de fapt e foarte usor...Spor la invatat!
Simona, multumesc pentru urari...continua, te rog, daca nu te plictisesti...
Albinutzza, ai gasit, mama?
Cuscra, tot nu se vad pozele si ma dau cu capul de monitor ca nu inteleg de ce ....
Va las, am fugit!!!
O zi buna si fara certuri...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
anis spune:
Briana ce alte simptome mai are in afara de febra? Bale, caraie...e agitata,irascibila, nu mananca?
Da-i 7pic de algolcamin pt febra.Cate kg are?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by claujro
Dar tot la pompita atasata la aspirator am ajuns (nu stiu ce parere aveti voi despre ea) ca sa poata sa adoarma linistita.
Tudor urla la pompita asta. Si am observat ca jetul de aer il face sa tuseasca. Ma intreb si eu daca e ok. Totusi, stiu ca si la cealalta urla mai ales atunci cand scoteam ceva din nacuc.
quote:
Cand sa introduc alta carnita in afara celei de pui? E momentul pt peste, vita sau ficatel (nu dati cu rosii)???
Eu carne de vita i-am dat de pe la 5 luni si ceva. Peste fetele au dat de la 7 luni. Eu inca nu, dar din comoditate.
Andreea, mami de