Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Diana treaba cu omuletul rosu sta asa [ :-)))] (fara pauza de dupa prima paranteza dreapta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, si pe fata mea o chinuie dintii: aseara tot incerca sa-si bage un genunchi de-al meu in gura. Cind a vazut ca nu i-a mers cu stingul, a incercat si cu dreptul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta, Carmi am vazut si eu filmuletele (muteste ca la serviciu nu am sonorizare ) si mi se pare ca bbii sunt si mai frumosi ca in poze .

Despre miscatul capului am citit (nu mai stiu unde ) ca e norma cat e bb mic, mai ales inainte de somn. E felul lor de a se adormi (mai ales daca sunt f. obositi). Eu una daca sunt f. obosita si nu pot adormi imi frec picioarele unul de celalalt .

Au venit niste cate pt vizita medicala anuala la serviciu .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Hildeqard miine voi incerca cu calciu lactic,azi a papat brinzica asa cum era cu pireu de para si 1 lg. de cereale si nu a facut mofturi, ea in general nu-mi face mofturi la mincare,cel putin pina acuma. Am reusit si eu chestia cu omuletul.Merci si din partea mea Simo74.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Carmifrumusel foc Fabiano si ce frumos papa el,merge video dar nu se aude

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Acum cind i-am schimbat pampersul ca facu-se kaki,acesta avea o culoare verzuie,si avea si mucus prin el,nu era foarte mult dar m-am speriat,oare sa fie de la uleiul de masline din care ii pun 1 lingurita in pireu,ea era mai constipata,dar de 5 zile face zilnic kaki,dar nu l-a mai avut verzui niciodata.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Simo,multam!Ce-ti mai face mierla?(ca-mi amintesc de ea in fiecare seara cand,dupa baita,ii cant printzului "vine,vine primavara",ca 'mnealui urla dupa baita si ma gandesc ca asa se potoleste;si pt mine totdeauna miela=ciocarlie,cand ajung la "canta ciocarliile" ma gandesc la voi;am o logica ....si mai ales o fuga de idei...)

Tanti mama lui Miruna,stiam ca ai o fata descurcareata.O Diana sa-i traca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Carmi,Fabiano e bun de facut reclama la mancarica de bebei la cu cata pofta mananca.Nu pot decat sa-l pup si sa-mi doresc sa ajunga si Mihnea sa manance ca el.Deocamdata stagnam de o saptamana la 20mml suc de morcov+mar.Mai mult de atat nu vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dragelor, am stat s-am cujetat si ... ma simt foarte vinovata ca nu tzin pasul cu voi. Nu reusesc sa citesc tot ce postatzi, nu tzin minte aniversarile, nici rezultatele, nici bolile copiilor. ma extaziez doar cu okii benoclatzi la poze. Cred ca sunt iremediabil pierduta....
Si-aku daca mergem la Cluj, nici atat nu mai intru pe net pana in luna mai. Si-atunci ma intorc chitita pe invatat ca am concurs pe post si famelie de intretzinut.

Anto, vezi ca am facut folder special cu prietenul Victor pe yahoo :-)

Simo, mi-i dor de voi si de nasha, da's cam prinsa cu trebile.

Din categoria vesti bune, am vorbit cu tantele la cresa si cica o supravegheaza pe Ilinca, dar era vioaie ca de obicei. Dea Domnu' sa ma fi ingrijorat degeaba!

Diana30, da' privighetorile nu-ti plac?

Codru, zi-i repede daca vrei sa ma uit dupa ceva pentru tine/Petra sau soacra?

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tanti mama lui Mihnea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput